34
  • Zoleeca
    #34
    "szóval mint már mondtam, írják rá a jegyekre, hogy 80IQ alatt NEM ajánlott a megtekintése!!"

    Hát nem is, szóval még véletlenül se próbálj beülni a moziba. Mindenesetre asszem a töbség - ezek alapján - nyugodtan megnézheti.
  • BReal
    #33
    Akkor azt mond meg, hogy te miket szoktál nézni, ha ez számodra alacsony IQ-jú emberek filmje. Válaszodat nagyon várom. Egyébként pedig a legjobb akciófilmről (akciófilm sorozatról) beszélünk, melynek legjobb része és egyben az akciófilmek királya is a 3. rész. Ez is jó lesz, de a 3 szintjét tuti nem éri el.
  • Spapp
    #32
    Kedves Su0my! Ilyen alapon a föld összes embere IQ-tlan bizonyos dolgokban. Így nem lehet skatulyázni senkit. Az meg hogy ki mit hogy szeretsz, már egyéni dolog. Biztos vagyok benne hogy neked is van olyan dolgod ami IQ-tlan...más szemében, de neked nem. Szóval ne ítélkezz.

    Die Hard rajongóknak meg egy kis csemege: http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=7412112

    Az első 3 rész, potom 30 dollárért. Kíváncsi leszek idehaza mennyi lesz?!?! 15 körül biztos.
  • JohnnySmith
    #31
    Az iq nálad sem magas látom.....
    Az meg egy dolog hogy ki mit néz nem néz, lehet nem kéne általánosítani.
  • Su0my
    #30
    egyszerűen nem bírom felfogni, hogy lehet valaki olyan primitív, hogy die hard fan legyen? meg hogy várja ezt a semmit? ÚR ISTEN! erz valami katasztrófa.. és az a legrondább, hogy brusz vilisz megél abból,hogy fel tud venni atléta trikót, megtanul két ronda szót(egy-két faszacsávós mondatot), meg a pöcsvigyorát az arcára ölti.. SZÁ-NA-LOM! és valakik HASONLÍTANI akarnak rá xD kész.. szakadok!

    de végülis nekem mind1.. aki ezt csorgó nyállal nézi, az meg is érdemli.. úgy látszik az emberi evolúció elérkezett arra a pontjára, amikor elkezd szellemileg visszafejlődni..

    szóval mint már mondtam, írják rá a jegyekre, hogy 80IQ alatt NEM ajánlott a megtekintése!!
  • Kmarha
    #29
    Nekem már a 3-ban sem tetszett hogy a majdnem zárt rendszerből egy nyilt rendszerbe tették át az akciót :D De hát első a látvány, meg ki tudja, ha megint egy tömbházban, hajón vagy bárhol máshol egy helyszínen belül lenne a film, akkor meg rókabőr lehúzást kiabálna az ember.
  • Spapp
    #28
    Hát nem tudom. Én sem akarok ítélkezni az első 10 perc láttán, de valahogy nekem sem az igazi. A legnagyobb hiba az volt hogy nem McTiernan rendezi. De ha már nem is Ő, akkor legalább Renny Harlin, aki a 2. részt rendezte. Egyébként is Ő jött volna most. A trailer nem igazán győzött meg. A Die Hard film, egy fogalom, és nem tömeg cikkű akció film. A 4. résszel lehet azzá válik majd. A Die Hard 3 werkfilmje végén mondta Samuel l. Jackson rém egyszerűen megfoglmazva, mikor már mindenki sorolta hogy mit kapunk a filmben, hogy "ez egy Die Hard film". Az tényleg az volt, de lehet hogy ez már nem Die Hard lesz, hanem egy Del Hard...
  • Nethyrrea
    #27
    ekkora marhaságot már az elején....mért pont úgy csinálták a bummot hogy a del gombra robbanjon? ha már úgyis küldtek embereket a helyekhez, megoldhatták volna simán hogy távirányítóval robbantható legyen. bár akkor a film nem is jöhetett volna létre mert akkor sikerült volna a tervük és mi itt unatkoznánk :D
  • ProGabe #26
    pontosan,ezt akartam én is írni,McClane még egyik részben sem dolgozott,vagyis csak saját szakállára,kényszerből,ugyebár
    egyszerűen elképzelhetetlen az a szitu,hogy mond egy "Yes,sir"-t,miután a felettese elmondja neki az éppen aznapi feladatát
  • neoG
    #25
    egen, ezis egy lehetséges alternatíva a befejezésre
  • jeti00
    #24
    nekem tetszett :)
  • Zoleeca
    #23
    Ok, igazad lehet. Bocs erre nem gondoltam :)
  • Wittgen
    #22
    Egyébként én reménykedek abban, hogy jó kis akciófilm lesz.
  • Wittgen
    #21
    Meg max beleeresztene párat a hardver cuccosba, az meg elfüstölne. Mer ugye Willis apánk így oldja meg a problémákat DH módra.
  • neoG
    #20
    azért nem teheti meg, mert McClane egy minden reggel fájós fejjel ébredő, terroristákat reggeliző szuperzsaru, akinek nincs sok lövése a hekkerkedéshez.Szal a kihalgatás max annyi lenne:
    -te mókultál valamit az FBI-nál?
    -nem.
    -akkor végeztünk.
  • solikka
    #19
    Szerintem aki igazi Die Hard fan az meg sem nézi a 10 perces előzetest mert azért 10 percbe elég sok minden kiderülhet és ennyi erővel nem is kellene elmennie moziba hanem megnéz mondjuk hetente 10 percet.

    Valaki azt írta hogy csak idétlen dirr-durrr-piff-puff az egész az előzetes alapján! Hát igen aki nem tudná ez a Die Hard csak az "idétlen" jelző nélkül! Szóval a legtöbben akik itt írnak vagy nem látták vagy csak azt hiszik hogy ha már más szidja a filmet akkor ők is szidják!

    SZERINTEM IGENIS NAGYON JÓ FILM LESZ!
  • ension
    #18
    Júeszéjbe ezt úgy hívják, politikailag korrekt film
  • yann
    #17
    mivel levitték dedós szintre a korhatárt, a híres beszólása most valószínűleg csak "jippikáé-you-very-very-bad-man" lesz :)
    (mosolygok, de ha tényleg nem fog még csak káromkodni sem: elsírom magam. mintha nem lenne elég, h seggkopasz és abbahagyta a cigizést... semmi nem marad az eredeti karakterből)

    egyébként érdekes, nem is figyeltem erre: tényleg mindegyik részben néger koma volt a segítő társa

  • Zoleeca
    #16
    "McClane megy ki begyűjteni a srácot"

    ha jól értettem, az FBI-nál volt gikszer és minden ex-hacker-t ki kell hallgatni az államokban. Az egyikhez megy ki McLane...Egyáltalán nem arról van szó hogy be kell gyűjteni. Ki kell hallgatni. Miért ne tehetné meg ő?
  • Real13
    #15
    Nekem nejött.Végülis mitől Die Hard a Die Hard?Bruce Willis a végére teljesen véres és szakadt lesz,közbe lenyom egy két remek dumát,legyak félszáz ellenséget,és kap maga mellé egy segítőt.(1be a néger zsaru,2be a néger irányítótornyos ember(meg mondjuk a gondnok vagy mifene),3be Samuel L.Jackson)Az asszonnyal bajok vannak,vagy így vagy úgy,és van egy főgonoszunk..Első 2be nem annyira remek ,de a 3-ban Simon...És minden lölölvözés mellé kapunk egy sztorit is...(az egybe túszejtős dolog,2be ki kell szabadítani diktárort,3ba kirabolni a bankokat)Itt szgépes lesz..jah,és Yippikaje,Motherfucker!
  • jefferson83
    #14
    Örülnék, ha készülne egy Die Hard film, de itt sokakkal egyetértve attól félek, hogy ennek csak a címe lesz az. Az első 3 rész tuti film és, ha most hozzávágnak egy eladható, de ramaty (itt csakis az előző részekhez mérem) filmet akkor inkább kösz nem (SZVSZ).

    Mondom ezt úgy, hogy még természetesen nem láttam és én is szeretnék kellemesen csalódni. Azonban, ha látom cím nélkül ezt a tíz perces előzetest nem vágtam volna rá, hogy Die Hard. Bár a főszereplők hasonlítanak egy kicsit...
  • ProGabe #13
    jólvan pistike leülhetsz,egyes
  • bertino
    #12
    Alan Silverstri vagy Michael Kamen, így van
  • Magoo
    #11
    Ki beszélt itt kézikamerás szarrol? Amúgy sem nézek úgy filmet hogy kamerás szart töltögetek...inkább a mozi.
    Én csak a zenétől félek...mert az a filmet vagy nagyon megdobja, vagy el is kaszálhatja. És ha nem vetted volna észre még nem ítéltem el a filmet. Amúgy meg egészségesebb úgy bemenni moziba hogy nem vár sokat a filmtől az ember és pozitívan csalódni, mint sem bazi nagy elvárásokkal bemenni aztán pofára esni de nagyon...
  • Csaba
    #10
    Hihetetlen, hogy mennyit sírtok itt, mielőtt egyáltalán LÁTTÁTOK volna a filmet! Szerintem ne is nézzétek meg, mert úgyis csak fikázni akarjátok. Akkor meg minek megnézni, ha úgy mentek be, hogy úgyis találok hibát, mert én nem szórakozni megyek, hanem hibákat keresni... Örülnétek, hogy egyáltalán készül még Die Hard film annyi év távlatából...
    Kritikákat akkor kell fogalmazni, mikor megnéztétek (a moziban, szélesvásznon, és nem gagyi kézikamerás szaron...), nem előtte!
  • Magoo
    #9
    Fubaz...most láttam, hogy ki csinálja a zenét! Marco Beltrami!
    Az az ember egy béna! Emberek...ha valaki csinált már szar zenét, akkor az ő! És nem egy film alapján mondom: Terminator 3; I,Robot; Hellboy; xXx2; Joy Ride; Scream; és még sorolhatnám. Ez az ember olyan, de olyan gyenge, hogy az röhej! Az egyetlen olyan zeneszerző akit gyakran alkalmaznak, de egy jól csengő dallamot nem képes összerakni! Folyton olyanokat csinál amik ütemtelen xarok. Nagyon gyengén tolja...
    Én tutira Alan Silvestri-t választottam volna, mert ő stílusilag közel áll Kamen-höz. Francba...zenében már vesztes a film :(((((
  • Magoo
    #8
    Rendezői választást meg a korhatárt én sem értem...
    A zene pedig bár próbálja hozni a régi idők motívumait, marhára nem fogja ugyanazt a stílust prezentálni, mert Michael Kamen azóta elhunyt egy balesetben. :(((((((
    Viszont megtehették volna azt, hogy fogják az eddigi részek zenéit és szépen újravágva felhasználják. Mert tulajdonképpen az első 3 rész zenéi tök egyformák...csak nagyon apró módosítások voltak benne. (meg kaptak egy-egy új főtémát) De felhasználhatták volna, és hozzárakhattak volna egy egyszerű pár ütemes új főtémát és akkor megvan a régi feeling zene terén is!
    John MecTiernan meg tudta volna csinálni az igazi Die Hard folytatást...bár ő nem bólintott volna rá erre a forgatókönyvre az tuti...(Lehet pont ezért nem ő a rendező?)
    Amúgy már az eddigi akcióból lecseng a vérveszteség. Tehát mesedélutánosan hullanak az emberek de vér egy szál se. Hol van a régi szép idő mikor egy huzal ketté szelt egy terrorristát aztán John és Zeus fogták és elvonszolták a faxi két felét? :D
  • Jim Kirk
    #7
    Egyetértek. Ez a 10 perces video (2 jelenet) iszonyat unalmas. Piff-puff, csitt-csatt, baromi érdekes. Gyakorlatilag ütemtelen lövöldözés.
    Nekem már az előzetesek alapján sem tűnik nagy számnak ez a film. Plussz még az is közrejátszik (vagy közrejátszhat), hogy az új Die Hard-mozi 16-os korhatárt kapott. Meg azt sem értem, hogy a Fox-nál, hogy voltak képesek leszerződtetni az Underworld rendezőjét? Inkább John McTiernant kellett volna visszahozniuk - bár ő sajnos eléggé le van csúszva.
  • Kmarha
    #6
    Igen, ez ilyen reag jellemzi az értelmi szintet. Ha ennyire fáj, hogy valaki megszólja a 10 perc negativumait, talán ne olvasgassál forumot.

    Én is vártam anno a DH 4-et, de szépen lassan beletörödök, hogy egy szimpla látványra gyúró akciófilmet fogunk kapni. Bár e tizperces jelenet láttán félek, hogy a végére már rohadtul unni fogom az egészet, már itt is néha csak ásítóztam, pedig nem volt hosszú.

    A film forumjába leirtam a véleményem, és hogy utálom, hogy a mostani akciófilmek csak azzal törödnek, hogy minnél többet és tovább lövöldözzenek, és minden felrobbanjon a főhös körül. Régen is ilyen volt, de akkor ez csak a körítésnek számított, mostmeg átvette a főszerepet.

    Die Hard sincs többé, de talán kapunk helyete egy kétszer megnézhető, izgulhatós látvány filmet. Több a semminél. (de végső vélemény majd a film moziba történő megnézése után)
  • Loverman
    #5
    úristen,a az ovis barátnőiddel meg babázni szoktatok? ilyen sírás után...
  • TeszteloPontHu
    #4
    Ha jól hallottam, a korábbi részek taktusai is felcsendülnek időnként. :)
  • Alkarcsont
    #3
    Jónak tűnik, tetszik!
  • Magoo
    #2
    Én még ezek után is bízom benne....tömény akció lesz ahogy látom.
    Majd meglátjuk hogy sül el :)
  • ProGabe #1
    na bazzeg,ez is csak a címében lesz die hard,meg persze bruce papa miatt

    McClane megy ki begyűjteni a srácot???gondolom az antialkoholisták éves gyűléséről ment oda éppen,a rendező meg,pffffff,értette valaki az underworld 2-t?vagy azt hogy miért lő a csúnya,gonosz terrorista egy lyukon át 1 percig ugyanoda???
    jó oké,ez 10 perc volt,nem kell ítélkezni,de ez akkor is gáz volt,kezdve a csilli-villi hacker cuccokig a józsaru McClanen át az írtó gyenge akció rendezésig
    eddig tényleg már csak abban reménykedtem hogy Willis biztos nem vállalta volna el ha úgy ítéli meg a forgatókönyv elolvasása után hogy ez nem lesz jó,dehát mint tudjukj:"van az a pénz"