290
Sony Ericsson W580i leírása
  • Csibusz
    Nekem ez a telo van és IMÁDOM!!! Szerintem gyönyörű..
    én kártyafüggetlenül vettem, és nekem a színe is az egyedi:) (szürke és kék) Nagyon jó kis telefon:)
  • kobraCode
    Maffia 91

A bill. záras dologt nem tudom hogyan van, nekem autómata bill.zár van rajta, ha nem nyulok hozzá 30mp és lezár.
    A fényképezésnél csak VGA (640*480) képméretben lehet zoomolni.
    Mondom hol találod, menj a fényképezőre - egyebek - képméret, és ott is van, utána már lehet zoomolni.
    Videó felvételénél menj szintén az egyebekre - mikrofon és kikapcs, és már nem is lesz hang mikor videózól.
    Amúgy ha felkeresef a sonyericcson honlapját találsz magyar nyelvű útmutatót is, vagy írhatsz nekik mailt, segítenek. Én is így volta, nem találtam a rázókás funkciót, de most már tudom hogy megy :)
    http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/w580i?cc=hu&lc=hu
  • Maffia91
    Sziasztok! Nekem is ien telóm van! És naon de naon király! 2 kérdésem van.
    Az egyik h ha lecsúsztatom a billentyűzetre a teló tetejét és így kioldom a billentyűzárat, akkor azt h tom visszatenni bill. zárba?

A második: H fényképezésnél amikor zoom-olni akarok azt írja ki, h ebben a módban nem használható a zoom. Ez mért van?
    Jah és ki szeretném venni a fényképezéskor és videofelvételnél a hangot!

Pls segítsetek!
    Köszi:
    Zoli
  • mammo
    az a baj,hogy a far manegert ha megnyitom üresek a könyvtárak (FS/tpa/preset/system/desktop/flash )eddig nem tudok eljutni.Csak FS azon belül üres minden.
  • kuci06
    Flash Menük telepítése

A Te telód Db2020-as, tehát ezzel a módszerrel kell csatlakozni majd a telefonhoz.
  • mammo
    Spinnin és Stobe menük eggyikét szeretném felrakni rá.Letöltöttem de nem tudom hogyan kell rárakni a telóra.
  • CzGobe
    milyen menüt akarsz lecserélni? nem cask a kinézetét?
  • mammo
    sziasztok!
    Tudnátok nekem segiteni,hogyan lehet w580i a menüt lecserélni?
  • fbibi
    sziasztok!
    Nekem is ilyen telom van és nagyon szuper!
    512 memóriakari van hozzá, és nem ismerte fel a karit, azt írta, hgy "nincs memory stick behelyezve" Aztán megformáztam és jó lett. Ekkor még teljesen üres volt a kari. Most gépről akartam fájlokat rátölteni, a gépen láttam a memory mappáját és elvileg át is töltötte. Aztán most megint nem ismeri fel a memoryt, és formázni sem engedi :( Azt írj, hogy helyezzek be memóriakártyát. Most ezt mért csinálja?
    Légyszi segítsetek, mert nagyon tetszik ez a telo, csak ez most valamiért nem jön össze...Jah és a benne lévő kártya eredeti.
    előre is köszi!
  • iszakos
    Hát ha hallanék zenét egy walkman mobilon,biztos érezném a különbséget.De mivel nincs összehasonlítsi alapom,nem biztos,hogy mindenáron walman mobilt vennék.
  • kuci06
    de a walkman teló nem csak annyiban külömbözik, hogy több memória + nagyobb memókártya :D

A lejátszó a lényeg, és egy walkman/nem walkman lejátszó között kb annyi a külömbség, mint az iTunes és a VLC media player között. Mindegyik lejátssza a zenét, de mégis külömbözőek ;)
  • Benc16
    my style: odlal

:) csak úgy mellékesen :P
  • iszakos
    Az már csak rajtad múlik,hogy hozzá teszed e azt a pluszt vagy sem.Attól függ mekkora technikai különbség,és megér e annyit.
  • grizzly21
    az az 1 bajom van vele, hogy drága lesz, és ehhez csak alig kéne kicsit többet hozzáadni és kijönne egy okostelefon is.
  • yann
    ne keverjük már össze a véleményt a fikával...
  • Prince of Máté
    nincs mit;)
    Ez a topik nem csak az istenítésről szól, hanem a véleményekről...
  • iszakos
    Az én telom se walkman mobil,a teló memóriája ugyanannyi mint walkman mobilokkké,csak nekem nem adtak 1Gb-os memo kártyát,hanem csak 256Mb-tosat adtak.
  • iszakos
    Mindenképp a neon zöld!:)
  • iszakos
  • grizzly21
    na ez belopta magát a szivembe
  • kuci06
    én is hasonlóképpen gondolkozom :)
    ha egyszer lecserélem a k750i-m , akkor az bizto, hogy S500, vagy W580i lesz :)
    Bár inkább az utóbbi, a Walkman miatt ...
  • grizzly21
    nem a buziszinü változatra gondoltam, persze:)
  • Benc16
    jaja :) neonzöldben... :)
  • grizzly21
    ez az s500i is szép
  • grizzly21
    hát nem is tudom 100 alatt azért mindenképp, de lehet h okostelefon kéne, aminek nagyobb a képernyője, wlanozáshoz
  • Benc16
    bazz... ugyanezek között nézem melyik kéne:

S500i, W580i, V630i

a 3 közül az egyik lesz :)
  • iszakos
    Ez durva,de elfogadnám az biztos!
    Minek ide külön mp3 lejátszó meg stb.
    Megcseszhetik ehhez képest.:):):)
  • iszakos
    Mennyit szeretnél rá költeni?
    Szerintem a W580i,S500i ami jók.
  • iszakos
    Szerintem nagyon szép a kijelző képe.Nekem egy V630i-m van és az is ennyi szint kezel,és tökéletes a kijelző képe.
    Egyébként kinek milyen üzemeltetési tapasztalatai vannak SonyEricssonnal kapcsolatban?
    Hát jelenlegi telom állandóan szervizben van,most éppen állandóan kikapcsol.
  • Benc16
    ítram, hogy még egyenlőre nincs több infom, de ha lesz értesítelek, az előző hsz. -edben meg kösz :)
  • stoner27
    tetszik:) áráról lehet vmit tudni?
  • stoner27
    köszönjük ezt a nagyon szép hozzászólást,és megkérünk,hogyha szented szar az SE akkor távozz,köszi:)
  • Prince of Máté
    Sony Ericsson?
    pffh...
    Ha ingyen adják akkor sem kéne...
  • grizzly21
    most nézem LG meg SE k810 is van:o
  • grizzly21
    de miért szidja mindenki, azért mert drága?:)) még meg se jelent emberek:)
    ez amit mondtál ezt megnéztem és baromira bejön a design, de:
    WLAN Nincs :S
    ugyhogy sajna nem jo
    wlan kéne mindenképp
  • kuci06
    bármit, csak ne iphone-t :D

k810?
  • grizzly21
    telefonokról jut eszembe: T610em van, mondjatok már egy jó telót, mert vennem kéne. iphone on gondolkozom
  • Benc16
    :P
  • Landor
    mivel legkorábban szeptemberre lesz elérhető a készülék, kicsit nehéz pontos árat mondani ;)
  • Landor
    nincs benne fm ;( továbbá ezek a vékony gombosok annyira nem esnek jól nyomkodni
    no meg a 3G(HSDPA!)+EDGE kombó is impozáns, amit eddig nagyon hiányoltam a SE-ban