Minden ami zene!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
Sugarhill Gang és Grandmaster Flash rulzik :D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

jax
A Kool and the Gang az mekkora már :D Mostanába én is hasonló old-school-shiteket hallgatok.
Na meg magyar ug-t, of kórz :D:D

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

kuci06
úgy van :)

Mostanában én OutKastet hallgatok, abból is inkább az Andre3000 féle cuccokat. Valahogy mostanában megtetszett ez a funky-s, Prince-es stílus :)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Frosty01
jaja :D
azt sajnálom hogy most nincs fenn full zene, az ízelítõben <#boxer>
régen sokat hallgattam a nova-t meg a többi jó számot onnan :C

practitioner of the forbidden arts of death

ForzaInter
2pac jó:)

Yo, Bitch!

ForzaInter
most Rihanna-t meg Nelly furtadot hallgatok:D

Yo, Bitch!

Láttad ezt az új honlapot? Én csak most vettem észre
JohnnyHollow

Szeressük a zacskós tejet

toysoldier
LP az jó (Y)
de Tupac meg a rap rulz

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

hunbasser
igényes zene alatt mit értesz?

én most pl Kool and the Ganget hallgatok :)

ReaL MaDRid x siempre

Brolly
hehe, Linkin Park geci jó edzéshez, megha ideges vok akkor is, de jó mér rajta kívül Limp Bizkit is, de am technos vok, de meghalgatok mindent kivéve a mulatos+roma f*szságokat.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Frosty01
én Johnny Hollow rajongó vagyok, annak ellenére hogy alig van meg pár szám tõlük :))

akinek esetleg akad pár a gépén, megsegíthetne 1-2vel. fõleg az új album érdekel :) ((torrenten nincs semmi))

practitioner of the forbidden arts of death

ForzaInter
nagyecsedifeketszemek rulz

Yo, Bitch!

Super Saiyan
Linkin Park RulZ

>:C

halexandra
Nos helo mindenkinek!
<#integet2>
Meglehet sokakban felmerül a kérdés,”minek egy újabb zenei topik ha már így is bõvelkedünk benne?”
Ime a válasz:

Szeretnék egy olyan topicot ahol a hozzám hasonló igen vegyes zenei ízléssel rendelkezõ emberkék is teljes mértékben kiélhetik magukat.

Azaz::itt nem számít mikor adták ki,ahogyan nem számít a stílus sem.LÉNYEG HOGY ZENÉVEL KAPCSOLATOS LEGYEN!

Ui.:nyugodtan oszd meg másokkal véleményed,zenei ízlésed vagy akár magát a zenédet!

Egy kis serkentõ:<#wink>

Várom a látogatókat,zene kedvelõket,keresõket!

Nem kívánom senkit&#245;l, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkit&#245;l, hogy mindig ember legyen.

← ElőzőOldal 2 / 2