436
Informatikai állások keresése, bemutatása stb.
-
#36 max te nem tudod:) -
#35 köszi az infót:)lol -
#34 Igen? Mi számít informatikusnak manapság? Aki elboldogul Wordel, Excellel, meg esetleg Accessel? Az max ámítástechnikus... -
#33 ez szentigaz -
#32 okjs rendszerinfot végeztem.
tényleg nem sok mindent tanultunk 2 év alatt, de azért szeretnék valami ilyen szakmát.
Mondjuk gépeket, kisebb hálózatokat karbantartani. Azzal el tudnék boldogulni.
Nincsenek is akkora igényein, mint amekkorák azoknak lehetnek, akik tervezik ezeket a gépeket, rendszereket.
Tudom, hogy mondjuk egy programozó, vagy egy mérnök sokkal nagyobb tudással rendelkezik, de neki más a dolga.
Ahol sokat használnak gépeket, ott ugye akár naponta is lehetséges meghibásodás, érdemesebb rendszergazdát tartani, mint naponta szervizbe küldeni a gépeket. A felhasználókat ki kell szolgálni, segíteni őket, ez is a rendszergazda munkaköre, nem a programozóé, vagy a hardverszervizesé.. -
MeTaL #31 Ilyeneket ne mondjál ... :) azé.. utána kell járni, akár személyesen is. -
raymond01 #30 Hát nem tudom, okj-s infos papírral hová vennék fel az embert!? Neten meg amikor nézed az infos állásokat gyakran olyan követelmény van amit nem hogy egyetemen nem, de még aki kiírta az állást az sem tudja micsoda! -
MeTaL #29 Igen ez így van. De szerintem egy OKJ-s informatikus sem fog éhen halni. :) Nem azt mondom hogy annyit kereshet mint egy diplomás de érted... -
#28 Nem ítélem el az OKJ-st, de azért akkor is, a munka ami az diploma és a munka ami az OKJ oklevél mögött van, kicsit más mértékü.. Szóval szerintem nem bün, ha egy diplomás alanyi jogon többet kér a munkájáért, mint egy OKJ-s... Ez teljesen természetes dolog. -
MeTaL #27 ez nem reklám oldal.. szóval ne reklámozzon itt senki... -
Livius #26 Én szerintem ez az egész Informatika sajnos kezd lesüllyedni a word, excel és PowerPoint szintre. Már ott tartunk hogy aki megcsinálja az ECDL titkárnő képző tanfolyamot, az már informatikusnak képzelheti magát. -
MeTaL #24 én nemtom hogy ezt honnan veszed, de valszeg nem lehet nagy IQ-d hogy az "egyes" szót két gy-vel irod... mi lenne ha értelmes hozzászolások lennének itt, amiből valami tanulságot is le lehet vonni ? :S -
MeTaL #23 Én nem vagyok se a diplomások ellen, sem az "OKJ-sok" ellen, viszont úgy érzem, hogy mindkettő tud munkát találni ha akar ... Ha valaki diplomás az nem azt jelenti, hogy ért is a szakmájához... A másik fele pedig az, hogy biztos, hogy van olyan munkahely, ahol inkább felvesznek egy diploma nélküli egyént, mint egy diplomásat, akit nehezebben tud megfizetni. Én nem erre építek, csak még nem tehetem meg, hogy felsőoktatásba járjak. Nektek is azt mondom, hogy ne ítéljétek el az OKJ-sokat, attól még ők is elengedőt tudnak tanulni... Amúgy van egy érzésem, hogy mire gondoltok... Például arra, hogy vannak olyan OKJ-s sulik, ahol nem tanítanak meg semmire, max. jobb aimod lesz a CS-ben :) De azt is értsétek meg, hogy olyan iskolák is vannak, ahol tanítanak is valamit ... -
#22 Sot , eggyes cegeknel az informatikust ugy veszik fel hogy :
"Tud Wordot? Es Excel-t? Igen? Fel van veve!"
:DDD -
#21 Ez nem igaz... Sok cégnél csak vannak informatikusok, azaz annak nevezett egyének, akik az alap problémamegoldásnál leragadnak... Pedig a legtöbb cégnek manapság szüksége van egy két jól képzettre, szóval ők szívesen alkalmaznak egy egyetemistát egy szakközepes lelkes amatőr helyett.. Csak sajnos azt meg is kell fizetni... -
#20 én inni elég jól megtanultam -
MeTaL #19 hát az te vagy, látom nem sok értelme volt témát nyitni :) -
#18 pontosan -
#17 műinfós vagyok, de semmit se tudok -
MeTaL #16 melyik autosuliba jártál? -
MeTaL #15 még nem végeztem el a szakmát, csak fogom. -
MeTaL #14 fatal : te állat :D mér nem köszönsz ? :D csá :D -
#13 Informatikus is sok van de JÓ infosra nagy a kereslet -
#12 Az egyetem csak segít hogy megtanulj. ennek az az oka hogy programozni nem lehet tanítani. vagy szted okj-n meglehet? -
#11 Ezt én nem így tudom, informatikusra még mindig nagy a kereslet, ellenben közgazdász meg jogász már alig kell valahova. -
Vlala #10 Elhelyezkedni informatikában? Lehetetlen, manapság mindenki informatikus, aki nem közgazdász...
Ismeretség nélkül felejtős a dolog. -
#9 Gazdaságfellendítő processzeket futtat. -
#8 hát ja az , hogy informatikus még önmagában nem sok minden, valamerre szakosodni kell. -
#7 Bocsánat, sem programozni sem másegyebet:) -
#6 de JÓ informatikus egyre kevesebb, én is tapasztalom hogy egyetemen nem lehet megtanulni programozni. -
praksi #5 a gazdasági informatikus tulképpen mit csinál? -
#4 rengeteg informatikus van manapság -
raymond01 #3 Felsőfokú Gazdasági Informatikus végzettséggel keresek én is melót, bármi érdekelne! -
#2 az attól függ hol laksz -
MeTaL #1 Sziasztok, tudtok valamit információt mondani a műszaki informatikai mérnökasszisztens szakmáról és a cisco ccna-ról ? Minden érdekelne. Elhelyezkedés, fizetések stb.