290
Sony Ericsson W580i leírása
-
#50 Nekem ez a telo van és IMÁDOM!!! Szerintem gyönyörű..
én kártyafüggetlenül vettem, és nekem a színe is az egyedi:) (szürke és kék) Nagyon jó kis telefon:) -
kobraCode #49 Maffia 91
A bill. záras dologt nem tudom hogyan van, nekem autómata bill.zár van rajta, ha nem nyulok hozzá 30mp és lezár.
A fényképezésnél csak VGA (640*480) képméretben lehet zoomolni.
Mondom hol találod, menj a fényképezőre - egyebek - képméret, és ott is van, utána már lehet zoomolni.
Videó felvételénél menj szintén az egyebekre - mikrofon és kikapcs, és már nem is lesz hang mikor videózól.
Amúgy ha felkeresef a sonyericcson honlapját találsz magyar nyelvű útmutatót is, vagy írhatsz nekik mailt, segítenek. Én is így volta, nem találtam a rázókás funkciót, de most már tudom hogy megy :)
http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/w580i?cc=hu&lc=hu
-
Maffia91 #48 Sziasztok! Nekem is ien telóm van! És naon de naon király! 2 kérdésem van.
Az egyik h ha lecsúsztatom a billentyűzetre a teló tetejét és így kioldom a billentyűzárat, akkor azt h tom visszatenni bill. zárba?
A második: H fényképezésnél amikor zoom-olni akarok azt írja ki, h ebben a módban nem használható a zoom. Ez mért van?
Jah és ki szeretném venni a fényképezéskor és videofelvételnél a hangot!
Pls segítsetek!
Köszi:
Zoli -
mammo #47 az a baj,hogy a far manegert ha megnyitom üresek a könyvtárak (FS/tpa/preset/system/desktop/flash )eddig nem tudok eljutni.Csak FS azon belül üres minden. -
#46 Flash Menük telepítése
A Te telód Db2020-as, tehát ezzel a módszerrel kell csatlakozni majd a telefonhoz. -
mammo #45 Spinnin és Stobe menük eggyikét szeretném felrakni rá.Letöltöttem de nem tudom hogyan kell rárakni a telóra. -
#44 milyen menüt akarsz lecserélni? nem cask a kinézetét? -
mammo #43 sziasztok!
Tudnátok nekem segiteni,hogyan lehet w580i a menüt lecserélni? -
fbibi #42 sziasztok!
Nekem is ilyen telom van és nagyon szuper!
512 memóriakari van hozzá, és nem ismerte fel a karit, azt írta, hgy "nincs memory stick behelyezve" Aztán megformáztam és jó lett. Ekkor még teljesen üres volt a kari. Most gépről akartam fájlokat rátölteni, a gépen láttam a memory mappáját és elvileg át is töltötte. Aztán most megint nem ismeri fel a memoryt, és formázni sem engedi :( Azt írj, hogy helyezzek be memóriakártyát. Most ezt mért csinálja?
Légyszi segítsetek, mert nagyon tetszik ez a telo, csak ez most valamiért nem jön össze...Jah és a benne lévő kártya eredeti.
előre is köszi! -
iszakos #41 Hát ha hallanék zenét egy walkman mobilon,biztos érezném a különbséget.De mivel nincs összehasonlítsi alapom,nem biztos,hogy mindenáron walman mobilt vennék. -
#40 de a walkman teló nem csak annyiban külömbözik, hogy több memória + nagyobb memókártya :D
A lejátszó a lényeg, és egy walkman/nem walkman lejátszó között kb annyi a külömbség, mint az iTunes és a VLC media player között. Mindegyik lejátssza a zenét, de mégis külömbözőek ;)
-
#39 my style: odlal
:) csak úgy mellékesen :P -
iszakos #38 Az már csak rajtad múlik,hogy hozzá teszed e azt a pluszt vagy sem.Attól függ mekkora technikai különbség,és megér e annyit. -
#37 az az 1 bajom van vele, hogy drága lesz, és ehhez csak alig kéne kicsit többet hozzáadni és kijönne egy okostelefon is. -
yann #36 ne keverjük már össze a véleményt a fikával... -
#35 nincs mit;)
Ez a topik nem csak az istenítésről szól, hanem a véleményekről... -
iszakos #34 Az én telom se walkman mobil,a teló memóriája ugyanannyi mint walkman mobilokkké,csak nekem nem adtak 1Gb-os memo kártyát,hanem csak 256Mb-tosat adtak. -
iszakos #33 Mindenképp a neon zöld!:) -
iszakos #32 -
#31 na ez belopta magát a szivembe -
#30 én is hasonlóképpen gondolkozom :)
ha egyszer lecserélem a k750i-m , akkor az bizto, hogy S500, vagy W580i lesz :)
Bár inkább az utóbbi, a Walkman miatt ... -
#29 nem a buziszinü változatra gondoltam, persze:) -
#28 jaja :) neonzöldben... :) -
#27 ez az s500i is szép -
#26 hát nem is tudom 100 alatt azért mindenképp, de lehet h okostelefon kéne, aminek nagyobb a képernyője, wlanozáshoz -
#25 bazz... ugyanezek között nézem melyik kéne:
S500i, W580i, V630i
a 3 közül az egyik lesz :) -
iszakos #24 Ez durva,de elfogadnám az biztos!
Minek ide külön mp3 lejátszó meg stb.
Megcseszhetik ehhez képest.:):):) -
iszakos #23 Mennyit szeretnél rá költeni?
Szerintem a W580i,S500i ami jók.
-
iszakos #22 Szerintem nagyon szép a kijelző képe.Nekem egy V630i-m van és az is ennyi szint kezel,és tökéletes a kijelző képe.
Egyébként kinek milyen üzemeltetési tapasztalatai vannak SonyEricssonnal kapcsolatban?
Hát jelenlegi telom állandóan szervizben van,most éppen állandóan kikapcsol. -
#21 ítram, hogy még egyenlőre nincs több infom, de ha lesz értesítelek, az előző hsz. -edben meg kösz :) -
stoner27 #20 tetszik:) áráról lehet vmit tudni? -
stoner27 #19 köszönjük ezt a nagyon szép hozzászólást,és megkérünk,hogyha szented szar az SE akkor távozz,köszi:) -
#18 Sony Ericsson?
pffh...
Ha ingyen adják akkor sem kéne... -
#17 most nézem LG meg SE k810 is van:o -
#16 de miért szidja mindenki, azért mert drága?:)) még meg se jelent emberek:)
ez amit mondtál ezt megnéztem és baromira bejön a design, de:
WLAN Nincs :S
ugyhogy sajna nem jo
wlan kéne mindenképp -
#15 bármit, csak ne iphone-t :D
k810? -
#14 telefonokról jut eszembe: T610em van, mondjatok már egy jó telót, mert vennem kéne. iphone on gondolkozom -
#13 :P -
Landor #12 mivel legkorábban szeptemberre lesz elérhető a készülék, kicsit nehéz pontos árat mondani ;) -
Landor #11 nincs benne fm ;( továbbá ezek a vékony gombosok annyira nem esnek jól nyomkodni
no meg a 3G(HSDPA!)+EDGE kombó is impozáns, amit eddig nagyon hiányoltam a SE-ban