41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    Érdekes, hogy nálam nincs ilyen beállítási lehetőség.
    Tehát a System Volume Information mappára jobb click, Properties és itt csak 3 fül van: General, Sharing, Customize, amikbe nincs Security (biztonság) opció, amit leírtál.

Azt tudom, hogy mikor egy kis trójai volt a gépemben, akkor egyszerűen duplaclickkel fel lehetett nyítni, úgy a C-ben mint a D-ben levő System Volume Information mappát.
  • bertino
    Nagyon Szepen Koszonom!

Rengeteget segitettel, ki is toroltem a banatba a kerdeses fajlt.

• gergely1991
    nem hinném hogy van
    futatás>osk
  • dragon11
    köszi
  • Doomista
    Tessék
  • nandorb
    Aszem nincs.
  • Madmano
    Az Avira Security Suite-nek van virtuális billentyűzete?
  • Krystalx
    a win rendszer visszaállítás be van nálad kapcsolva ? ilyenkor ki kell kapcsolni és az mindent töröl a system volume inf. mappából.

ha netán nincs nálad bekapcsolva, akkor a win intézőben a mappa beállításoknál a rejtett fájlok és mappák megjelenítése pipa be kapcs., és az egyszerű fájlmegosztás használatát ki kapcs. ezután a system vol. inf mappán jobb klikk - tulajdonságok - biztonság ,hozzáadás . ott beírod felhasználó neved ( elég az elejét és a check name kiegészíti pontosan )
    ezután már megtudod nyitni a mappát és törölheted belőle a felesleges dolgokat.
  • dragon11
    Doom, vagy a többi Avira szakértő: Adnátok az Avirahoz beállítást? Anno képekkel volt illusztrálva, hogy a configurationba mit kell állítani.

fontos lenne!

köszi szépen
  • bertino
    hat tudom bakker, csak most hirtelen elgondolkodtam, hogy mi a turot lehetne ezzel igy kezdeni :D

metal mindenekfelett -.-

#32893 hat mashol nem jelzett semmi semmit halleluja.
  • Doomista
    Nagyon metál antivírusod van! Metál jó. Nagyon metál.

• kl24h
    Az akkor nagyon jó, hogy nem tudsz a mappához hozzáférni (ellenben vírus okozhatja a System Volume Information mappához való hozzáférést).

A trójai, amelyik ebben a mappában volt, nem okozhat gondot, a lényeg az, hogy nem legyen máshol a trójai, tehát a System Volume Information mappán kívül.

Lehet false is az egész. De lehet, hogy egy pár nap múlva a Malwarebytes Antimalware is trójainak fogja detektálni, csak epp tegyák fel a megfelelő frissítéseket.
  • bertino
    a picsaba.

system volume information mappaban talalt avira egy trojai-t.

nem vagyok boldog, karantenba tette es nincs hozzaferesem a mappahoz, gondoltam majd belepek es torlom siman a problemas fajlt.
    de nem tudok belepni a mappaba.

trojai irtokat mar toltok le vagy 3at, remelem azokkal ki tudom takaritani.

MBAM meg azt mondta, hogy nincs a mappaban semmi kartekony.

lehet csak vaklarma lenne ?
  • bmate0007
    Érdekes, mert mindent bekonfigoltam rajta, beleértve a regelést is.
    És még emlékszem is, régebben írtam ide, hogy baj van az update-tel. Aztán válaszolta valaki, hogy a free verzió frissítési gondokkal küzd. Akkor átváltottam Premiumra és csodák csodájára minden működött. Nemtudom már hogy miért, de utána jött az Avast. Most megint kipróbáltam, hogy tudok-e az ingyenes Avirával frissíteni, de nem. Úgyhogy nekem elegem lett belőle. Az biztos hogy soha többet nem rakom vissza.. Lehet megkövezni.
  • gergely1991
    Hát volt olyan mikor 40 min-t is várni kellet mire lejöjjön az update...
    Általában kb 3 hónap után ha még nincs regisztrálva akkor tud (frissítéssel kapcsolódó) gondokat okozni...
  • Black7Seven
    Ashampoo-AntiMalware Free 180 napos promo.
  • bmate0007
    Valamilyen rendszer komponenseket nem ér el.. De volt már vele baj régebben is. Valahogy csak a free nemakar frissíteni.
  • Doomista
    Az, hogy.
  • Pano
    mi a baj vele?
  • gergely1991
    Olcsó húsnak híg a leve:/
    Ha nem tetszik használj (free) avast-ot
  • bmate0007
    Istenem, Avira free frissítése epic fail..
  • gergely1991
    upsz kicsit elirtam:)
    hkey_current_user>Software>microsoft>windows>currentversion>run
  • Adi
    HKCU>Software>microsoft>windows>currentversion>run Kéne lennie elvileg. A HKCU az minek a rövidítése?! :O
  • gergely1991
    Nézd meg itt:
    hkey_local_current_user>Software>microsoft>windows>currentversion>run (Vigyáz arra hogy más adatot ne módosítsd mert a win összeomlását okozhatja!)
    vagy msconfig-ban nézd meg hogy a 3.oszlopban hol van a helye...
  • dragon11
    Köszi, valóban tiszta.:)
  • Adi
    Itt megtaláltam; Start-Futtatás-msconfig
    Rendeszerkonfigurációs ablakban automatikus indítás fül halo 2 néven, viszont ahol te mondtad ott nem :( :(
  • Adi
    köszönöm!:)
  • kl24h
    A Media1168.rar amit belinkeltél, kicsomagolva lesz a Media.pk2 fájl, ami kb. 529 MB nagyságú.
    A NIS szerint tiszta.

Jó lett volna kibontani (ha lehet) azt a Media.pk2 fájlt. Akkor jóbban le lehet ellenőrizni.
  • dragon11
    tehát tiszta?:D
  • Doomista
    Jó há, hisz én pénzzel kezdeni nem tudnék semmit, sörrel viszont annál többet!
  • Arkon
    Hozzám kell befizetni a lóvét a vizsgálatra, én meg küldöm cserébe a söröket Neked. Jó lesz így?
  • Doomista
  • Doomista
    Az utolsó már sörbe fog kerülni, állod?
  • Narxis
    Ez már pénzbe kerül.
  • dragon11
    Nem, ez az utolsó fájl amit megkérdeznék.
  • Pano
    Most őszintén dragon, te interaktív vírus scannereknek nézel minket?
  • dragon11
    Media fájl

virustotalra beküldtem, de azt írta ki hogy túl nagy a fájl mérete..

valaki leellenőrizné, hogy vírusos-e?

elvileg 400valamennyien használják. . .
  • dragon11
    Köszi a felvilágosítást.:) jó tudni ezt is.

nagyon megnyugtattál még tegnap, hogy nincs a friss rendszeremen vírus.=)
  • lck #32866
    Ha kicsomagolod még nem aktiválódik. Csak ha futtatod.
    A legtöbb vírusirtóban van olyan opció hogy valós időben vizsgálja a tömörített állományokat vagy ne. Ha ez a vizsgálat van állítva és a tömörített állomány nincs jelszóval védve akkor kicsomagolás nélkül is megtalálja ( ha ismeri ).
    Egyébként erre túl nagy szükség nincs, hiszen tömörítettként úgysem tud futni. A futtatáshoz a kicsomagolt állomány kell, akkor meg már megtalálja,még a futtatás előtt.
  • dragon11
    Kaspersky Internet Security 2011 tuti jelzett volna, ha kicsomagolom.(Ugye akkor aktiválódik a vírus)

de így hogy nem tettem, ez a legbiztosabb.:)