345
  • xido
    Onnan jött nekik a magyar felirat gondolata,hogy 2 fórumon is láttam már elhangozni,hogy itthon magyar felirattal fog megjelenni...állítólag...hanggal semmi baj nálam,meg semmivel sem,egyet kivéve,kifagyott...valahol pont a dagi árus után,amiről képet tettél be,pár méterrel odébb...demoban jóval hamarabb..azt még nem tudom miért,egyébként kopogjam le,nálam egyszer volt ilyen ageia-install akadás az elején,de restartoltam a gépet,ahogy kérte a játék telepítése után,aztán fel az ageia a lemezről és ment is...
  • Gubberx
    nálam is tökéletes
  • csgj
    Nekem tökéletes... Próbálj hangkari drivert frissíteni, vagy állíts a hardware-es gyorsításon.
  • Prince23
    Nektek nem rossz minőségű a hang??? nem véltek semmi furcsát felfeldezni benne, hallásotok alapján... nem tiszta a minősége, szal nem egy cod4 minőség na....
    ?
  • Gubberx
    rájöttem 2 kasztot muszály felvenni és akkor beadja a skilleket rögtön
  • Prince23
    Nincs mit.

Nekem eddig nagyon bejön eza játék, kellemes csalódás ért. csak 15 percenként belaggol, meg a hang szar
  • peter01
    Köszönöm.
  • Prince23
    1. Uninstall ageia phisic driver (programok telepitéséné)
    2. Star menű - Futtatás - beírod: "regedit", aztán ok gomb
    3. tallozód: HKey local machine - Software
    4. Ageia Technologie összes kulcsot töröld ki iil. le
    5. Install ageia driver
    6. Enjoy
  • peter01
    Valaki segítsen nekem sehogy se akar elindulni Cannot init PhysX... ami írtak már előttem is de sehogy nem megy hiba törlöm regediből és hiba törlöm a physXcore.dll-t
  • Prince23
    Nekem is ki kellett töröljem a regeditből az Ageia techet, és csak így indult el.
  • ricsa008
    ötlet ? #40?
  • Gubberx
    umm skillt pl hol lehet tanulni?
  • Prince23
    Hm, akkor kipróbálom, aztán majd csak készitenek hozzá hunositást.
    kösz
  • csgj
    Áh, nem igaz... utálom, hogy nemtom összefűzni a kommenteket :P Szóval, még azt kihagytam, hogy ha megsebesülsz, látszódnak a sebeid :)
  • csgj
    Ja, hozzáteszem, hogy a gépem vacak: celeron 2,8 Ghz 2024 mb RAM Sapphire radeon HD2600 Pro 512 mb DDR2
  • csgj
    Na, látom nagyon kellenek a képek :D (sikerült elindítanom végre... csak regeditben törölnöm kellett az előző ageia drivert, és feltenni azt, ami a gamehez volt) Szóval, ez a game nagyon jó!! Látszik, hogy nem idióta védelem készítésen törték a fejüket a fejlesztők (mivel nincs is rajta semmi védelem xD)... Nagyon nagy hangulata van! Főleg, amikor megcsinálsz egy küldit, és jön az ütős győzedelmi zene :) Ja, amúgy nincs magyar felirat, nemtom honnan jött ez a gondolat :) Szóval, tovább fejtegetve a hangulatot, a kurzor helyett használandó, világító tündércsaj nagyon aranyos. Az a legnagyobb poén, amikor elkezd beszélgetni út közben a hősünkkel :D De egy halom vicces baromságot is összehordanak néha :P A grafika szerintem igenis ütős, főleg a HDR effekt. Minden maxon van nálam, kivéve az árnyékokat (az low... ati kártyán sajnos ez muszáj, hogy így legyen :P), és nálam nem akad! Jó, nem hiszem, hogy olyan nagyon sok fps-el megy, de sokkal jobban megy, mint pl a Mass Effect. Titan Quest-nél ezerszer jobb. Főleg emiatt a szuper hangulat miatt. Az is jó, hogy itt beszél a karakterünk, és nem csak kiírják a szöveget... A skillek is klasszak. Na meg 2 kasztot vehetsz fel egyszerre :) Én pl duplakardos harcos és mágus vagyok egyszerre. Jobb egérgomb tűzlabda, bal 2 kardcsapás :D A harcanimációk tökéletesek, és változatosak. A fizika meg profi, hála az Ageia-nak. Szerencsére a szörnyek sok cuccot dobnak, és a fejlődés is viszonylag gyors. + még egy jó dolog: itt is van jó, és rossz válaszok közti választás.

Képek:

• Gubberx
    azon van és a szöveg is angol némelyiket ki lehet olvasni csak olyan mintha össze lenne lapítva :S
  • Prince23
    Ingame képeket akarok saját felhasználóktól!!!! :D
    Diszítsétek már ki, mien a gamma?
    magyar feliratos?
  • alma2
    Talan a teruleti beallitasokat angolra kellene allitani, ha netan valami tavolkeleti van beallitva vagy magyar :)

• Gubberx
    Nekem az option menüben teljesen olvashatatlanok a betűk :S erre tudna valaki megoldást? előre is köszi! Így néz ki :S
  • alma2
    torold a jatek mappajabol a physXcore.dll -t
  • alma2
    Ha megigered irsz egy reszletes leirast akkor elarulom a megoldas kulcsat is hozza, hogy menjen, ha eddig nem talaltad még meg :)
  • csgj
    Akkor meg miért nem megy? -.-
  • alma2
    Nem kell hozza.
  • csgj
    Nekem is ezt írja... Ez csak ageia kártyával megy, vagy mi a fene??
  • ricsa008
    üdv
    egy hülye kérdés
    mér nem mért fekete a térkép mért nem lehet felfedzni?
  • Darthmushroom
    köszi az infot. gépigényről tudnál valamit mondani?? mennyire izmos mert nem tul nagy a gépem!!:S mondjuk titan quest az simán ment.azért tul csunya graffal nem játcanék ezzel!
  • xido
    szerencsémre alig 2 hete vettem észre,hogy ilyen is létezik hamarosan,így nagyon kellemes meglepetés volt az uborkaszezonra:)
  • xido
    elkezdtem vele...mondanám a TQ hasonlatot,de egyelőr azért azt szebbnek mondanám,persze abban előrébb vagyok,mint ebben...Sok pozitiv van ebben,az egér voltaképpen egy tündér,aki világít is,hangulatos,hogy nem a kurzort látod,hanem egy karaktert...a harc a szokásos püfölés,de szétröhögtem magam,annyira tetszik,kis nyüzüge koboldok ott ugrálnak,aztán mikor kapnak egy sallert,repülnek métereket,a fizika itt nagyon tetszik...a dialógusok a szokásos,többféle válasszal és mind fel van mondva,nem üres olvasósdi..a történet tipikus,kiengedik a gonoszt és neked kell majd visszaállítani a békét és a rendet a galaxisban:)))
  • wedge31
    Két évig tartot a forditás
  • Darthmushroom
    ja még egy kérdés naon kéri az erős gépet???
  • Darthmushroom
    Valaki aki játcot már vele. vélemény? megéri kiprobálni? van olyan jó mint a titan quest? ha tud akkor történetről is adhatna egy kis infot
    thx
  • xido
    Július vége van,de egy oldalon sem látom fent a polcra kerülés dátumát,pedig magyar felirattal érdekelne,mert hangulatos...
  • grebber
    Lentebb leirtam hogy nálam sem fut jól és az nem demó hanem a full.Vissza kell venni elég renesen minent hogy jó legyen.Szarul van megirva a grafengine.
  • valaminick
    Valaki mondja meg legyszi miert ilyen istenverte lassu ez a jatek?
    a gepem boven megvan hozza de nagyon akadozik az angol demo otletemsincs miert...
  • Prince23
  • DeDy
    Sajna nem lett jó nvidia oldaláról leszedtem a legújabbat (8.04.25) pedig, de semmi :(
  • grebber
    Probáld meg leszedni a weboldaláról a legújabb Physx drivert és azt tedd fel hátha jó lesz!
  • DeDy
    Hi.
    Leszedtem a német demót de nem indul "Cannot init Physx" pedig install után azt is feltettem neki, gondolom többen próbáltátok, nektek ment? Mi lehet a gond? Thx. előre is.
  • grebber
    Azért ez jó hír magyarul adok neki esélyt.

Legenda – Isten keze

Tervezett megjelenés: 2008. július

A vég már közel volt, amikor egy reménysugár emelkedett fel a horizonton. Az emberek királyának gyermekei, Targon és fiatalabb testvére Halgan, aki a háború alatt érett férfivá, összegyűjtötte az emberek, elfek és törpék megtépázott hadait és egy hatalmas hadseregben egyesítette őket. Lépésről lépésre szorították vissza a démonokat, minden egyes lépésért a bátrak vérével fizetve.

Egy vakmerő manőver során, Targon és néhány elszánt követője eljutott a kapuhoz és egy varázslattal visszaűzte a gonoszt az árnyak birodalmába. Sajnos nem tudta újra bezárni a kaput. Targon összegyűjtötte erőit és elf mágusok, valamint törpe papok segítségével létrehozták a Szent lángot – egy lángot melynek tüze elpusztít minden démont, megakadályozva ezzel, hogy újra Aris földjére tegyék a lábukat.
    Targon számára a harc még nem ért véget. Megparancsolta hűséges tábornokainak, hogy építsenek egy kolostort amely védelmezi a Szent lángot, hogy az örökké égjen, soha ki ne aludjon. Targon, legkiválóbb harcosaival egyetemben, átlépett a kapun, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljanak a démonok urával, így hozva békességet Aris földjére és megbosszulva apja halálát. Fiatalabb testvérére maradt a kormányzás feladata, akinek mint régens kellett irányítani az országot amíg Targon vissza nem tér. De Targon sohasem tért vissza. Évtizedek teltek el a nagy háború óta. Halgan herceg még mindig a trónon ül és vasszigorral vezeti az országot...

A "Legenda - Isten keze" magyar felirattal jelenik meg.

info: Sevenm