548
-
#108 oké már jön az FLT köszi -
#107 Nem az kamu. Az FLT vagy a Clone verziot erdemes letolteni. -
#106 Én nem tudom de ha gondolod privin elküldöm a warez oldalt meg a kódot az tuti jó -
#105 NHL 08 [PC-DVD] [English] [www.topetorrent.com]
ez fog menni? -
#104 Hajrá-)) -
#103 birom a serialját :) ... most nem warezolok .... -
#102 na telepítem :)) mocskos xpand rally jó nehezen jött le :)) -
#101 -)))) -
Djemba #100 -
#99 de csak lusta waok feltenni :) na jó nincs helyem most törlöm az Xpand rallyt :)) -
#98 Neked nem jött még le? -
#97 Na még egy 10perc és lent van az flt verzió és meg mondom a véleményem róla oks?-)) -
#96 Képek?? -
#95 Oké majd meg próbálok szakítani rá időt-)) de alapból nem szeretem az nfl-t sorry-)) -
#94 nézd meg pl a madden07-et,utána a 08at,és garantáltan igazat fogsz nekem adni:P -
#93 Erre nem reagálnák-)) -
#92 ja,a menüt+zenéket kicserélik,kb ennyi az ujdonság
de majd megcfolja aki jkiprobálta,és nincs igazam,majd meglássuk:P -
Thanatos #91 egy harmadot nem birtam ki..., pedig a régieket hogy szerettem anno (2004 elött :P)
ea hozza a formáját... :( -
#90 De totál 07 nem lehet ezt Te is jól tudod hogy semmi nem változna benne -)) -
#89 kiprobáltam az összes idei kijött ea-s játékot és mind ugyanolyan mint a tavaliy pc-n^^ -
#88 Akkor alkoss véleményt valamiről ha már próbáltad!! -
#87 nekem 50 % és 250 kb/s szedem ... valószinüleg 1 órakor meglesz ... vagy hamarabb egy kicsit -
#86 Igaza van báttyó02-nek: ez ugyanaz, mint a 07 volt, grafikailag biztos (nagyon csúf). :(
A többiről egyelőre nem nyilatkozom, mert csak egy exh. meccset próbáltam. -
ricsa008 #85 akinek lejött rakjon be képeket -
#84 nemtudok mutatni,azért kérdem tőled:D
ami videok vannak mind konzolos,amin full más a gém mint pc-n -
#83 mutas egyet .. -
#82 pc-s videot néztél? :) -
#81 nem hinném, nézztem róla videókat és nagyon bejön ... bár én nem játoszttam az NHL sorozattal egyátalán, most itt az ideje :) -
#80 ugyanaz mint a 07 e ^^ -
#79 12:00 -ra meglesz ... -
#78 Valaki mar jatszot rajta ? Az este valami kamu verziot leszedtem de nem az volt. Most toltom en is az FLT verziot. -
Dave0092 #77 jaja, énmár töltöm, az FLT verzio a legjobb -
Thanatos #76 kigyütt, clone meg crackes is van elvileg -
#75 thx -
Tass #74 www.isohunt.com/torrents/?ihq=nhl+08 -
Tass #73 nagyjából gép előtt vagyok, s tegnap óta folyamatosan figyelem a torrent oldalakat. A fullreleases oldalán már fenn van, csak fizetéses. Ha kapok ingyen torrentet szólok. -
#72 S Europaba 21.09 de remelem valami amcsi csak fel teszi a heten. -
#71 Az EA oldalon azt irjak hogy on-line rendelheto s az uzletekbe 13-an ott lesz. -
#70 Csak ? Hol olvastad ? -
Tass #69 21.09.2007 ...