20
-
fourgee #20 Jajj már, miért kell mindent fikázni? :)
Én PC-s vagyok és jól elvagyok vele, minden f@szán fut. Van egy 6600-ás Nokiám, amin elindultak ;) az N-Gage-es játékok, és nagyon tetszett mindegyik, főleg a Tomb Raidert nyomattam vele. Most egy P3600-as Trinity-re váltottam telefon téren, azon sajnos majd másfajta játékok fognak csak elindulni, mégsem mondom rá azt hogy sz@r lenne. Az a baj, hogy ahány ember, annyiféle igény, és amire nincs igénye valakinek, azt jól lefikázza. Mindig a lehetőségeket kell kihasználni. Mivel imádok játszani, ezért én örülnék neki, ha lenne egy olyan telefon, amin elfutnak a PSP játékok is. Persze érintőkijelzős változatban. :) -
Unreal1942 #19 Nem tudom, hogy keveredett ide a Konzol vs PC. Mindkettőnek megvan a maga előnye és a maga játékai.
Én a PC-s tábort erősítem, de volt X360 am is. Hát az 5 éves unokaöcsém jól szórakozott vele, de engem 1-2 játék kivételével nem mozgatott meg. Azok se az agyon magasztaltak közül valók voltak mint GOW vagy LP.
Kicsit visszakanyarodva a cikk témájához. SE fan vagyok. Csak azért nincs SE telefonom már mert egy PDA teló többet tud hasonló árért. Az SE meg nem gyárt ilyesmit...nagy hiba. Sajnos ez a tervük se fog meg igazán.
-
vax #18 Hát ez érdekes mert a Samsung ilyen telefont már kihozott. -
wolruf #17 Jól elvagytok :)
Szintén pécés vagyok, nem csak felhasználói szinten, de...
Egy hete vettem meg a PSP-met, és nagyon tetszik. Úgy ahogy van jó. Nem hasonlítanám nGage-el, mivel az egy gyűszűnyi kijelzős erősebb mobiltelefon. Ebben valós, izmosabb 3D van. Érdemes megnézni a Vice City Storiest... Áll a padlón.
Japánban láttam az új, TV-s mobiltelefonokat, szintén elforgatható kijelzővel. Egyáltalán nem életképtelen az elképzelés, sőt! Brutális, ahogy a Docomo telefonjain ez meg lett oldva (nem, nem képen láttam, kézben nyomorgattam).
Igaza van azoknak is, akik konzoloznak, azoknak is, akik pécéznek. Jobban szeretem sokkal a PC-t, de láttam az X360 és a PS3 techdemóit, és ha ilyenek lesznek a játékok (majd), akkor nagyon durvák lesznek. És amit itt valaki lejjebb írt: nem kell hozzá majd vidkártyát se cserélni! Na ez az, amit a hajunkra kenhetünk PC-nél. Nemrég vettem x1950PRO-t, most még elég erősnek hat. Amiket a demókban látni, azt egy játék sem tudja (nem, egyik sem). Pedig a demo alapján már réééééég Crysis szinten kéne minden grafikának lennie. De mire kijön a Crysis, ez már kevés lesz. Ez van.
Fölösleges fikázni a legtöbb konzolost, úgyis ott figyeg legalább egy PC a környékükön, és tisztában vannak vele, hogy ha szövegszerkeszteni, táblázatkezelni, netezni, akármizni kell, arra a PC jobb.
Nekem nem jön be speciel a joypad, valamint a konzolos pl. autós játékoknál a kormány is valahogy teljesen máshogy működik, mint a PC-n. Ebből a szempontból a PC sokkal jobb (Logitech MOMO Force, Saitek X52 joy... ez konzolhoz nem lesz soha, mint ezt kiszolgáló játék sem valószínű (sajnos)).
Nem olvasom át mit írtam, lehet hogy teljesen értelmetlen :) -
#16 Nem az a buta aki konzolon játszik, hanem az, aki veri a mellét hogy ő a nagy konzolos hardcore gamer atyaúristen, és közben ilyeneket mond hogy pécén nem lehet jáccani. Lehet mindkettőn, mindkettő jobb bizonyos szempontból a másiknál, kinek a pap, kinek a papné, peace. -
#15 Nem a PC tehet arról hogy neked gyenge, buta géped van, és/vagy nem értesz hozzá, csak szüttyögni tudsz rajta. A konzolt a hozzád hasonlóaknak találták ki, lehet, hogy neked jobban megfelel mert kellőképpen le van butítva ahhoz hogy megértsd a működését, de ettől még nem feltétlenül lesz jobb.
Nekem is tetszik a PSP (és amúgy önmagában a konzolokkal sincs különösebb bajom attól függetlenül hogy egyikre sem költenék pénzt, csak az ilyen "pécén nem lehet játszani, a pécé nem játékra való, hülyepécések" típusú emebrkéktől nyílik ki a bicska a zsebemben) de nekem valahogy nincs igényem csilli-villi grafikára mondjuk a villamoson. Arra ott az otthoni PC, a nagy wide monitor és a kényelmes szék, arra meg hogy a metrón vagy a postán sorbanállás közben elüssem az időt valamivel, nekem teljesen jó a PDA-teló, ami egy farmerzsebbe kényelmesen belefér, rajta SNES játékok, Transport Tycoon deluxe és társai, webböngésző, MP3, divx lejátszó, és még telefonálhatok is vele, nem kell külön zseb egy újabb készüléknek. Ebből a szempontból szerintem érdekes lehet ez az ötlet, bár tényleg nem a SE találta fel a spanyolviaszt, viszont ötletes ez a forgatható kijelző. -
Repülő Gyík #14 És ilyet csak olyan embert mond, aki egyikhezsem ért fingnyit sem.
Megsugom hogy szervizeltem gépeket, gépmániás voltam és Xbox-ra váltottam. Akkor hülye vagyok a géphez mi?
-
p00h #13 csak a beszűkültagyú kockák mondanak ilyet... Kb 10 éve voltam PC-s és most vettem meg az első konzolom... hogy miért? Mert kijön az egész 1 jobb vidkari árából ami fél év múlva megint csak medium-low graf futtatására lesz képes... A gépet fejleszteni kell legalább félévente ha mindig mindennel probléma nélkül akarsz játszani, aztán telepítgetni, patchelni, kompatibilitási gondokkal küszködni stb...
Szerinted az hülyébb aki vesz 1 konzolt 5 évre 1 jobb vidkari árából és nem akar ezekkel szenvedni? Csak leülök a TV elé, nem várok h bebootoljon a winfos, nem várok fél órákat töltögetésre, nem telepítek, csak berakom a lemezt és játszok... és ezt 5 évig egy jobb gép árának töredékéért? A gép meg ottvan mellé minden másra... Most akkor mondd meg miért vagyok buta... -
zsozsa #12 Ja, igen az előbbi az neked válasz. -
zsozsa #11 Vagy aki inkább játszani akar, mint a buta pc-vel szüttyögni..
Na megyek is, tolok egy kis Gears of Wart, ahelyett hogy buta emberek hsz-eire írogassak! -
kvp #10 "És játszottam psp-vel és marhajó kis masina, mikor a kezembe fogtam el se hittem h 1 ilyen kis szerkentyűbe ezt mindet össze lehet sűríteni... "
Volt mar ilyen, egy barkacsolo kedvu ember rakta ossze a ps2-eset ilyen mobil formaba. Csak a cd logott ki hatul minden iranyba, mert azt nem tudta osszenyomni. :-) Amugy meg:
http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=236
A sony fele szabadalom pedig egy remalom, szerintem teljesen hasznalhatatlan az elgorgatott kepernyo, viszont ha egy sima psp-t felszerelnek egy erintokepernyovel, akkor onnantol siman hasznalhatova valik telefonkent is, csak megfelelo szoftver es egy gsm modul kell bele. Persze en csokkentenem a meretet, a kepernyo felbontasat megtartva, psp minit csinalva bole. (lasd nintendo gameboy micro) -
#9 Csak az használ konzolt aki túl buta a Pc-hez. A Sony "találmánya" csak azt mutatja, hogy a buta embert könnyebb megfejni. Sok sikert.
Iszonyat értelmetlennek találom azon vitatkozni, hogy melyik a jobb a PSP vagy az N-Gage. Mintha a köpetet és a turhát akarnám összehasonlítani gasztronómiailag. Jó étvágyat... -
p00h #8 én pont fordítva látom meg hallom... az ngage iszonyatnagy bukás volt, a psp viszont inkább csak nem szerepel jól, mert a ds-t jobban viszik ennyi... ngage-nek meg nem volt konkurenciája mégis befuccsolt...
És játszottam psp-vel és marhajó kis masina, mikor a kezembe fogtam el se hittem h 1 ilyen kis szerkentyűbe ezt mindet össze lehet sűríteni... Tény h másra nem igazán való, de akinek kézi kozol kell annak a legjobb vétel (persze a ds mellett) -
m4G1c #7 azokat a "fantasztikus" psp-ket sorra dobálják ki az ablakon, n-gage-et pedig elég sokan és aktívan használnak a mai napig. egyszerűen játékon kívül másra teljesen alkalmatlan a sonyék terméke.
talán úgy nyer értelmet a beszólásod, hogy egy sokfunkciós smartphone-t tényleg nem méltó egy psp-féle sz*rral összehasonlítani.
(tudom miről beszélek, használtam mindkettőt) -
xen #6 Nekem volt N-gage-em nem volt vele semmi gond. Abszolút élvezhető játékok voltak rá és a grafika sem volt ronda, sőt... -
petruszvaldesz #5 ha most én kitalálom hogy készítek egy zenelejátszós kb 8gb-s, konzolos, fényképezős,gps-es, mobiltelefont amivel tv-t is lehet nézni és lerajzolom akkor kapok rá szabadalmat??? -
L3zl13 #4 Jobb a grafikája és?
Attól, hogy a PS3-nak jobb a grafikája a PS1 még mindig konzol.
Az alapötlet egy mobiltelefon+konzol hibrid. A lényeg, hogy a kialakítása játékra lett optimalizálva. És ez igaz az N-Gage-re is. Tehát szerintem a Sonynak nem jár a szabadalom. -
#3 Mielőtt valami nagyot akarsz mondani, olvasd vissza, hogy konzolos játékokról van szó. Azokhoz képest egy N-Gage nudli. Kész vicc!
Remélem lesz majd ilyen szerkenytyű hamarosan. -
#2 a konzol azt jelenti hogy nem a 15 évvel ezelőtti minőségi játékok futnak rajta hanem a frissek azért egy psp-t nem illik összehasonlítani egy engédzsel -
L3zl13 #1 Érdekes. A Sony vajon nem halott még a Nokia N-Gage-ről?