SimCity Societies
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lol... Akkor talán nem Sim City néven kéne megjelentetni, hanem mondjuk The Sims: Bugyuta City Builder... De errõl természetesen nem a fejlesztõk tehetnek, hanem az íjégémsz! <#gunyos1>#gunyos1><#action>#action><#duhos2>#duhos2>
A kormány évértékelője sms-ben: \"Kedves Állampolgár! A kormány munkája továbbra is szar. Üdvözlettel: Gy.F.\"
a Tilted Mill forumában egyik topicban is sokan, nagyon tiltakoznak és a Tilted Mill vezetõje ezt írta bele: E topic túlfûtött természete és a félreinformálás veszélye miatt úgy gondoltam, jó ötlet lenne beugranom, és mondani pár dolgot. Elõször is, mint mindig, nagyon köszönöm a TMill és projektjeink iránti kitüntetõ figyelmet.
Amint az új SC piacra került, nyilvánvalóan rátok fogjuk bízni, hogy eldöntsétek, szeretitek-e, vagy gyûlölitek... vagy a kettõ között álltok, vagy egyáltalán akartok-e vele játszani. Remélem, ki fogjátok próbálni, és õszintén bízom benne, nem ítélitek el látatlanul csak a címe vagy néhány webszájt elõzetes spekulációja miatt.
Ám senkit nem akarok félrevezetni: ez a SimCity nem egy realisztikus város-szimuláció lesz, amely, megértem, túl sok, tekintettel magára az SC-re. E fölött senki nem huny szemet. És ha teljesen elfordultok, feldühödve egy olyan játék puszta gondolatától is, mely „SimCity” névre hallgat, de nem egy részletes, realisztikus város-szimulátor, én abszolút megértem ezt a nézõpontot, és abszolút tisztelem is. A hozzátok hasonló szenvedélyes rajongók a játékipar nélkülözhetetlen velejárói, és épp ez az, amiért a TMill engedi ezt a módját a panaszok levezetésének. De kérlek, lássátok meg ebben az iróniát – mi végül is csak egy egyszerû fejlesztõcsapat vagyunk.
Azt szeretném mondani (nem megbántva ezzel a hardcore SC-rajongókat): abszolút fel vagyunk villanyozva, hogy részesei lehetünk ennek a tiszteletre méltó szériának, és különösen büszkék vagyunk arra, amit összehoztunk, és nem kérünk elnézést azért, amit megalkottunk. S bár korábbi munkáink (melyeket sokan közületek szintén megvásároltak) bizonyára megmutatják törekvésünk irányát, ez az SimCity egy teljesen egyedi mû lesz.
Amint az új SC piacra került, nyilvánvalóan rátok fogjuk bízni, hogy eldöntsétek, szeretitek-e, vagy gyûlölitek... vagy a kettõ között álltok, vagy egyáltalán akartok-e vele játszani. Remélem, ki fogjátok próbálni, és õszintén bízom benne, nem ítélitek el látatlanul csak a címe vagy néhány webszájt elõzetes spekulációja miatt.
Ám senkit nem akarok félrevezetni: ez a SimCity nem egy realisztikus város-szimuláció lesz, amely, megértem, túl sok, tekintettel magára az SC-re. E fölött senki nem huny szemet. És ha teljesen elfordultok, feldühödve egy olyan játék puszta gondolatától is, mely „SimCity” névre hallgat, de nem egy részletes, realisztikus város-szimulátor, én abszolút megértem ezt a nézõpontot, és abszolút tisztelem is. A hozzátok hasonló szenvedélyes rajongók a játékipar nélkülözhetetlen velejárói, és épp ez az, amiért a TMill engedi ezt a módját a panaszok levezetésének. De kérlek, lássátok meg ebben az iróniát – mi végül is csak egy egyszerû fejlesztõcsapat vagyunk.
Azt szeretném mondani (nem megbántva ezzel a hardcore SC-rajongókat): abszolút fel vagyunk villanyozva, hogy részesei lehetünk ennek a tiszteletre méltó szériának, és különösen büszkék vagyunk arra, amit összehoztunk, és nem kérünk elnézést azért, amit megalkottunk. S bár korábbi munkáink (melyeket sokan közületek szintén megvásároltak) bizonyára megmutatják törekvésünk irányát, ez az SimCity egy teljesen egyedi mû lesz.
FIGYELEM!!! Itt egy Petíció, minél többen "írjátok alá" "Kerüljön vissza a Sim City 5 a Maxis-hez" !!!!! én már aláírtam 😊
Nem a Maxis készíti hanem a Tilted Mill!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Miért kell ennyire elrontaniuk?!?!?!?!?!? :S:S:S:S:S
Sic tranzit gloria mundi...
Nem tom hogy jutott eszükbe; azért ezzel meglehetõsen lerombolják a nimbuszát a programnak. Ok, hogy népszerûbb lesz, de milyen áron. Mondjuk én a 4et is kihagytam, de az ha jól tom még remek volt. A 3000meg valami zseniális mû. És így hazavágni egy franchiset...
Nem tom hogy jutott eszükbe; azért ezzel meglehetõsen lerombolják a nimbuszát a programnak. Ok, hogy népszerûbb lesz, de milyen áron. Mondjuk én a 4et is kihagytam, de az ha jól tom még remek volt. A 3000meg valami zseniális mû. És így hazavágni egy franchiset...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
ezt a szart...
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Nem lennék meglepõdve, ha ez a játék nagy sikert aratna a nõk körében.
Szerintem egyértelmûen a Sims-es játékosok a célcsoport.
Szerintem egyértelmûen a Sims-es játékosok a célcsoport.
egyenesen görbeszar<#levele>#levele>
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
hm.. az EA már megint egy editort ad hogy jáccál vele vazze.. nekünk kevés munkával is sikerül pénzt kicsikarni belõled😛
Nah erre nagyon nem számítottam...Ez így tényleg nem Sim City
végre valami újdonság. jöhet.
Mert most a Sims a bombasiker és azt hiszik ha ezt is elsimsesítik mindenféle bugyutasággal akkor ez is az lesz. Bár nemtudom hányan mondják azt ,hogy "Jajj én szeretnék építeni egy középkori rendõrállamot tele szellemekkel és futurisztikus röpködõ házakkal és az utcánm sétáló nevetgélõ emberekkel"
Ez a játék nem Simcity. Lehet, hogy játszható lesz, de inkább az utóbbi 1 évben megjelent 4 római városépítgetõs játékra fog hasonlítani. Azok közül pedig volt jó is...
Hát ez hihetetlen bugyutának tûnik!
Van pofájuk így elq*ni a sorozatot? Nevetséges!
Van pofájuk így elq*ni a sorozatot? Nevetséges!
A kormány évértékelője sms-ben: \"Kedves Állampolgár! A kormány munkája továbbra is szar. Üdvözlettel: Gy.F.\"
fúj
stoptábla érdekes nyelvû O.o
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Tehát olyan, mint a régi, csak nyakonöntve ezzel a society-buildinggel.
Ha értelmesen oldják meg (tehát nem "nincsencsokiépület-hátakkorsíranép" effekttel, hanem némileg éretebben), akkor még érdekes is lehet... ellenben kössék fel a gatyát, mert 2007 novembere már az ajtajukon kopogtat.
P.S.: Némi 'déjà vu' érzéssel nyugtázom az EA ígéreteit, vagyis ígérgetéseit. Ha az EA programozók csak fele olyan jók lennének, mint ahogyan magukat tudják fényezni a propagációkban, már rég a FIFA A.I.-jét használó intelligens gépeink lennének.
Ha értelmesen oldják meg (tehát nem "nincsencsokiépület-hátakkorsíranép" effekttel, hanem némileg éretebben), akkor még érdekes is lehet... ellenben kössék fel a gatyát, mert 2007 novembere már az ajtajukon kopogtat.
P.S.: Némi 'déjà vu' érzéssel nyugtázom az EA ígéreteit, vagyis ígérgetéseit. Ha az EA programozók csak fele olyan jók lennének, mint ahogyan magukat tudják fényezni a propagációkban, már rég a FIFA A.I.-jét használó intelligens gépeink lennének.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
← ElőzőOldal 2 / 2