41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Arkon
    Aviráról mire lehet váltani?

Bármire.
  • Narxis
    Teljesen normális Comodo-tól... :D

Tessék kérni ingyen liszenszet a Pro CIS-hez. Küldesz egy privát üzit Melih nevű tagnak és kapod a kulcsot. :D Megpróbálják visszaszerezni a reputációt.

Az a durva, hogy normális cégek létrehoznak egy külön oldalt a promo kulcsokhoz, itt viszont privát üzenetben kell kérni és meg kell adni az adataidat. Amihez ugye regisztrálni is kell a Comodo fórumon... vajon miért? Nem akarok találgatni de van egy sejtésem.... :)

Ja és erre az igéretre is kíváncsi lennék:

Virus-Free Guarantee

Comodo believes security software companies should stand behind their products, which is why we back Comodo Internet Security Complete with a unique guarantee. If your PC ever becomes infected, our online technicians will correct the problem at no addition cost to you. To back this up, Comodo's Guarantee covers your PC with up to $500 for repair costs (For US based customers), should your PC become infected with a virus or malware and we can't restore you to working condition. With Comodo Internet Security Complete, you get Security, Software, Support plus peace of mind.

500$ értékben állják a géped javítási költségeit ha vírusos lesz és nem tudják a Comodo supportosok visszaállítani.
  • bmate0007
    Omg:| És még mindig megy..
    [IMG][/IMG]
  • Doomista
    Aviráról nem érdemes másra váltani.
  • Máté94
    Szerintetek Aviráról mire lehetne váltani? Szeretnék mást is kipróbálni. Kaspersky vagy Symantec?
  • Black7Seven
  • RBJ
    semmi baj a kav al.
    most levakartam nemrég az avirat 10 . és azt kell mondjam a kav 9 es gyorsabbnak tűnik mint az avira .
  • Andr0
    köszi szépen ;)
  • kl24h

Meg vagyok elégedve vele. Nagyon jó a detektálása, egy kicsit javítottak rajta. Csak ajánlani tudom. Azért is tetszik, mert kevés a false riasztása.
    Hátránya, hogy egy kissé lassítja a gépet.

Szerintem a Kaspersky (inkább Kaspersky Internet Security) is jó cucc. Nem használtam, de itt a fórumozok közül van aki használja és több információt nyújthat.
  • nandorb
    haha...
  • Narxis
    Majd mék és a Nod nevében lekésellek. :D
  • Narxis
    Asszem kapott egy viselkedéselemzőt, de az ingyenesben csak félig működik, a fizetősben teljes körű.

Szvsz nem nagy durranás, én inkább mást választanék mert ingyenesben is van jobb nála.
  • nandorb
    Menny BC2-zni akarlak lekeselni jo parszor megerdemled mar.
  • Narxis
  • Pano
    Azért bármi nem, mert pl egy Virusbusternél vagy a mai F-Prot-nál még a nod32 is jobb :D
  • Pano
    Ja, és jó tudni, hogy a FREE verzió a végtelenségig leegyszerűsített verzió. Tehát nincs külön web monitor, beállítási lehetőségek se sok van és nincs automatikus frissítés. Egyetlen nagy előnye a felhő alapú technológia, azaz real-time kapcsolódsz a legfrissebb védelmhez és a felhasználók támaszkodnak egymásra.
    De ha már free-t keresel, sztem Avira Free-vel sokkal jobban jársz. De ez saját vélemény.
  • nandorb
    hat Nod32-tol barmi jobb.
  • Pano
    Megfelelő antivirus, ha olyan gépre telepíted,

- Amin csak dolgozol
    - Csak általános weboldalakon böngészel (hírportálok, közösségi oldalak, e-mail, chat, általános fórumok stb).

Ha már szoktál letöltögetni, szeretsz egyik oldalról a másikra ugorgatni, felfedezgetni, akkor inkább más.
  • RETROB0Y
    Kijött az 1.1es Panda Cloud Antivirus

Ez most végülis micsoda?

Érdemes használni?

Jobb mint a Nod32?
  • Andr0
    Ki használ Nortont? az Antivírus verziója állítólag most elég jó (olyan téren, hogy napi frissítsek, gépigény, böngészés sebesség detektálás) Ha valaki használja asziszem talán a 2010-es verziót akkor írjon már véleményt róla hogy mégis mennyire jó? A másik opció a Kaspersky. Szerintetek ezek az indokok alapján melyiket válasszák? (Én Avira-t használok:d számomra a best (Y) so nem nekem lesz az infó) Előre is köszi ;)
  • lck #32261
    Seven alatt én is.
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ezt egy-két egyszerű módszerrel megoldom
  • nandorb
    Hat detektalasban kb. Nemtom nem hasznalt hosszutavon a vipret de allandoan jon toluk spam az mar idegesit.
  • Madmano
    Amúgy lehet ebben a fizetett reklámban valami.Ahogy végigpörgettem,mindegyiknél a Vipre-t hozza ki nyerőnek....
  • Madmano
    Pár hszólással lejjebb te írtad,egy szinten van a Kaspersky és a Vipre....
  • nandorb
    Nem kell vmi. teszt hogy megbizonyosodj ezekrol mert szerintem a Vipre fizetett reklamat lattod ott.Kaspersky nem reklamozza magat.
  • Madmano
    Ehhez mit szóltok?Konkrétan ahhoz,hogy e szerint a Vipre a nyerőbb a sima KAV-nál.
  • Madmano
    Akkor mégis mi a különbség a kettő közt,ami a KIS oldalára billenti a mérleget?
  • Arkon
    Köszi.

Nem hinném, hogy kevesebb védelmet adna mint a KIS.
  • Madmano
    Persze,hogy nem gond.Leszedtem a Premiumot.Leszedem a KIS-t,aztán meglátjuk.A KIS-nél kisebb biztonságban leszek a Vipre-al,mit hallottatok?
  • Arkon
    Hali!

Ha nem gond az angol akkor a 4.0 Vipre-t tedd fel. Az már kiforrottabb. Magyar nyelvű a 3.1-es.
    Ha még többre vagy kíváncsi - és erről a tapasztalatod engem is érdekelne - akkor próbáld ki ha javasolhatom a Vipre Antivirus Premiumot. Ez tűzfalas és (állítólag) teljesen újra írták az eddigi Sunbelt(Kerio) tűzfalat ebbe a verzióba.
    Majd írd be ide a tapasztalataidat.
    Ha jól látom akkor lehet kérni 30 naposat is belőlük. Link.
  • Madmano
    Én is gondolkodom a Vipre kipróbálásán.Nem tudom,miért,de bassza a csőröm.A Kaspersky után,közben.Ha lecsippentem a KIS-t,főlhányom a Vipre-t,aztán vissza(mivel a Vipre csak 15napos trial)nem marad semmi,ami megakadhat a KIS torkán,igaz?
  • lck #32249
    Minden rendben vele. Soha nem voltak ilyen jellegű gondjaim. Vizsgál - frissít - irt.
  • L7wy
    A kis gépigénnyel nekem se volt gondom, de pl a scan résznél csak az ikonok voltak, és nem lehetett vizsgálatot indítani, a frissítés elindult, majd jelzi hogy frissült, de a frissítés lapon még mindig megy a letöltés... nálam ilyen abszurd dolgok jöttek elő, és azért mondtam h nem stabil...
  • lck #32247
    Semmi gondom nincs vele. Teljesen stabil, megbízható, kis gépigényű.
  • Rage47
    total commanderrel akarok másolni a másik gépre, de mindig ki kell hozzá kapcsolnom a tűzfalat :|
  • L7wy
    Valamelyik nap feltettem avast! ot, hát borzasztó XD annyit szenvedtem vele..., nem egy stabil program...
  • lck #32244
    Avira free minden frissítésekor felad egy reklámablakot - hogy vedd meg. Avastban nincs ilyen. Ezt is vedd figyelembe, hogy zavar-e.
  • MeoH #32243
    Mind2 jo valasztas, kis gepigeny es megbizhatoak. Detektalasban talan Avira erosebb, Avast viszont magyar.
  • Zénó13
    Hello
    Ingyenes vírusírtók (tűzfal nélküli) közül melyik a legjobb választás egy abszolút kezdő user számára? Avirara illetve Avastra gondoltam, melyik jobb választás?