10 percnyi Die Hard 4 a neten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem is, szóval még véletlenül se próbálj beülni a moziba. Mindenesetre asszem a töbség - ezek alapján - nyugodtan megnézheti.<#mf1>#mf1>
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Die Hard rajongóknak meg egy kis csemege: http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7412112
Az elsõ 3 rész, potom 30 dollárért. Kíváncsi leszek idehaza mennyi lesz?!?! 15 körül biztos.
Az meg egy dolog hogy ki mit néz nem néz, lehet nem kéne általánosítani.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
de végülis nekem mind1.. aki ezt csorgó nyállal nézi, az meg is érdemli.. úgy látszik az emberi evolúció elérkezett arra a pontjára, amikor elkezd szellemileg visszafejlõdni..
szóval mint már mondtam, írják rá a jegyekre, hogy 80IQ alatt NEM ajánlott a megtekintése!!
<#mf1>#mf1><#violent>#violent>
Blackmail the Universe
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
egyszerûen elképzelhetetlen az a szitu,hogy mond egy "Yes,sir"-t,miután a felettese elmondja neki az éppen aznapi feladatát
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
-te mókultál valamit az FBI-nál?
-nem.
-akkor végeztünk.<#nezze>#nezze>
Valaki azt írta hogy csak idétlen dirr-durrr-piff-puff az egész az elõzetes alapján! Hát igen aki nem tudná ez a Die Hard csak az "idétlen" jelzõ nélkül! Szóval a legtöbben akik itt írnak vagy nem látták vagy csak azt hiszik hogy ha már más szidja a filmet akkor õk is szidják!
SZERINTEM IGENIS NAGYON JÓ FILM LESZ!
(mosolygok, de ha tényleg nem fog még csak káromkodni sem: elsírom magam. mintha nem lenne elég, h seggkopasz és abbahagyta a cigizést... semmi nem marad az eredeti karakterbõl)
egyébként érdekes, nem is figyeltem erre: tényleg mindegyik részben néger koma volt a segítõ társa
ha jól értettem, az FBI-nál volt gikszer és minden ex-hacker-t ki kell hallgatni az államokban. Az egyikhez megy ki McLane...Egyáltalán nem arról van szó hogy be kell gyûjteni. Ki kell hallgatni. Miért ne tehetné meg õ?
http://videodrome.freeblog.hu/
Mondom ezt úgy, hogy még természetesen nem láttam és én is szeretnék kellemesen csalódni. Azonban, ha látom cím nélkül ezt a tíz perces elõzetest nem vágtam volna rá, hogy Die Hard. Bár a fõszereplõk hasonlítanak egy kicsit...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én csak a zenétõl félek...mert az a filmet vagy nagyon megdobja, vagy el is kaszálhatja. És ha nem vetted volna észre még nem ítéltem el a filmet. Amúgy meg egészségesebb úgy bemenni moziba hogy nem vár sokat a filmtõl az ember és pozitívan csalódni, mint sem bazi nagy elvárásokkal bemenni aztán pofára esni de nagyon...
Kritikákat akkor kell fogalmazni, mikor megnéztétek (a moziban, szélesvásznon, és nem gagyi kézikamerás szaron...), nem elõtte!
Az az ember egy béna! Emberek...ha valaki csinált már szar zenét, akkor az õ! És nem egy film alapján mondom: Terminator 3; I,Robot; Hellboy; xXx2; Joy Ride; Scream; és még sorolhatnám. Ez az ember olyan, de olyan gyenge, hogy az röhej! Az egyetlen olyan zeneszerzõ akit gyakran alkalmaznak, de egy jól csengõ dallamot nem képes összerakni! Folyton olyanokat csinál amik ütemtelen xarok. Nagyon gyengén tolja...
Én tutira Alan Silvestri-t választottam volna, mert õ stílusilag közel áll Kamen-höz. Francba...zenében már vesztes a film 😞((((
A zene pedig bár próbálja hozni a régi idõk motívumait, marhára nem fogja ugyanazt a stílust prezentálni, mert Michael Kamen azóta elhunyt egy balesetben. 😞((((((
Viszont megtehették volna azt, hogy fogják az eddigi részek zenéit és szépen újravágva felhasználják. Mert tulajdonképpen az elsõ 3 rész zenéi tök egyformák...csak nagyon apró módosítások voltak benne. (meg kaptak egy-egy új fõtémát) De felhasználhatták volna, és hozzárakhattak volna egy egyszerû pár ütemes új fõtémát és akkor megvan a régi feeling zene terén is!
John MecTiernan meg tudta volna csinálni az igazi Die Hard folytatást...bár õ nem bólintott volna rá erre a forgatókönyvre az tuti...(Lehet pont ezért nem õ a rendezõ?)
Amúgy már az eddigi akcióból lecseng a vérveszteség. Tehát mesedélutánosan hullanak az emberek de vér egy szál se. Hol van a régi szép idõ mikor egy huzal ketté szelt egy terrorristát aztán John és Zeus fogták és elvonszolták a faxi két felét? 😄
Nekem már az elõzetesek alapján sem tûnik nagy számnak ez a film. Plussz még az is közrejátszik (vagy közrejátszhat), hogy az új Die Hard-mozi 16-os korhatárt kapott. Meg azt sem értem, hogy a Fox-nál, hogy voltak képesek leszerzõdtetni az Underworld rendezõjét? Inkább John McTiernant kellett volna visszahozniuk - bár õ sajnos eléggé le van csúszva.
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
Én is vártam anno a DH 4-et, de szépen lassan beletörödök, hogy egy szimpla látványra gyúró akciófilmet fogunk kapni. Bár e tizperces jelenet láttán félek, hogy a végére már rohadtul unni fogom az egészet, már itt is néha csak ásítóztam, pedig nem volt hosszú.
A film forumjába leirtam a véleményem, és hogy utálom, hogy a mostani akciófilmek csak azzal törödnek, hogy minnél többet és tovább lövöldözzenek, és minden felrobbanjon a fõhös körül. Régen is ilyen volt, de akkor ez csak a körítésnek számított, mostmeg átvette a fõszerepet.
Die Hard sincs többé, de talán kapunk helyete egy kétszer megnézhetõ, izgulhatós látvány filmet. Több a semminél. (de végsõ vélemény majd a film moziba történõ megnézése után)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
McClane megy ki begyûjteni a srácot???gondolom az antialkoholisták éves gyûlésérõl ment oda éppen,a rendezõ meg,pffffff,értette valaki az underworld 2-t?vagy azt hogy miért lõ a csúnya,gonosz terrorista egy lyukon át 1 percig ugyanoda???
jó oké,ez 10 perc volt,nem kell ítélkezni,de ez akkor is gáz volt,kezdve a csilli-villi hacker cuccokig a józsaru McClanen át az írtó gyenge akció rendezésig
eddig tényleg már csak abban reménykedtem hogy Willis biztos nem vállalta volna el ha úgy ítéli meg a forgatókönyv elolvasása után hogy ez nem lesz jó,dehát mint tudjukj:"van az a pénz"