17
  • rendiboy
    Én azért kíváncsi leszek erre a produkcióra, de ha olyan lesz mint a "benne leszek a tv-ben" akkor lehet, hogy nem fogom nézni.
  • ffxi
    oh yeah, amikor én is olvastam a cikk címét: Az RTL Klub már tudja, miért fogunk rajongani ősszel <-- csak Prison Breakről lehet szó...
    most meg nagyot csalódtam :(
  • djukel
    Én csak egy dologért tudnék rajongani, ha az RTL elhúzna a halál faszára innen.
  • adamboro
    Az tény, hogy valamiért rajongani fogok ősszel, de az nem a cikkben említett mű-műsor, sőt még csak nem is a cikkben említett csatorna.
    Ha ősz akkor Prison Break, ha Prison Break akkor FOX.
  • fodi91
    Akkor tavasszal lesz SZ E L?
  • HJPOWER
    Jobb, ha nem néz az ember tv-t! és senki, meg semmi más sem!
  • winnie
    "Még a jelentkezésre felhívó spotja is egy az egyben a TV2 megasztár koppintása"

egy énekes valóságshowt koppintana egy tehetségkutató? valamit nagyon benéztél. az rtl-nek szerintem semmi oka, hogy egy idehaza megbukott formátumot koppintson.
  • xido
    hogy a franca ne lenne élő ember..sőt kapcsoltam is el onnan,mint a mérgezett egér:DDDD
  • Gerygrey
    Hú de nagyon kellett már még egy Megasztár az RTL Klubra is, nem bírtam volna ki még egy évet műsztárok nélkül. Még a jelentkezésre felhívó spotja is egy az egyben a TV2 megasztár koppintása. Tökjó műsor lesz előre látom...
  • braeburn
    Szekeres Viktor barátunk határozottan figyelmes olvasója lehet Karinthy Frigyesnek. Ehhez hasonló szintű paródiát utoljára az Így írtok ti, Amiről a vászon mesél fejezetében találtam. Ha mégsem lenne igazam, úgy elmebetegnek tartja az olvasóit, vagy minden egyes itt leírt betűért külön baksist érdemelne a megbízótól.
  • gabeone
    Azokra a zsűrikre gondolsz, akikkel előre meg van beszélve, hogy kinek mit mondjanak?
  • Morden23
    "Ez a formátum pedig az America's Got Talent című tehetségkutató reality-re épülne"

Lesz megint min röhögnie az egyszeri magyarnak. Nem mondom, ez USA-ban egy elég emberes műsor, és távol álljon tőlem, hogy a jenkiket bármiben is sztárolnám, de RTL megint elő fogja venni az "olyan, mint az amerikai, csak kicsit kisebb, kicsit rondább, kicsit szarabb, de a miénk" receptjét.

(alig várom a nyóckeres reppereket, akik megmérkőznek a frísztájl hárdbrékerekkel, közvetlenül a daloshangú nagyi és a hét teniszlabdával zsonglőrködő unokája után)
  • xen
    :)
    "Minden bizonnyal nincs élő ember (vagy legalábbis SG-olvasó), aki ne ült volna az izgalomtól ökölbe szorul kézzel a képernyők előtt, amikor eldőlt a 2. évad végén, hogy Csonka András, Gönczi Gábor vagy Somló Tamás nyeri a táncos valóságshow-t"

Ez jóó, de remélem iróniából írta a kedves író nem komolyan
  • EagleeyE
    Szakmai zsűri?

Egy ilyen szemét adó szemét műsorában szerinted kit érdekel a szakmai vélemény...
    Pont az ilyenek miatt nem nézek TV-t már több, mint 1 éve
  • Dark Angel 666
    "Minden bizonnyal nincs élő ember (vagy legalábbis SG-olvasó), aki ne ült volna az izgalomtól ökölbe szorul kézzel a képernyők előtt, amikor eldőlt a 2. évad végén, hogy Csonka András, Gönczi Gábor vagy Somló Tamás nyeri a táncos valóságshow-t, s a csúcsnézettségre (2,5 millió feletti nézőszámról regélnek az adatok) bazírozva az RTL Klub újabb külföldi műsorformátumot hoz be Magyarországra. "
    Ezek szerint ha rám nem igaz ez , különc vagyok ?
  • blitzy
    Állandóan csak a pénzéhség!!!!!!!!!!!! SMS, e-mail... hol vannak az igazi szakmai zsűrik???
  • kuci06
    OMG, miért pont Stohl ???? (amúgy rövid o-val írják a nevét ;P )