SimCity Societies

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Hogy lehet, normális házakat felhúzni a simcityben? Eleinte mindig jó házak épülnek, de késõbb koszos fekete lesz belõle, a commercial-nél is ugyanez.. Elõre is köszönöm!
Sziaztok mi a sim city társadalmak telepítõ kódja? elhagytam a papaírt amin rajta volt mert most rakatam fell légyszi segítsetek<#zavart2><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
narumon
"A maiak közül a legjobb játékokat a sqare-enix adja ki. Minden játéka tökéletes élvezhetõ jrpg, annál meg nincs jobb."

Hát annak persze aki szereti a jrpgt. Speciel én hányok tõle.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

mama2
Én várom. Szeretem az ilyen építgetõsöket, fõleg olyanokat ami a fantáziámra van bízva:). Szellem város:). Jó lesz ez<#vigyor><#vigyor5><#worship><#worship><#papakacsint><#email><#wink><#nevetes2><#nevetes2><#integet2>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Én ismerek! :)
Csak közlekedésszervezés, minimális grafika.
Bõvebb infók:
http://trains.kksite.com
http://hu.wikipedia.org/wiki/BAHN

Üdv:Zsolt
zola2000
A maiak közül a legjobb játékokat a sqare-enix adja ki. Minden játéka tökéletes élvezhetõ jrpg, annál meg nincs jobb.

A

meg van nekem a Traffic giant, de az sem az a mi kéne :) jó lenne olyan fajta játék, ami nekünk kéne mrmian! :)

mrmilan
A vége az ütõs a dumának, az lesz az, az NFS, de az egy más tészta. Kiváncsi leszek a következõ részére, de az is laposodik mint az alföld. A tököm a Suprákba, meg a 20-ad felnikbe, meg a tuningba. (NFS1 Rulez)

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
ÁMEN, ember!

mrmilan
Szia! Bocs hogy csak most írok. A Traffic Giant Gold nevezetõ Jowood által kiadott játék ilyen. Csak ott sem az igazi, hiszen cool, hogy tömegközlekedési rendszert lehet kiépíteni (busz, villamos stb...) de az utakat, sávokat, jelzõlámpákat ott sem lehet variálni. Pedig de jó is lenne:). Üdv.

A www.simtropolis.com on megnéztem a képeket a játékról. Most,hogy több képet is láttam,már kiváncsi lettem rá. Elég ígéretesnek látszik.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Hát izlések és pofonok...bár ha tört serveren tolod,akkor nagyon le vagy maradva....nekem is baromira tetszett úgy 1.5 éve,de mostanra már Illidan is benne van, mint leverhetõ fõgonosz,meg Archimonde és mindkettõt le is verték már....Illidant! Naaagyon gáz:( Mondjuk az vitathatatlan tény, hogy a wowval nagyot kaszált a Blizz...
Hát én játszok a wow-wal de nem blizzard szerveren, maga a játék marha jó. Meg az hogy a Warcraft világba van beültetve, még szebb. A Stacraft Ghost is ilyen lenne. És a Blizzard csinálta jól jókor jó idõben készítette el a wow-ot és telitalálat lett. Ennyi.
Hát nem a Wow miatt mondtam a Blizzardot... Az a szükségszerû pénzeszsák...

Diablo, SC, WC3...ezek miatt szeretjük a Blizzardot
MrPrise
A mai kiadók közül a Valve az ami igazi játékokat ad ki, lásd HL 1-2.

MrPrise
Igen, a Blizzard sokáig nekem is nagy kedvencem volt, kb a Warcraft 2, Diablo, Diablo 2 vonalig. A WoW kimaradt az életembõl, így errõl nem tudok nyilatkozni. Nekem a Warcraft 3 sem jött már be annyira mint a 2. része. A Blizzard mellett még a LucasArts és a Westwood volt az ami minõségi játékokat gyártott. Aztán a Westwood-ot eltûnt és a C&C univerzum is az EA-hoz került.
A LucasArts játékai régebben (DOS-os idõk) voltak nagyok (Monkey Island 1-2, Sam & Max, Tie Fighter, stb) Aztán Win alatt már õk is megváltoztak.
Egy nagy baj van: hiába fejezzük ki mindenhol a nemtetszésünket, a kiadók sosem fogják meghallgatni, mert mindig is mi leszünk a kisebbség… Amíg nem változik meg a világ. Erre talán van egy halvány reménysugár: ahogyan a zenekiadásnál is egyre inkább megkérdõjelezõdik a kiadók szükségessége, talán idõvel a játékipar is modernizálódik, kihagyva a hagyományos cd/dvd gyártást, a programok közvetlenül elérhetõek lesznek online, olcsóbban. Jó példa erre a Valve Steam-je (bár az olcsóság nem minden esetben érhetõ utol). Ennek az lesz a nagy elõnye, hogy gyakorlatilag bárki tud így "kiadni" játékot, nem lesz óriási tõkére szükség, így sok olyan játék is meg tud jelenni amelyekrõl a mostani kiadók hallani sem akarnak.
Persze a letöltésnek meg lesz az a hátránya, hogy nem kapunk dobozos verziót, pedig egy igényes eredeti játék doboza elég jól mutat a polcon ;-) Bár talán az is megoldható lesz, hogy aki kéri annak elküldik "hagyományos" formában is pár dollárért.

Hát mást ne mondjak: ROFLOL (wowban tanultam,tetszik?:P) A Blizzard nekem a legnagyobb nevek egyike volt a wow megjelenéséig...de azóta? Már õk is csak a pénzre mennek,keményen...full bugos,tesztverziónak se jó expansion és patchek garmadája,gyüjtögetõs kártyajáték,"hozz egy havert aki elõfizetõ lesz és kapsz 2 hét ingyan gammát" akció,stb...nem, szvsz a blizzard sem a régi már:((( Mondjuk a SC2 remélhetõleg nem engem igazol és akkora játék lesz mint ide moszkva....
Rage47
<#eljen>
Omega
Hát ez xar, ilyen volt City Life is.

én mondok egyet: Blizzard
Remélem lesz/van, azért még olyan kiadó ami azt szeretné, hogy "szórakoztatni akarják a felhasználót valami nagyot és emlékezeteset akarnak alkotni és nem csak a pénz körül forog az agyuk "

a kedvenc EA játékom a 3 óra játékidejû tökéletesen elfogyatékoskodott HP volt darabja 13000 forintért. :)

de amugy igaz, amit többen is írtatok: amit az EA ad ki, az egy darabszar; ezt még tagadni se lehet. viszont nagyon sikeresek és dõl a pénz. és az õ szemszögükbõl ha van elég idióta akik buknak a nevekre, akkor miért lenne értelme váltani az "agyonhypeolt szar" stratégián...
Adam II
Kapzsik és ezért csak olyan játékot adnak ki ami tuti profitot jelent. Csak úgy mint minden a mai világban már a játékfejlesztés is csak a pénzrõl szól semmi másról. Régen azért fejlesztettek játékot mert szórakoztatni akarták a felhasználót valami nagyot és emlékezeteset akartak alkotni és nem csak a pénz körül forgott az agyuk és így a fejlesztõk tudtak készíteni a mai napig nagyszerû játékokat amit az emberek szerettek.

De ma már csak az a lényeg ,hogy milyen az eladási mutató mennyi pénz jön be a fejlesztõk a kiadók árnyékában dolgoznak akik megszabják mit és hogyan csináljanak és ezért jelenik meg annyi szar játék. De nem csak a kiadókat kell ezért hibáztatni hanem azokat is akik megveszik ezeket a tucat játékokat és végtére õk sem hibásak a hibát inkább a médiában kell keresni ami egyre inkább társadalmi problémává fajul.

A TV ami szintén pénzorientált sajnos nagyon befolyásolja az embereket fõleg a gyerekeket mivel manapság a legtöbb szülõ nem tud foglalkozni velük mert dolgozik (és esetleg tanul) ,hogy megteremtse a megélhetõséghez szükséges egyre nehezebben elérhetõ pénzt ezért a gyerek bizonyos társadalmi normákat a TV-bõl sajátít el és nem alakul ki benne egyedi ízlés hanem vakon követi azt ami "menõ" így nem csoda ,hogy tetszeni fog neki egy olyan autós játék amiben csilivili kocsik meg rap zene és csajok vannak vagy éppen cukormázas házak vagy kialakíthatja saját álomvilágát és az lehet aki sose lesz így elmenekülve a való élet elõl. Nem cél az emberek gondolkodásra való ösztönzése hiszen ha a 14 éves vérpisti logikusan használná az eszét nem venné meg az NFS újabb részét ami csak annyiban különbözik az elõzõtõl ,hogy van benne néhány új alkatrész meg minden tiszta blur és lehet driftelni mint a Tokyo Driftben ami egy nagyon menõ film. A nehéz játékok nem jók mert a fentebb említett vérpistik nem viselik el a vereséget és türelem számukra nem létezik szóval olyan játék kell amiben biztos nyer.

Nah kicsit elkalandoztam...

Sajnos ez van...Korunk kiadóhulladéka az EA ...Az összes sportjátéka szemét, minden , amihez hozzányúl tönkremegy, elveszti varázsát és élvezhetõségét, komplexitását... De a sims az kell...mértéktelenül
MrPrise
Itt is megfigyelhetõ az ami szerintem egyre általánosabb a játékiparban. Nem olyan játékokat csinálnak amihez esetleg fel kell nõni az embereknek, használni kell az agyukat, tudni kell kezelni, esetleg több szás oldalas kézikönyvet kell elolvasni hozzájuk, hanem inkább a játékok szinvonalát csökkentik le, annyira, hogy akár már az óvodások is tudjanak vele játszani. Úgy érzem a játékipar a TV nomyában halad, ahol az igényes mûsorok helyett Gyõzike és egyéb hulladék van...
Azt értem, hogy a lebutításnak az az oka, hogy minél több ember legyen a célközönség, lehetõség szerint 0-99 éves korig, nyílván egy ilyen játék jobban jövedelmez mint egy-egy rétegjáték. Azonban ha a nagy, pénzes kiadók nem mernek új ötletekkel, egyedi játékokkal kísértelezni, akkor ki merjen? Szerintem simán ki tudnának adni néha egy-egy olyan játékot is amiben esetleg benne van az anyagi bukás lehetõsége is, de legalább látnánk, hogy próbálkoznak, nem csak egy újabb bõrt húznak le. Õk e helyett megerõszakolják a nagy öreg neveket. A SimCity esete hasonlít a Bard's Tale-re picit. (Nem tudtam elõször, hogy ez is EA, de közben utánanéztem és valahogy nem lepett meg...) Aki ismerte a klasszikus Bard's Tale-t ami gyakorlatilag a számítógépes RPG egyik õsapja (a Wizardry mellett) és látta az új Bard's Tale-t tudja mire gondolok. Ha más névvel jelent volna meg, egy régi motoros sem érezte volna magát rosszul.
A lebutításra jó példa a Hangyaboy is, amitól sokkot kaptam... Ugrálós, platform játéknak néz ki. Valamiért a készítõk úgy gondolták, hogy jobban fognak szórakozni a játékosok ha a karakter magától ugrik a szakadékok szélén... Ez kb olyan mintha az FPS-ek maguktól lõnének...

Pl.: új épületek, közlekedési eszközök, új középületek amik folyamatosan frissítik,javítják a játék szinvonalát valamint élvezhetõségét. www.simtropolis.com és mindent tudsz letölteni a játékhoz, a régióktól kezdve a villamoson át mindent.Rengeteg patchot, és modokat lehet leszedni.Nézd meg!!!!!!!!!!A SIM CITY 5 NEM EGYENLÕ A SIM CITY SOCIETIES NEVÜ JÁTÉKKAL! A sim city 5.részét a MAXIS készíti, és kb. 2008 év elején jön ki.

Lol... ha csokimázas házakat építek, és ha nyomorgatom a népet akkor megeszik a házukat? :D
Egyébként kérek rendes SimsCity 5 öt.. nem ilyen valamit... poénnak jó, de játszani... Egy szimulátor legyen komoly :)

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

pl miket lehet frissíteni az SC4-en, pzolika? mondj egy kettõ nagyobb dolgot lécci!

Adam II
Hát hirtelen ez ugrott be egyebet sajnos nem találtam.

Sziasztok!
Szeretném leszögezni,hogy ez a játék nem a sim city folytatása,hanem nevezzük egy nagyobb közönség szmára elérhetõ játéknak. Ti itt kiakadtok a csokimázas, cukormázas házakon. Ha értelmezitek a cikket akkor oda van írva hogy: LEHETÕSÉG van építeni akár cukormázas házat is. Ok? Nem kötelezõ, csak lehet. Egyébként a képek alapján én is fosnak tartom, hogy a 350 házmodelrõl nem is beszélve.(bár variálhtó lásd csokimáz).Na mindegy én erre nem hiszem,hogy benevezek, inkább megvárom a 2008-at,hiszen arra igérik a sim city 5 részét,addig marad a negyedik rész, simtropolisról folyamatosan frissítve.

én inkább bõgök :)

sims 2: cities

na az EA-nál ismét rókáznak. én is azt teszem.
A traffic giantot ismerem, megva, de az nem kifejezetten a "közlekedésszervezésrõl" szól

a képekbõl ítélve ez egy full 3ds sims akart lenni csak aztán kifogyott a szufla és elõ kelett állniuk valami "zsenális" 5letel ...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

jó lenne, thx Adam II

volt már olyan, hogy egy nagy petíció, vagy a közönség nagy számú nem tetszésére visszavontak egy játékot?

Adam II
Van egy 2000-es Traffic Giant de nem tudom milyen lehet.

mrmian, nem ismersz olyan játékot, ami csak a közlekedésszervezésre megy rá? :)

mrmilan
ALÁÍRVA!

mrmilan
Ez az ember, így van! KÖZLEKEDÉSSZERVEZÉS! Ez lenne azegyik fõ hangsúly. Hát nem? Az elõzetes képeken a felhõkarco9lól között is négysávos az út, meg a tanyán a csûr mellett is. ULTRAGAGYI. Meg kanyarodósáv a belsõ sáv mindenhol...ÁÁÁÁÁÁ! Jól vázoltad a KÖRFORGALOM és a saját magunk által eldönthetõ SÁVOK SZÁMÁT(2,4,6...stb:)), kanyarodósávok szabad megválasztása. Hát szép is lenne. A Sim City 4-ben voltak már plusz próbálkozások több kevesebb sikerrel. A keresztezõdésekben egy azt hiszem német kolléga csinált kanyarodósávokat. De abban meg az volt a rossz, hogy mindenhova berakta a plugint, nem lehetett szabadon megválasztani. A hab a tortán a mezõgazdasági területen a jelzõlámpa. Ezt sem lehetett megválasztani szabadon. :)

Adam II
Mint az egyik képen láthatod lesznek gyalogosok reméljük úgy fognak gügyögni mint a simsek<#idiota>

<én mindig is rajongtam a közlekedésszervezésért, ezt a sim city (4) ben tökéletesen megtaláltam>
sim city 5tõl ezeket vártam VOLNA:
- gyalogosutak
- körforgalom
- több sávos utak, aminek a sávjait én alakíthatom ki
- mégszebb grafika
- forgalmi dugók, baesetek - a rendõrséget jobban ki használhassuk

de ezek csak az utakra vonatkoznak amit én írtam...
Nagyon szeretem a sim city 4-et, de sajnos nem elég jó hozzá a gépem és amikor már nagy városom van akadozik :S

ÍRJÁTOK ALÁ A PETÍCIÓT!!! ITT!!!!!

mrmilan
Igen van benne valami, de ezt nem tudom akkor sem megemészteni. Akkor inkább marad néha a Sim City 4, a jó kis kiegészítõkkel (hála a FAN site-oknak), amit a neten fel lehet lelni. Üdv.

Adam II
EA-nál az van ,hogy leszarják a rajongókat nekik csak a pénz kell ,mint tudjuk a legtöbbet a Simsel kaszálják ezért úgy gondolták egyszerûbb és lehet ,hogy olcsóbb is egy csokiházas simcity amivel a kis Sims rajongók is tudnak játszani. Nem lennék meglepve ha egyszer kiadnának egy kieget amiben a simseid exportálhatod a csokiházas rendõrállamodba persze 10 000 Ft lesz az is mint az alapjáték.

mrmilan
Tilted Mill? Most látom csak, hogy nem is Maxis. Hát baszki. Na kiváncsian várom. Üdv.

mrmilan
Gyerekek, ha valaki, akkor én Sim City Fan vagyok. A legelsõ résztõl kezdve végigkísérem a történetet. Ha ezt a szart így ki merik adni, akkor...' Mi a francot csinálnak az EA-nál? Régi rajongók, igazi városépítõk, lázadjunk:). A dologra rálátásom is van, hiszen településmérnök lévén nap mint nap Sim City-zek a való életben is. Az elõzetes képekbõl ítélve, ilyen hogy közlekedés szervezés? Minden képen négysávos út van. Kétsávos? Autópálya? Sétálóutca? Csomópontok? Mi a büdös franc lesz ez a csokimázas házikós ökörség. Le vagyok sújtva. Oké, várjuk ki a végét, de szerintem ez nem lesz más, mint egy széles réteg számára élvezhetõ gagyi gyermekjáték, cukormázas házakkal, a végletekig leegyszerûsítve. Sírok, és nem tudom, szerintem a rajongók magukra maradnak. Ez kicsit sok volt, de ez van, ezt gondolom, és várom a véleményeket az elõzetes infók alapján. Üdv.

Adam II
Ez most olyan mintha IL2-nek egy másik csapat elkezdené fejleszteni a második részét és ahelyett ,hogy realisztikus repülõszimulátort csinálnának egy tps nézetû árkád (lõj le minden ellenséget és minden pálya végén van egy boss repülõ) vackot. Aztán ha az IL2 rajongók sírnának a fórumon ,hogy miért fejlesztenek ugyanazon a név alatt egy teljesen más játékot akkor írnának egy ilyen idióta üzenetet amivel kitörölheted.

Jah, a petíció címe: ITT VAN!

n3whous3
Hát, ez így önmagában nem mehet el játéknak.

púúúúú

Oldal 1 / 2Következő →