548
-
#68 -
Djemba #67 te vagy még menő a faludban
-
#66 zárjuk nem jött még ki mindenki azt várja hogy kijöjjön kész -
Tass #65 tudni magyar? -
#64 Szar a keresztanyad te irsz baromsagokat azt tudja mindenki hogy megjelent , ne kavard a szart, eletedbe jatszotal legalabb nhl-el vagy csak itt is teszed az okost ? -
#63 azt tudjuk h kijötthttp://www.576.hu/index.php?mod=product&product=34554
nem kéne szarozni csak érthetően írni -
Djemba #62 Repked a korong, egymásba csapódnak a játékosok, miközben a korcsolyák kegyetlenül karcolják a jeget, a tömeg pedig egy emberként kiáltja a sportolók nevét. A hoki egy olyan sport, amely már a pályáján is generálja az izgalmakat, nem csoda, hogy a játékjogokra az EA csapott le.
Az NHL sorozat igen tekintélyes múltra tekint vissza - és az első olyan játék, amely gyakorlatilag a kezdetektől fogva az Electronic Arts tulajdonában van. 1991-ben jelent meg az első NHL Hockey, elsősorban Mega Drive rendszerre, és milliónyian imádták - imádtuk - elpüfölni benne a haverokat. A folytatásra majdnem két évet kellett várni, az NHLPA Hockey 93 képében, ez után pedig nem volt megállás: 95-től fogva gyakorlatilag minden évben megkaptuk a magunk hokiadagját, hála az EA folyamatos munkájának. A legújabb változat pedig pont a mai napon került az üzletek polcaira Észak-Amerikában - hozzánk sajnos csak tíz nap múlva, szeptember 21-én fut be -, és az ígéretek szerint mindennél dögösebb lett. Lenyűgöző grafikus motort, még több lehetséges trükköt, és kötelezőnek tekinthető egyéb újdonságokat ígérnek a jég rajongóinak, szóval kötelező vételnek látszik, még akkor is, ha már sokan igen csak húzzuk a szánkat, ha a klasszikus NHL Hockeyra gondolunk, meg arra, hogy miért sikerült akkor átadni azt a hangulatot, amellyel az elmúlt pár esztendőben már nem rendelkezett a sorozat... -
Djemba #61 dik nem azt mondtam, hogy töltöm!!!!!!!!
csak kijött az USA azt olvastam te szar -
#60 Minden topicba csak baromsagokat irsz hol latad hogy kijot ? -
#59 mivan?
ha van vmi infotok akkor szóljatok.ha nincs vagy nem akarjátok megmondani akkor meg ne írjatok ilyen hülyeségeket.
hol?merre?mikor?ki?én?he?mivan?ki?mi?
mer ennek az utolsó 2 hsz-nek semmi értelme -
#58 ki? én? -
ricsa008 #57 hol? merre? mikor? hány óra is van? -
Djemba #56 KIJÖTT JEEEEEEEEE -
#55 melyiken? -
batmanka #54 clone verzióhoz eddig se kellett crack -
#53 Az nforce-on meg nem tetik ki ketlem hogy valahol fent lenne mar. Valami crack is kell hoza nem eleg hogy az eredit valahonan leszeded. -
Tass #52 a fizetéseseken már ott van... -
Tass #51 ha valaki tud egy torrentet, légyszi azonnal szóljon -
#50 Na eljot a nagy nap remelem jo hamar fent lesz valahol. -
Djemba #49 este lesz csak a neten -
#48 MAAAAAAAAAAAAAA -
#47 Remélem az irányítás nem marad a 07-é -
#46 Ja ja -)) -
#45 Mar csak egy nap valahogy eltelik ez mar.. -
#44 -
Djemba #43 nem is késik -
#42 Miből gondolod ? -
Djemba #41 késik a game -
#40 3 nap -
#39 Na meg csak 28 nap s ... -
#38 Hat igen, meg PC ahogy en jatszom pl ICE nezetbe nem is nagyon latszanak ezek a csucs grafikak. -
#37 ezek a képek emg trailerek soha nem a valóságot ábrázolják.fel vannak tuningolva hogy mindenki vegy meg a játékot.aztán mikor otthon elindítja akkor néz nagyot hogy hoppá mi ez a grafika?:O -
#36 xbox360 as verzió. -
#35 Ezek PC verzios videok, mert tul szepek. -
#34 mégegy -
#33 Trailer -
#32 Meg ha esetleg a kapusok nem csak disznek lennenek a jatekban, az is nagyon jo lenne ;) -
#31 ja.ez a birkózás nem az igazi ami itt van.meg h minden menetben kiütnek vkit.a bíró is szétválaszthatná őket.meg kisebb boxok amikor odamegy gyorsan a bíró.meg ha a tilos felszabadításokat nem összevissza fújkálná -
#30 Megcsinalhatna vegre azt is hogyha a jatekos a kaus zonajaba van ne adja meg a gol, minden szabalyt nem tartanak be, mikor ilyen golt kapok idegesito :) -
#29 az nem lenne hülyeség.
meg rendes fightot tennék bele,amiben meg lehet sérülni -.- végülis ez is a hoki része