248
A média sokat foglalkozott már a kávé hatásaival pozitív és negatív értelemben egyaránt, de én most a véleményetekre lennék kíváncsi az sokkal hitelesebb sztem!
-
Nuki #48 Életemben egyszer ittam kávét, esti szerepjátékozáshoz, hogy fenn tudjak lenni. Megittam maximális cukormennyiséggel 1 csészét, hogy még finom is legyen, és egész következő nap is fennvoltam.
Vagy a kávé volt erős, vagy rám van ilyen hatással mivel még nem ittam, de úgy érzem elég erős """drog"""" (erősen idézőjelbe téve^^) -
#47 miért, nem akarunk minden után dugni? -
#46 Pedig a rendes fozott kave az igazi, sokkal jobb az ize es erosebb is (nem hatrany, ha eleg napi 2 kavet meginnom az 5 bogrenyi nescafe helyett, ami semmit sem er :D). Probald ki egyszer, aztan meglatod, mi jon be neked. -
jmikso #45 oksi rajta leszek:) -
Phat Smoker #44 háát..próbáld ki :D -
jmikso #43 Ehh ténnleg érdekes cikk:) bár nem hiszem!!! -
Phat Smoker #42 érdekes cikk a velvet.hu-n
kávé után dugni akarunk!
http://velvet.hu/szex/koff0813/ -
davos80 #41 Nálam csak akkor van hatása,mikor nagyon fáradt vagyok,pl.: mikor nem alszom éjjel semmit és akkor hajnalban feldob.De alap állapotomban,enyhe álmosság mellett inkább altat.
Elméletem szerint "beállít" egy szintre,ha szint alatt vagyok segít,ha felett visszahúz,lsd: nemalvás,alvás.
Lényegében a fáradtságra az alvás és a vitamindús életmód a legjobb orvosság.
Bár az ízéért is megéri a kávé. -
#40 ya,nekem sem voltak elvonási tüneteim :DDD
csak úgy jó iszogatni,és nem bírtam neki ellenálni -.- -
jmikso #39 HMm hát nem is tom sztem ez nem fizikai függőség!! már mint a kávé iránt ez csak ilyen szükséges rossz:) szóval megszokás:) -
#38 iszogatok én is...már le akartam róla szokni,de nem tudok :D egyszerűen hiányzik az íze.egyébként én instantot nyomatok,nincs kedvem főzögetni kávét -.-
néha szokott tőle egy kis gyomorsavam lenni :S ezért is jó,ha utána lehúzok még egy pohár friss,hideg vizet. -
#37 egyszer megittam 0.7 liter kávét egyszerre. 2 napig nem tudtam tőle aludni :D viszont fasza volt ;) -
jmikso #36 Hmm megnéztem ezt az oldalt amit az instantom ajánlott hmm mit is mondjak igényesen megvan csinálva bár nem sok összefüggést látok a kávé meg az oldal között... -
gyuri12 #35 haggyá má -
#34 muszáj itt is lámulnod? -.- -
gyuri12 #33 tekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk -
gyuri12 #32 azért látom,hogy vannak itt olyanok,akik nem szeretik a kávét,ezért ráfognak szegényre mindent...(pl az anyuka elesősen jót röhögtem,nem,nem azért,mert elesett,hanem,mert rögtön a kávé a gyilkos! szal no comment)
az anyukám,cigizik,és kávézik,mégsem sárgák a fogai,nincs semmi baja a gyomrának,nem remeg a keze,és nem magas a vérnyomása. vagy egy szuperwomen,vagy csoda történt,vagy csak megfertőzödt titeket a sok aktív,meg fókusz nézés?amúgy szeretem a kávét,bár a korom miatt nem ihatok sokat...:/
és +fav topik:) -
jmikso #31 Ehh most h olvasom ezen az instant izénn hmm mijjez a momentcitys izéé hehe mondtom én mindig találok vmi érdekeset rajta azért is szeretem jobban:) -
#30 Bocs az utolsó mondatért. Szóval: A fogaimat pedig mosom. :D -
#29 Én mostanába ittam egyet-kettőt, de se gyorsabb, se lassabb nem lettem tőle. Gondolom, ha rendszeresen innám, akkor lehet más lenne a helyzet. (A kávézások csak alkalmak voltak, nem szoktam se kávézni/cigizni... A fogaim pedig mosom őket :D) -
jmikso #28 Hehe EZt majd kipróbálom:) amúgy én szeretem az instantot még a papírján is több olvasni való van:) -
Csesza #27 nemtom nemsok fajtát kóstoltam, de azt tom, hogy ha raksz bele egy kis kanál nutellát akkor isteni finom tud lenni... -
jmikso #26 Hehe kinek a pap kinek a papné hmm de maradva az instantnál sztetek melyik a legjobb mert én kicsit tartok azért a főzöttől -
Csesza #25 én pedig más párosítást el sem tok képzelni :P -
jmikso #24 Amúgy lehet nem tudnám keverni a kávét Dohány füstel!!! -
Csesza #23 őt a hazaszeretet éltette :XD -
jmikso #22 viszki kávé:D a legjobb:D:D -
Csesza #21 ez így van -
#20 viszkizett -
#19 a szin lerakodás. A lerakodás felkaparhato bárhonnan. Csak riogatás a srága fog, meg az emberek végtelen lustasága, hogy még fogat mosni sem képesek, akár naponta egyszer is.
De nem mindegy azért, hogy napi 5 kávé mellett mosol fogat napi kétszer, vagy napi 3 kávé mellett... -
jmikso #18 Azárt nem mindenkire egyformán hat a kávé és a dohány lásd Churcill -t 92 évésen halt meg és mi volt a mittója NO SPORT! és egésznap csak szivarozott meg kávézott... -
Csesza #17 hidd el, nem most kezdtem el kávézni, cigizni, anyám szintén csak ő hozzám képest +20 éve kávézik plusz egy pár éve cigizik, naponta 2szer megmossa a fogát és makk egészségesek a fogaink... -
Csesza #16 értem, csak furcsállom, mert nekem elég magas a vérnyomásom és a napi 3 kávé az minimum és nem ettől remeg egy kicsit a kezem, hanem ennek más okai is vannak, de persze, ez akkor gondolom emberfüggő... -
#15 Ez nem igaz. Moshatsz fogat amennyit csak akarsz. Ugyan az a hatása hosszú távon mint a ciginek. -
#14 kávéban van koffein->magas vérnyomás->erösebb mozgás(igény).
simán remeghet a keze, aki nem birja a kávét, vagy alapbol magasabb a vérnyomása.
loltopik (Y) -
Csesza #13 kávétól? :O
gondolom cigizik és csak kattog, mert a kávé mellé alap a cigi neki is gondolom és ha nem szívja el mellé akkor rájöhet a kattogás... -
jmikso #12 Hhe látom jó helyre nyitottam a topikot vannak itt "vadállat" kávózók is:):)(csak vicceltem) -
Csesza #11 az instant ilyen káva aroma, nem ér semmit... -
Csesza #10 fogmosás és így nem lesz sárga a fogad...
nem csak kávét kell inni egész nap, hanem normálisan is enni utána/előtte és így nem kapsz gyomorfekéjt... -
#9 En mar immunis vagyok ra, inkabb azert iszom, mert jo kis potcselekves, imadom az illatat, az izet, tehat ugy jol esik kavezni :)
Persze teny, hogy kora reggel otthon, aztan benn a melohelyen delelott, delutan, meg otthon este ujra iszok :)