Gray Matter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szotyimutyi
Sikerült? :))

bogyoka
Köszönöm szépen, így biztos menni fog:))

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Én is úgy csináltam,a 4.-ig el is jutok mindig, de aztán nem akar sikerülni, már idegesít:D

Akkor most Liza-nál vagy megakadva?!
Megoldás:

A varázsló könyvbõl válaszd ki a "UP in Smoke" címû trükköt, 1. rakd Spare kazettáját a bal karjához 2. Liza k. jobb kézbe 3. Spare k. rakd a bal kezébe 4. Liza k. rakd a bal kezébe 5. Varázsolj 6. Spare k. rakd a jobb kézbe 7. Liza k. ragd a bal karjához.

szotyimutyi
Én is találomra választottam ki, véletlenszerûen. Viszont, amikor kiválasztod a feltételezett megoldást, megjelenik az alsó részen egy keverõ mixer-féleség, ahova rákattintasz. Ezután kijelöli (kipipálja) azokat, amik jók. onnan lehet próbálkozni tovább. :)) Nem tudom, érthetõ-e. :)

bogyoka
A bûvészkedésnél mit nézzek? Vagyis a Lisa kazettája ne legyen kézben? Tudnátok valahogy segíteni? Nem sikerül megcsinálni.:(

Hm, a 3. fejezetben sikerült 100%-ra megcsinálni, az elsõben már nem tudom, a 2-ban kb. 50%-át. Azonban nem tudom pontosan, h miket csináltam, amik bónusznak számítanak. Habár a 3. részben van sejtésem, h mik voltak a bónuszok, de az elsõ 2-ben fogalmam sincs, valamint most a 4-ben se jöttem még rá, h mi a bónusz :D
Most vagyok a 3 fejezetnél, megnéztem mindent a szobában, a fürdõben, és a kis szobában, és már is kaptam 6/11 bónuszt, úgy látszik, hogy "megnézésért" kapod, (is). Amúgy 1. fejezet: 11/14; 2. fejezet: 17/20 nekem. Pedig megnéztem mindent vagy még sem? :DDDD

Aham, hát ezt én sem értem hogy mikor miért kapod a bónuszt, gondolom majd a végén annak megfelelõen felold pár képet meg hasonló dolgot...

Amikor megnyomod a P billentyût, akkor kijön egy lista, hogy abban a fejezetben éppen mennyi százalékát csináltad meg egy-egy történetrésznek. Pontosabban mondva százalékban is kiírja, valamint számokban is pl 11/22. Mondjuk az nem teljesen világos, h miért akkora számot ír ott amekkorát. Szóval itt a százalékoknál minden chapterben van egy bonus rész is. Ezt nem kötelezõ megcsinálni. Azt nem tudom, h van-e valami elõny belõle ha megcsinálom.
Bónusz??? hmmm jobban megkell viszgálnom a játékot. :DDD

1-2 napja kezdtem el a játékot. Hamarosan fejezem a 2. chapter-t. Eddig nagyon tetszik. Van valami elõnye annak egyébként, ha megcsinálom a bónuszokat? Sajnos nem sikerült még rá jönnöm, h mi a bónusz és mi nem. Most ha jól tudom 50%-a van meg a chapter 2-ben a bónusznak, de hogy mikor és mit csináltam, amivel ezt az 50%-ot elértem, arról fogalmam sincs.
Na volt idõm játszani vele kicsit, isten király, fúúúú. Most jutottam el még csak a második fejezethez majd szombaton folytatom, akkor egésznap itthon leszek. <#eljen><#taps><#vigyor1>

bogyoka
Tetszik nekem is nagyon, bár nem nagyon megy a bûvészkedés:D

Sok sikert, mert a játék amúgy nagyon jó! :) Érdemes vele küszködni. :D
bogyoka
Persze megértelek, én sem tudnék segíteni másnak, mert minden apró részlet fontos. Majd biztos rájövök, hogy mit kellene még csinálnom:)

Az a baj, hogy így látatlanban nem tudok segíteni. :S Mert itt a sorrendre kéne emlékeznem, de az nem könnyû. Azóta már több ilyen trükköt kellett végigjátszanom.
bogyoka
Köszi, de az a baj, hogy nem csinál semmit, hiába kattintok rá, valamit kihagytam biztos, de még nem tudom,hogy mit.

A varázsló füzetet mindenképpen használni kell! Csak kattints rá a füzetre, amikor kijön az a "varázs-ablak", és sorrendben kövesd az utasításokat! Úgy majd trükközik egyet...
bogyoka
Akkor segíts már nekem, mert St.Edmund Hall-nál elakadtam, mindig a varázsló füzet jön elõ, ha Lisahoz megyek, vagy Angélához. Nem tudom mit kellene csinálnom. Már voltam a magic boltban.

Igen, néha ilyen ravasz a játék. :D Amikor space-t nyomsz, várni kell egy picit, és akkor más dolgot is kiírhat közvetlenül valamelyik vizsgálható tárgy mellett.
Én ma végeztem az elsõ fejezettel, és nagyon tetszik a hangulata meg eddig a sztori is. Sok idõm nincs játékkal foglalkozni, de ez most nagyon megfogott. :D Végre egy igazán igényes kalandjáték! :)
bogyoka
Köszi, hát tudod, milliószor kiálltam a bejárat elé, de azt nem vettem észre, azt a táblát, mindig a házat nézegettem:D

Tehasut
Aztamindenit, ennek a játéknak valami iszonyatosan jó zenéje!
A fõmenü alatt szóló daltól konkrétan besz*rtam, annyira kellemes, fülbemászó és hangulatos
Hoppá, tovább jutottam! :D És tényleg nagyon aprócska dolgot nem vettem észre. A bejárati ajtó mellett van egy tábla, és elfelejtettem megnézni. :P Miután rápillantottam, visszamentem a házba, és máris jött a házvezetõnõ... :D
Én is így vagyok vele. XD Éppen csak felfedeztem az egész kastélyt, de nem találok semmilyen térképet, ami a csajnak kell. Se mást. :S Szép lesz, ha már az elején ilyen nehéz. XD De biztos valami tök egyszerû dolgot néztünk el... Mindig ez van.
bogyoka
Már elkezdtem vele játszani, de nem tudok tovább menni, elakadtam, már voltam mindenfele és gõzöm sincs, hogy mit kell csinálni, csak nézelõdni tudok.:))

Fúúúú ez nagyon jól sikeredett!
Szép lett!
Jó lesz karácsonyra majd akkor játszom vele mert most kalandozni nincs idõm... :P :D

Bogyókat!

tetszeni fog szedd le! :DDD

Gray.Matter-RELOADED

kirol
Nem tudom milyen lehet, de boxra már "elérhetõ".

kirol
Ez nem Crysis, ezek a kalandjátékok elég alap gépen is elfutnak.
Biztos ez is.

Vass Gábor
Ja aham értem és a gépigénye hol van?

kirol
Azért ne beszéljünk már böszmeségeket!
Itt elõ lehet rendelni:Elõrendelés + megjelenési dátum!

Vass Gábor
Jaja pontosan olyan Alan Wake széria.

bogyoka
Köszi a választ, hát nem semmi, hogy 5 évet csúszik, ahogy látom a képeket, nagyon jó kalandjáték lenne.

Vass Gábor
Ezt már elméletileg 2005-ben mutratták be, és karácsonykor kellett volna kijönnie, már 5 évet csúszik, és semmi jele a megjelenésnek, mivel sehol sincsen elõrendelhetõ állapotban.

bogyoka
Ez a játék, 2008-as? Szóval megjelent akkor már?
Most sajna nem értem a videón 2010 van, ez hogy van most?:))

Vass Gábor
De sokkal hamarabb elõrendelõben szokott lenni a játékok.

kirol
Mert nincs is október 29 még.

Vass Gábor
Még nem látom sehol sem kint.

kirol
http://www.youtube.com/v/cpn2DHwy8UU

kirol
Elvileg igen.
2010-10-29

Vass Gábor
Ebben a hónapban tényleg elérhetõ lesz a játék?

kirol
"Gray Matter - Magyar helyett francia fejlesztõ
Egy kiadói döntés következtében a legendás Jane Jensen új kalandjátéka másik fejlesztõcsapat kezei közé került.
Chavalier, 2008. április 3., 13:26
Címkék: gray matter, jane jensen, fejlesztõváltás
Kapcsolodó játékok: Gray Matter

A hazai Tonuzaba Entertainment által lefektetett alapokat változtatás nélkül hagyják, ám a dtp/ANACONDA vezetõsége úgy döntött, hogy a továbbiakban egy tapasztalt, kalandjátékok fejlesztésében járatos csapat szolgálataira van szükségük. Így esett a választás a nemrég megjelent So Blonde mögött álló francia Wizarbox-ra. A Gabriel Knight 3 óta nem jelentkezett Jensen asszony semmilyen játékkal, éppen ezért övezi felfokozott várakozás a Gray Matter-t kalandjátékos körökben. Jensen járt a Wizarbox Párizs környéki irodájában, s a látottak meggyõzték arról, hogy jó kezekbe került a projekt.

A történet Samantha Everett kalandját dolgozza fel. A rebellis diáklány váratlan körülmények következtében egy híres neurobiológus, Dr. David Styles asszisztense lesz. Az olykor bûvésztrükkökkel pénzt keresõ lány elsõ feladata, hogy Styles kísérletéhez megfelelõ alanyokra leljen az Oxfordi Egyetemen. A kezdetben ártalmatlan kísérletek során valami történik, egyre több furcsa és nehezen magyarázható esemény következik be, a dokit pedig elhunyt felesége szelleme kezdi kísérteni.
A fejlesztõváltásnak köszönhetõen a misztikus történet újabb csúszást szenved, így 2009 elõtt biztosan nem jelenhet meg."

Hurrá! :(

kirol
kirol
Release Date:03/05/2008

Ki ez a csaj, Anettka?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

annyir csili-vili hogyha el is megy, fél órát töltöget két szoba között :(

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

kirol
Ezek a játékok még egy P1-en is elmennek.

csajt?:D

Picar77
vegyél másikat :P :DD

()() (^^)