Intelligens dokumentumokat fejlesztett ki az Adobe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ha újratelepítem a wint, akkor ott már nem is tudom megnézni a doksit soha többé? Ez csak úgy mûködhet ha tényleg a doksi tudja h ki nyúlhat hozzá és nem egy külön progi.
Inkább olyan intelligens doksikat kellene kifejleszteni, amelyek azon nyomban megírják magukat, ahogy kigondolom a témát, és egyéb paramétereket!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Vajon errõl az intelligens dokumentumról nekem miért az intelligens mosópor jut eszembe? 😊
Hasznaljatok, egezsegetekre.

En inkabb a kulcsosztasos rendszert hasznalom.
Nekem nem fullik a fogam az ilyen abszolut treh megoldasokhoz, mar bocsi.

NB: merthogy a pdf sajnos semmivel sem jobb es tobb mint egy microsoftos word doksi, jah de valamiben azert tobb: ha bithibas lesz a doksi valahol, akkor a wordot legalabb valamilyen szinten vissza tudod allitani az Adobe szarjabol meg aztan semmit nem nyersz vissza, szval igazad van, hasznaljatok nyugodtan, csak ne sirjatok un. adatvesztes eseten, Hajra 😊

Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW

Ilyen dokumentum eddig nem volt. Tehát jogos a pont az Adobe-nek.
A biztonságot remélem, jól megoldották, mert mi is alkalmazni fogjuk. ;-)))
Jah, csak nehany pelda:

Rohognetek e azon hogyha valaki a kovetkezoket jelentene ki:
- feltalaltam az intelligens kalapacsot
*Kerdes: mitol intelligens??
*Valasz: intelligensen a helyen tud maradni, nem koborol el

Vagy>
- feltalaltam az intelligens mosogatast
*Kerdes: mitol intelligens??
*Valasz: mert pontosan tudja, hogy melyik edenyt kell elmosni
*Kerdes: es mennyiben ujabb mint a ma hasznalt altalanos otthoni mosogato eszkozoktol, mint pl mosogatogeptol??
*Valasz: mert teljessen kornyezetbarat, hisz nem kell hozza villamos energia es mindenfele vegyszer
*Kerdes: es mi ez az uj dolog??
*Valasz: egy olyan csap, amely folyamatosan folyik, es csak annyit kell csinalni, hogy a frissen hasznalt edenyt aladobjuk, majd kivesszuk fel ora mulva

Jah es meg valami: ezeket a dolgokat vedjuk le, es mindenki fizet aki az otletem alapjan ilyesmi dolgokat hasznal, ha meg nem, akkor beperellek es a gatyadat is lehuzom (tipikus MS, Adobe es egyeb cegek hozzaallasa)

Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW

Ezt a parasztvakítást... legvégsõ soron ezt ugyanúgy meg lehet törni mint bármi mást, ha nincs kellõen védve. Elég egy keylogger a gépre v hasonló dolog és máris az összes titok megvan...

Nyilván ezzel a dokumentumok illegális terjedését akarja megakadályozni az Adobe, de ezzel alaposan nevetségessé teszi magát, ha nem csinálja meg jól.

A dokumentum-védelem a céges infrastruktúra feladata, globálisan kell nézni a problémát hogy mi merre megy, nem ilyen apró elemeiben.

http://janoszen.hu/ | http://en.janoszen.hu/

Lol, intelligens doksi.

Egy kicsit komomlyabb programozo pedig csinal egy olyan dolgot, hogy kozvetlenul a memoriabol szedjuk ki a doksit, ugyanis a nyomi Adobe is oda tarolja a dolgokat hogy megfeleloen gyors legyen a doksi olvasas.
Es nem hiszem hogy olyan formaban csinaljak ahogy azt kellene.

Szval magyarul: vagy 1 doksi, amit a membe kikodol az adobe, majd megnezi hogy van e jogosultsag hozza es az milyen, es szepen a jogosultsag jeloles rendszerenek segitsegevel megjeleniti, de csak addig, amig jon a mem kimento progi le nem gyurja.

NB:
1. amugy pedig sztem van ilyen progi, csak korbe kell nezni
2. Adobe nem tudott csinalni fain onallo termeket, csak lobbizgatni tudnak a ...... mellett, mert ennyit ernek (ennek koszonheto a pdf szabvanyositas is)
*ld: MS*
3. intelligens lenne az az a program, amely onalloan, felelossegteljessen es egyben esszeruen dontest tud hozni, illetve elbiralni. Az adobe nagykepusegere jellemzo, hogy egy nyomi kis kodrol kijelenti: intelligens

Ezektõl a tulajdonságoktól még nem lesz intelligens egyetlen dokumentum sem, csak bonyolult.

Szerintem nem a doksi intelligens, hanem az azt kezelõ program fogja tudni ezeket a szolgáltatásokat. A doksiban maximum az lesz letárolva, hogy az azt kezelõ program a doksi egyes részeit hogyan kezelje. De ebben így semmi újdonság nincs. Ilyet eddig is lehetett csinálni, igaz, nem adobe doksikkal, hanem pl. adatbázisokkal.
Egy ilyen intelligencs dokumentum csak fizikai hordozóval együtt ér valamit. Tehát kell neki egy "agy" amin fut. Abban a pillanatban ahogy kimásolták az agyból, csak egy halom adattá válik, amit semmi nem véd.

NEXUS6
"Egy szállító például így betekinthet a számára fontos adatokba, de más információkhoz nem juthat hozzá"

Ja, gondolom ha bejön a takarítónéni a szobába mindenkinek elsötétül a monitora😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hát ez így elggé keveset mondó IT szemszögbõl.

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml