Gray Matter

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez jó kérdés, nem nagyon vettem igénybe ezt se, talán csak egyszer. Rá lehet jönni video alapján is, talán még egyszerûbb is, mint végigjátszást böngészni. A lényege benne van, sok felesleges órától kímél meg, mert elõfordul 1-2 olyan rész, amit szerintem egy kicsit elcsesztek ilyen szempontból és nem árt utánanézni hogyan is tovább<#hehe>

Mayorpapa
köszönöm! akkor magyar nyelvû végigjátszást ne is keressek, nem írta meg senki?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Nincs meg, de ez az oldal a youtube-os végigjátszás videókat foglalta magában, ami továbbra is fent van itt.

Mayorpapa
kisokka: nincs meg neked véletlenül (vagy bárki másnak) a magyar nyelvû végigjátszás, mert a gamehelp oldala nem jön be 😞 Ha megvan bárkinek, ide küldje el legyen szíves: reverendcitromailhu. Köszönöm!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

nagykispeter
A felbontáson vagy élsímításon lehet valahol állítani?Igazi retro érzésem van!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Nagyon végsõ esetben itt megtalálod a választ.Azzal a résszel én is görcsöltem, de nem megoldhatatlan.Ám arra vigyázz, hogy ne ez alapján játszd végig, mert akkor értelmét veszti az egész 😊

tandya
S.O.S.Nem tudom,hogy él-e még ez a fórum,de jó lenne,ha vki segíteni tudna.Teljesen leragadtam a Gray Matter 7.résznél.A laboros részt nem tudom megcsinálni.csak 47%-ra,pedig már végignéztem rengeteg végigjátszást.Ugyanazt csinálom,de mégsincs meg az 57%.Elõre is kössz.

Még jó, hogy idenéztem, tényleg kész van a magyarítás hozzá, le is szedtem tekerem is<#hehe>

nagykispeter
már rég kész van.

Február elejétõl 1% áll...

joceruza
Elvileg BACTER végzett a magyarítással! Valaki tudja hol van?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Az nem jó hír...... (de elkezdte Bacter is) Remélem lesz belõle valami!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

TheGrinder
Fordítás állapota: 1%
Eltart még egy darabig, mire elkészül.

nagykispeter
Úgy tudom abba maradt

joceruza
Kösz!

Evin
Kérdezz rá. Ott vannak az elérhetõségek.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

joceruza
Senki nem tud a magyarításról?<#nemtudom>

A cd galaxisnetre is felrakták már most néztem.
TheGrinder
az nem baj, de a magyarítás már készül. 😄

Február 25.-én jelenik meg itthon, még elõrendelõben sincsen.
Úgy néz ki ez egy darabig talány marad számunkra...

TheGrinder
na most akkor lesz magyarítás mégis? 😄 csak azt meg nem lehet tudni, hogy hány % on áll a magyarítás. :S

Hát szomorú <#wilting>

Aham már ki is X-ték. Úgy hogy nem lesz magyarítás.

nagykispeter
Igen látom ,de viszont a honlapján nincs kiírva!

Bizony arra én is kíváncsi lennék, hogy honnan tudod, mert sehol nem látok utalást rá.Valami linket dobj légy szíves😊

nagykispeter
És ezt honnan tudod?
Én még nem láttam sehol hírezve!

Értem, kösz!Én biztosan megvárom, mert hiába tudok angolul, nem elég a tudásom hozzá...Fõleg ha szlenget, vagy szakszavakat használnak, olyankor a falat kaparom.

Egyenlõre nincs magyarítás hozzá, de Én úgy tudom hogy készülõben van hozzá, lehet megvárom mert még úgy sem játszottam végig...

Sziasztok, nemrég jutottam a gammához, nem tudja valaki, hogy van, vagy lesz -e hozzá magyarítás?Hacsaknem alapból az...Most nem tudok vele foglalkozni, hogy fel is rakjam, majd pár nap múlva, csak érdekelne <#smile>

Tehasut
ha valakit érdekel, ITT a játék OST-je
A 4. fejezetben elakadtam. Már mindent megcsináltam, végignéztem a youtube-os végigjátszást, de az egyik rész még csak 92 %-os pedig amit a srác csinált ugyanazokat már én is mind megcsináltam. A there's a plant in the house küldim még nem teljes.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Egy valamit még kifelejtettem. Végre egy kalandjáték, amiben van felbontás beállítás. Soha nem értettem, h miért olyan nehéz egy kalandjátékba grafikai (és fõleg felbontás) beállításokat beletenni. <#bohoc>
Tegnap végigjátszottam a játékot. A játékmenet sztem kicsit könnyû lett. A Secret Files, vagy a Runaway sorozathoz képest fõleg. Az, h különbözõ színekkel jelöli, h melyik területen van dolgunk, valamint kiírja, h a fejezet bizonyos történetszálának hány százalékát teljesítettük, sokat könnyített a játékmeneten. Ráadásul nem voltak tök logikátlan megoldások, amik bizonyos kalandjátékokban nagyon bosszantóak tudnak lenni. Azonban attól függetlenül, h könnyû lett, nagyon bejött. Jó sztori (a vége elég áll leejtõs), a fõszereplõ szimpatikus és az egész játék nagyon hangulatos. 1-2x még tuti végig fogom játszani. 😊
bogyoka
Na, sikerült megtalálnom, a táblánál az azonosítás nem volt elég, ilyen pici részlet és máris elakad az ember.😄 Most már van új helyszínem.😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Köszi, tegnap még csak part 4-ig volt, bár most megnéztem, és még nem derült ki, hogy mit nem csináltam, és új helyszín sem akar elõjönni még, nagyon kiváncsi vagyok,hogy mit szúrtam el.😊)

Köszi szépen!, így már nagy neheze sikerült megvernem. <#worship>

Ha páratlan számú kártyát rák az asztalra, akkor válaszd azt, h te kezdesz, ha párost, akkor õ. Kiválasztasz egy kártyát az elején, annak kell a végére maradnia. A lényeg az, h amikor te választasz 2 kártyát "megsemmisítésre", akkor ne válaszd azt, amelyiket az elején kiválasztottál, amikor pedig az ellenfél választ 2 kártyát és köztük van az, amelyiket az elején kiválasztottál, akkor válaszd a másikat. Természetesen ha az ellenfél 2 választott kártyája közül egyik sem az, amelyiket az elején kiválasztottál, akkor bármelyiket választhatod. Ezzel a módszerrel a végére tuti az a kártya marad meg, amit az elején kiválasztottál.
Nem értem!, hogy a francba kell megverni a kártyában a srácot a 4. fejezetben??? fúúú nagyon felbasz nem értem a logikát, mit kell kirakni? fúúúúúúúúú <#falbav><#boxer><#duhos2>

Jó reggelt!

Figy youtube-n van végigjátszás nézd meg akkor azt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://www.youtube.com/results?search_query=%5BHD%5D+Gray+Matter+Walkthrough&aq=f

bogyoka
Még ott sem voltam, valami sajnos hiányzik de már nem tudok beszélgetni senkivel. Telefonnal kell valamit csinálni ami a házban van?

szotyimutyi
Az alagsorba már leenged a házban? Ott iratokat kellett rendezni, majd utána az intézetben van feladat, ahol az orvos dolgozik.

bogyoka
nem megy be, valami baja van még😄

szotyimutyi
Bûvészkedni. 😊

szotyimutyi
A könyvtárban voltál? Ott is bûvészkeni kell. 😊

bogyoka
Na, én kissé buta vagyok, de nem tudok tovább jutni, 90 % megvan, bûvészkedést mind megcsináltam. Voltam a toronyban is.
A házban a lépcsõnél a telefonnal mit kellene csinálnom? Mert mutatja, hogy valamit használjak ott.

bogyoka
már túl vagyok rajta sikerült😊

bogyoka
Köszike, sikerült, most a srácnál ragadtam le, nem szeretem ezt a bûvészkedést😊)

bogyoka
Még most lett kész a gépem, majd holnap lesz fent a játék újra, remélem mentésekkel, vagy megint elölrõl kell kezdenem majd.😄

Oldal 1 / 3Következő →