Ebéd házhozszállító cégek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egy dolog, hogy a vaníliasodó náluk vaníliástej vízzel felöntve, de még héj is volt a dióban.
Munkatársam meg azon csodálkozott, hogy a rakottkrumpli KÖZEPÉBEN mitõl ég meg egy krumplikarika széle? Hát kéremszépen úgy, hogy az még az elõzõ napi tepsis burgonyából származott.
München ist ROT!!!
Mint az ikea hotdog: jó hogy olcsó meg minden, de akkoris
satnya édestésztás kiflicske és töppedt sósvirsli.
Dehát melyik kaja olyan, a vajaskenyér, esetleg...
Asszem megér egy próbát, és kajajegyet is elfogadnak szerencsére.
Szerintem olyan 3-5 hétre kéne, annyit kibírok,600 Ft nem olyan gáz,
hosszútávon meg semmiképp sem ennék ilyet, az baszna még be😄D
Meg nekem kezd kicsit csömöröm lenni már tõlük. Kb a kaják 50%-át jól csinálják, a másik felét meg nem. Van amit kifejezetten szarul, dehát erre max 2 hét alatt rájön az ember, mert ennyi idõ alatt ismétlõdik a felhozatal.
Árban nagyon jók, de kéne már valami más. Ez a teletál meg nem szállít Sopronba (lol).
de mégis milyen cégeket ajánlotok? Food Express-t kizárom😄
Pizza meg gyorskaja se kell.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
de aki lusta mint én is annak jó és egy darabig lehet enni😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
FoodExpress-nél olvastam, hogy az ország közel 400 településére. Melyik az a 400 település vajon...
.: mobilize.hu :.
A Teletál (Laci bácsi névjeggyel) szimpatikusabb. Nem olcsó az sem csak minimálisan, a kaják szintén jónak tûnnek és a csomagolás is egyszerûbb, praktikusabb. (visszazárható)
Régen én is rendelgettem, de már felhagytam vele. Télen lehet visszaszokom, de így nyáron inkább eszem zöldséget, gyümölcsöt és ha melegre vágyom kimegyek vmi közeli helyre.
Én eddig a Jokerfood-tól rendeltem, mert olcsó, és jó a kajájuk. Viszont állítólag valami átalakítás lesz kw26-tól. Túl jól ment nekik, vagy nemtom, de lecsökkentik a választékot...