41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
  • Arkon
    "... kapásból talált 3 nem oda való vírust..."

És a többi ami odavaló volt abból mennyit talált?
  • gergely1991
    másoltál volna egy víruskereső progit (pl.:stinger,clrav,stb) és módosítottad volna az autorun-t akkor biztonságos pendrive lenne:D
  • Doomista
    Akkor hagy frissítsem fel a tapasztalatod egy jobban hangzó olvasnivalóval, mi szerint nem hagyott ilyesféle nyomott se az Avira SS, direkt leellenőriztem utána, mellesleg azt még hozzá fűzném az előző hozászolásomhoz, hogy a rokonom szintén Avirát használ, így nála sem jelentett volna ez problémát.
  • kl24h
    Én is tisztítottam valamikor az Avira-val pendrivet, csak az volt a gond, hogy kitörölte a vírust, de az autorun.inf nem, ami miatt nem lehetett duplaclickel felnyitni a My Computer-ből, csak jobb click és Open-nel.
    Ha manuálisan kitöröltem az autorun.inf, akkor már ment, ha ment, de volt mikor újra kellett indítani a gépet.

Ebből csak akarom mondani, hogy bele kell tekinteni, nehogy ott legyen az autorun.inf és akkor a másik nem tudja felnyítni duplaclik-kel (olyansmi jelenik meg, mint mikor egy ismeretlen fájlt akarsz felnyitni és eljutsz az Open With... részig)

Megjegyzem, hogy az autorun.inf, nem *.exe volt, hanem csak egy szimpla *.txt fájl (világos, hogy az ilyenek nem tekinthetők fertőzöttnek), ami álltalában a CD-nél az autorun.inf.

Igaz, hogy ez már nagyon rég volt (kb. 1-2 éve) és az Avira Free verziója volt azon a gépen, ahol ezt tapasztaltam.
  • kl24h
    Jobb egy Malwarebytes free verziót feltenni, csak scanelésre, mert látod, hogy hibák jelennek meg.
  • Doomista
    Mik vannak...ma egyik rokonom behozta a pendrivet, hogy pár nyaralási képet/videót felpakoljak rá...és hopp, az Avira ablak felugrott, hogy autorun.ini fájl blokkolva Na de mondom hogy azért át scannelem a pendrivet, és kapásból talált 3 nem oda való vírust:

The file 'F:\RECYCLER\RECYCLER\autorun.exe'
    contained a virus or unwanted program 'TR/Agent.AGBR' [trojan]
    Action(s) taken:
    A backup was created as '517c6fea.qua' ( QUARANTINE ).
    The file was deleted!
    ------
    The file 'F:\driver\usb\–¥‡‘©•†‘Í€¦®'
    contained a virus or unwanted program 'TR/Buzus.dadq' [trojan]
    Action(s) taken:
    A backup was created as '033035e5.qua' ( QUARANTINE ).
    The file was deleted!
    ------
    The file 'F:\autorun.inf'
    contained a virus or unwanted program 'WORM/SdBot.134' [worm]
    Action(s) taken:
    A backup was created as '49eb47d3.qua' ( QUARANTINE ).
    The file was deleted!

Avira ismét hozta a formáját. Tisztán adtam vissza a gyereknek, hogy örült, de még milyen meglepetés ért engem azzal a felugró ablakkal, hát még őt
    Mondta, hogy csak kölcsön adta a hőseinek, azok a munkahelyükön töltöttek rá pár adatot, szóval onnan szedhették be...nem árt azokat a munkahelyi rendszereket tisztítási műveletnek alá vetni, mert az egyik takarékszövetkezetbe dolgozik, másik valami cégnél, és igen bizalmas adatokat is kezelnek ott...:S
  • kl24h
    Erre -unk egyet!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Főleg, hogy VIP tag is vagy, akkor világos, hogy te vagy az 1 számú "lemosott" személy!
  • Doomista
    Na ebből combo lett és most megint én leszek lebaszva mert én kezdtem :D
  • Narxis
  • Arkon
  • Doomista
  • Black7Seven
    Bénáztam ...

Kép1.
    Kép2.
  • Black7Seven
    Hali!

Én voltam a hüle és nem vettem észre. Egyik a régebbi 8-as verzió, ez a 110 MB-os, a 124 MB-os pedig már az újabb a 9-es.
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
  • kl24h
    Én nem használtam sem a Kaspersky-t sem a G Data-t, de ahogy írták mások és a tesztek alapján inkább a G Data-t ajánlom.
  • kl24h
    Igen, a legújabb verziót tettem fel, egyelőre 30 napig megy, gondolom, addig lesz idom letesztelni, mert minden linket, amit feltesztek a fórumba és fel fogom nyítni.
  • kl24h
    Hát én nem tudom, mert innen az oldal jobb oldalán a Free Trials listából töltöttem le az AVG Internet Security 9.0 és egy ilyen avg_iswt_stb_all_9_117.exe adott, ami csak 2.04 MB, aztán nem néztem meg, hogy mekkora telepítő csomagot töltött le valahova a TEMP mappába.
    Kuld át a linket, ahol láttad a kétféle méretet (110 MB és a 124MB).
  • Doomista
    Cameron diaz kerult a McAfee toplistajanak elere.

A McAfee által összeállított toplista első tíz helyezettje:

1. Cameron Diaz
    2. Julia Roberts
    3. Jessica Biel
    4. Gisele Bundchen
    5. Brad Pitt
    6. Adriana Lima
    7. Jennifer Love Hewitt and Nicole Kidman
    8. Tom Cruise
    9. Heidi Klum and Penelope Cruz
    10. Anna Paquin

Angelina Jolie nincs benne.
  • alcotb
    Avast!
  • Máté94
    Avira
  • F1re
    felraktam a Malwarebytes windows 7,AVG internet secu mellé és baxik müködni a frissités :D természetesen 732-es error
  • R3TR0
    Hali!

Kaspersky G data vagy Eset a 3közül a lgjobb?

Ki melyiket javasolja?
  • Black7Seven
    Melyiket telepítetted? Mert van egy 110 MB-os és van egy 124 MB-os telepítője az IS-nek. Én megkértem emailben a 30 napos kulcsot és ott amit megadtak letöltési linket, az a 124 MB-os telepítőre vezet el.
    Most akkor ez a 110 MB-os vajon mi lehet? Mert hogy nem a próba verzió az már biztos.
  • Arkon
    Szia!

Gondolom a legújabbat tetted fel, a AVG Internet Security 9.0-ást.
    Majd írd be ide a tapasztalataidat. Mennyire fogja a gépet vagy a böngészőt meg ilyenek.
    Én is gondolkozom rajta, hogy kipróbálom ha majd év végén lejár az ESS licenszem. Addigra már lesz majd tapasztalatod róla.
  • simon7012
    Üdvözöllek a clubban!
  • kl24h
    Az Avira Premuim Security Suite esetében egy olyan dologgal találkoztam, ami nem tetszett, ezért részemről egy fekete pontot kapott.

Fel akartam telepíteni a Yahoo! Mesenger 10 verzióját (a Y!M 9 verziót sikerűlt telepítnem) és nem lehetett, pedig mindent engedélyeztem, amit az Avira Tűzfala jelzett, hogy azok a fájlok akartak kapcsolodni az internetre. A Y!M kiírta, hogy hálozati hiba, mivel nem tudta letölteni egészen a telepíto programját.

Előszőr gondoltam, hogy más hiba ... erre fel (ahogy látom goodspeed barátunk is kipróbálta) feltettem én a BitDefender Total Security-t, és ekkor már sikerűlt telepíteni a Y!M 10.

Aztán nekem sem tetszett a BitDefender Total Security és egy próbára feltettem az AVG Internet Security-t, 30 nap alatt kiderűl ha megfelelő lesz. Látom sokat újítottak rajta.
    Régebben Windows újratelepítés volt a megoldás, ha nem vigyáztál a vírusokra, mivel a vírus annyira megfertőzte.
  • goodspeed
    Defenderről én is váltottam. MSE+Agnitum Firewall PRO -ra :)
  • Arkon
  • Narxis
    Nem, csak nem tudtam már mire költeni a pénzem és a corei7-es procim teljesítményét, ezért megvettem a Malwarebytes Pro verzsönt.
  • Doomista
    Szóval akkor nem bízol meg magadban, és az antivírusodban.
  • bmate0007
    megyünk a gádzsókkal:D
  • Narxis
    jaja, használom minden nap
  • alcotb
    Nektek bejött a Malwarebyte's Anti-Malware?
  • Doomista
    Egy kis meglepi nektek!
  • Doomista
    A-vilag-legnagyobb-spamgyara
  • Arkon

• Narxis
  • bmate0007
    #33725 & #33726
  • Narxis
    Jól tetted.
  • Rotyoka
    Váltottam Bitdefenderről AVG re, és eddig valahogy jobban bejön. Gyorsabb valamivel és mintha alaposabb lenne