Gray Matter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Megoldás:
Én ma végeztem az elsõ fejezettel, és nagyon tetszik a hangulata meg eddig a sztori is. Sok idõm nincs játékkal foglalkozni, de ez most nagyon megfogott. :D Végre egy igazán igényes kalandjáték! :)
A fõmenü alatt szóló daltól konkrétan besz*rtam, annyira kellemes, fülbemászó és hangulatos
Szép lett!
Jó lesz karácsonyra majd akkor játszom vele mert most kalandozni nincs idõm... :P :D
Bogyókat!
tetszeni fog szedd le! :DDD

Itt elõ lehet rendelni:Elõrendelés + megjelenési dátum!
Most sajna nem értem a videón 2010 van, ez hogy van most?:))
Egy kiadói döntés következtében a legendás Jane Jensen új kalandjátéka másik fejlesztõcsapat kezei közé került.
Chavalier, 2008. április 3., 13:26
Címkék: gray matter, jane jensen, fejlesztõváltás
Kapcsolodó játékok: Gray Matter
A hazai Tonuzaba Entertainment által lefektetett alapokat változtatás nélkül hagyják, ám a dtp/ANACONDA vezetõsége úgy döntött, hogy a továbbiakban egy tapasztalt, kalandjátékok fejlesztésében járatos csapat szolgálataira van szükségük. Így esett a választás a nemrég megjelent So Blonde mögött álló francia Wizarbox-ra. A Gabriel Knight 3 óta nem jelentkezett Jensen asszony semmilyen játékkal, éppen ezért övezi felfokozott várakozás a Gray Matter-t kalandjátékos körökben. Jensen járt a Wizarbox Párizs környéki irodájában, s a látottak meggyõzték arról, hogy jó kezekbe került a projekt.
A történet Samantha Everett kalandját dolgozza fel. A rebellis diáklány váratlan körülmények következtében egy híres neurobiológus, Dr. David Styles asszisztense lesz. Az olykor bûvésztrükkökkel pénzt keresõ lány elsõ feladata, hogy Styles kísérletéhez megfelelõ alanyokra leljen az Oxfordi Egyetemen. A kezdetben ártalmatlan kísérletek során valami történik, egyre több furcsa és nehezen magyarázható esemény következik be, a dokit pedig elhunyt felesége szelleme kezdi kísérteni.
A fejlesztõváltásnak köszönhetõen a misztikus történet újabb csúszást szenved, így 2009 elõtt biztosan nem jelenhet meg."
Hurrá! :(
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!