41142

360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
Möbiusz #35321 Sziasztok!
Ha valaki használ vagy régebben használta a Panda Cloud Antivirus Pro-t akkor mondja már meg, hogy hol látni azt, hogy meddig érvényes?
Volt nemrégen egy lehetőség, promós 1 éves kulcs kérés a Pro-hoz.
Barátnőm gépén van fent, de hiába van beírva a kulcs, nem látjuk, hogy mennyi nap van még vissza. -
kl24h #35320 Nem az első eset az AVG-nél.
Visszavennék az adathalászoktól az arany órát -
Mérges? Én perelnék, amit meg is nyernék... 
-
Arkon #35317 Nesze neked 110 millió elégedett ügyfél. 
Hát az átlag, de még a közép haladó userek is gondban lehetnek most. Ha ez nálam is megtörtént volna, (az igényeim miatt nem használok AVG-t) akkor lövésem sem lenne a kijavításához.
Maradna a OP. rendszer újrahúzása. Ami miatt viszont igen csak mérges lennék, hogy egy virusadatbázis frissítés miatt kell ezt megtenni. -
Megjegyezendő hogy nem vezetékes netről kép -
AVG megafail
Na lck, ehhez mit szólsz? :P -
Nem nyilatkozom, nem kommentálom, nem véleményezem, tartózkodom. :D
-
Arkon #35313 Szerintetek ez mennyire jó eredmény? Kép. -
Sajnos csak az APSS-hez van 3 hónapos promó.
Viszont ha nem akarsz tűzfalat vagy egyéb olyan komponenst ami tartalmazza az SS csomagjuk, akkor a telepítésnél kiveszed a pipát azokról, így nem fogja feltelepíteni. -
Szia,
Köszönöm, sajnos a link már nem jó.:)
Premiumhoz keresnék, ha nem találok, akkor lehet áttérek az AVG-re, netán NOD-ra, bár az Avirával nem volt eddig bajom.:) -
A LOOPAS trójai egy (be)súgó a fertőzésben.... -
Zsaroló trójai
-
Éljen kinyitották 
Törölni kéne az offot....
A HG szerepét továbbra is vállalnám ha nem akarná senki:)
Ki ért ebben egyet? -
kl24h #35306 

Sziasztok, örvendek hogy újból használható ez a topik.
trident: nálam kapható Avira Premium Secuirty Suite kulcs, ami működik még 2 hónapot. Van az Avira Antivir Premium 10 vagy az Avira Premium Secuirty Suite kulcskérés itt, de nem tudom ha működik, mert én nem próbáltam. -
A banner tényleg hasznos lenne, avira premiumhoz keresek promó oldalt, ahol kulcsot tudnék letölteni, a gugliban nem találtam sajnos magamtól...:( -
Szerintem kár volt kinyitni mert a házigazda már nem néz erre a topikra a banner amiben hasznos linkek voltak pedig eltűnt.
De ha már ki lett nyitva akkor társalogjunk az antivírusokról... :P -

Sokan nem ismerik fel a hamis víruskeresőket. -
Arkon #35302 Sziasztok topik társak!
Javaslom, hogy mindenki (én is) gondolja végig ezek után - akár kétszer is - mielőtt a 'Mehet' fülre kattintana, hogy mit ír be ide és tanuljunk az előzőekből.
Mindenkinek jó fórumozást kívánok és üdv újra a totyikban.
-
Flém mentes fórumozást kívánok! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre valaki aki tanácsomat megfogadta:) #35196
Kiakar még csatlakozni?
Kell egy HG aki ezeket offokat törölné ha "végleg" nem akarja senki akkor vállalom(utolsó figyelmeztettés)...
Talán szavazásra kéne bocsájtani ezt az ügyet most már tényleg... -
Black7Seven #35293 +1
-
Arkon #35292 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sziasztok! Nekem lenne egy javaslatom vagy inkább felhívásom felétek. Mivel közösségben az erő, ezért azt javaslom, hogy fórumozzunk továbbra úgy, mint azt eddig is tettük, de egy valakinek mostantól kezdve hagyjuk figyelmen kívül minden hsz--ét és úgy fórumozzunk mintha nem is létezne sem Ő, sem pedig amiket beír ide.
Ez az egy valaki pedig : goodspeed
Így is minősíthejük, minősítheti az itteni közösség Őt. Én a továbbiakban a magam részéről így fogok tenni. -
lol -
Nem jó. De a legegyszerűbb ezt áthidalni azzal, hogy sec suite telepítőjét szeded le és csak azokat a komponenseket telepíted fel, ami a premiumban van. Tehát tűzfal, szülői felügyelet stb elől kiveszed a pipát a telepítésnél. -
A drámázás helyett inkább segítsetek. Avira Antivir Premium-hoz, jó a Security Suites kulcs? -
Én egyetértek Veled! -
Szívesen megválaszolom, hogy miért döntöttem így.
Igen, sajnos rengeteget kell dolgoznom korán reggeltől és általában este fél 10-re esek haza, ezt jól látod.
Természetesen a topicba benézek minden nap, vagy amikor időm engedi, de sokszor vagyok úgy, hogy, mivel a munkából adódóan egész nap hadakozok a tirpákokkal és az ostoba emberekkel, akik elvárják, hogy a saját hibáikat és tudatlanságukat én javítsam ki, már erőm és idegzetem nem marad kiválogatni mi az off és mit töröljek, hagyjak benn. Hadakozok én eleget egész nap melóhelyen.
Ezt globálisan mondom, nem személyre szólóan: Gondolom, ha bementek egy irodába, könyvtárba, vagy bármely helyiségbe dobáljátok a padlóra a szemetet, hogy majd a takarító feltakarítja, végül is azért van, minek kidobni a kukába, jó helyen van az. Itt kb ugyan ez a helyzet.
Offoljunk, szemeteljük szét a topicot, majd a hülye házigazda kitakarítja, mit törődjek én vele.
Direkt nem töröltem mostanában az offokat, hátha -ha látjátok a káoszt és, hogy mi lett- észbe kaptok mit csináltok, de ez elmaradt. Ez van, senki sem tökéletes.
A házigazda jog arra való, hogy a kialakult közösség alappilléreit a kinevezett megóvja az ide tévedő, erre tekintetlen emberektől. Nem attól, hogy a saját közösségének az embereitől, akik nincsenek tekintettel a "rendre".
Az, hogy ezek kik, mindenki döntse el maga, én nem akarok személyeskedni.
Lényegében ennyi. Lehet egyet érteni, vagy nem egyet érteni, én így látom. Úgy, hogy nem érdemli meg már a topic azt, hogy én ebbe munkát fektessek. Feleslegesen meg dolgozzon az, akinek hat anyja van. -
Apocalipto #35234 GG, jól elűztétek Panot (is)..színvonal nagyon lement az utóbbi pár hónapban a topikban :/ -
Vírus terjedt böngésző-kiegészítőként Zeus vs. MS -
szerintem nem olyannak kéne itt a házigazdának lennie aki benne van ezekben a flame dolgokban...
Csak azért mondom, mert még roszabb lehet a dolog mert tökmindegy mitmondasz, akkor is elfogult leszel 1-2 emberkével szemben.
Én inkább azt tartanám korreknek hogyha a közösség választana ki valakit. Bár én ide read only modba járok (most mégis megszólalok :)) de ez a véleményem.
Az egyik oka annak hogy read only az az ami itt folyik, és ugye hogy flamelni lehessen ahhoz 1 ember nem elég. -
Leszarom h törli-e vagy sem... Az ilyen nyomorult balfaszokat élvezettel verem szarrá, és leszarom, hogy miket állítgatsz, és mivel találsz kifogásokat, az az egy hétszentség, hogy te egy lelki sérült vagy, egy beszari pöcs, akinek csak a pofája nagy, és keveri a szart ahogy csak bírja, a többi meg aki csatlakozott a nézetedhez, szintúgy seggnyaló balfasz. -
Neeeeeee,nem csinálhatod ezt;(
Legalább olyan kéne aki nem nem offol,és rendszeresen benézz ide....
bár...én elvállalnám,én is unom hogy csak az off megy általában, de holnap délig várok(nem-e akarja valaki más) -
Nem hiszem, amiatt biztos nem, mert más lesz a házigazda. -
Nem véletlenül. -
Az utóbbi időben hozzá sem szóltál a topikhoz..... :Y -
Az, hogy ez az ember ki lesz én nem szabom meg. Aki a leggyorsabb. -
Aki akarja és kellő affinitást érez, átveheti a házigazda szerepét.
Mivel a fejléc és a többi dolog a saját szellemi termékem és munkám, azt megtartom magamnak. Majd az új ember csinál másikat.
Az illetékes jelezze a moderátorok felé, erre a HSZ-re hivatkozva lehet az új házigazda.
Sima fórumozóként maradok továbbra is.
Köszöntem! -
Ja, oké, összekevertem egy másik fórummal. :D -
Köszi!
-
Elfelejtetted, hogy nem teszt alapján ítélünk meg egy antivírust. :D