D-war

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Már van felirat is!
Tegnap láttam: A történet iszonyatosan ***
a látvány meg iszonyatosan jó! 😄
írtam is róla: forumline extra hu
Törölt felhasználó
Itthon? Nem játszották, és szerintem nem is lesz, csak dvd-n!
item
Még elég kamerás változatban nyomják itt játszották egyáltalán a moziban ?? <#conf>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

áááh akkor mind1 😞
én nagyonnagy filmre számítottam de ha gyenge akkor...😞

Nagyon gyenge egy film lett. Tipikusan az amelyikbe az effektek megvannak, de gagyik jelenetek, ostoba szereplok. Amolyan keverjuk az Azsiai filmeket az amerikaival, csak nagyon rosszul sült el...
Leszedtem a filmet és megnéztem hány perces.
80 perces az egész :S 😞
Na mind1 attól még lehet h jó lesz majd ha lesz felirat megnézem.

Jrex
sziasztok.ennek a filmnek az elõzeteséba véletlenül(az Avp2 requiem elõzetesének keresése közben leltem)nekem tetszik,bár a helikopterek meg az elrepül busz és néhány sárkány efektje jobb is lehetne.Nem vagyok olyan jó angolból,ezért ha valaki elolvasta a hivatalos oldalán a storyt az elmondaná?köszi
ja meg nem tom h. mért sárkány?,mikor az egy godzilla-kobra😄

Törölt felhasználó
Kicsit félek a premiertõl, mert limitált lesz, ami ha jól tudom alig 800 mozit jelent 😞
Hát a thiller nagyon durva!!Remélem jól fog elsüni mer nagy fába vágták a fejszéjüket ilyenn filmel :S
És a elõzetesben ennyi minden fog történni akkor én legalább 3órás filmet várok kb 😄
Ilyen filmet a moziba jó megnézni,de ha nem adják nálunk kapják be! 😄

Sabcsee
Gecc ez a film überflash lesz!!!Mondjuk eléggé transformers style de ebbe az akció jelenetek jobbnak néznek ki.Sztem nálunk csak dvd-n jelenik meg.<#rinya>

kaka

Sajnos én eddig egy plakátot, vagy egy feliratos elõzetest sem láttam itt Magyarországon a filmrõl. Vagy 2008-ban, vagy egyáltalán nem fog megjelenni a hazai mozikban a film.

Imdb szerint 2007 szeptember 14 USA Premier! Szerintem leadják majd nállunk mozikban! Legalábbis remélem!

Mikor lesz az amerikai premier ? Attól félek hogy Magyarországon csak DVD-n fog megjelenni. 😞

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Transformers sokkal jobb lesz. Ott azért a költségvetés is nagyobb, meg azért Michael Bay neve , nálam legalábbis, garancia a szórakozásra.

De a D-war is lehet jó! Én várom...
Rage47
transformerst ezzel össze sem lehet hasonlítani, sztem az 100x jobb lesz :p
Törölt felhasználó
Szerintem nem volt unalmas. Sõt...
Brolly28
érdes film lesz várom
bár a transformers-t jobban

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

NEOreg3
hát ennél még a 11 éves Sárkányszívben is jobban néznek ki az effektek:C

iylen unalmas elõzetest se sokat láttam még

/ignore

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Brolly
jah meg akkor most ez horror film?😮

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Nekem az annyira nem teccik hogy a srákány olyan mint egy kígyó:S

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Zomil
igaz volt az is, de nekem az még annyira se jött be mint az elöbb emlitett film 😄DDD
bár az igaz h a tüz birodalma egy esti filmnézésre tökéletes😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
jah az a film az elmegy kategória 😊 annyira nem volt rossz :p
amúgy nem az Eragon volt az utsó sárkányos film?😊
Zomil
érdekes probálkozás lesz, remélem jól fog elsülni 😊

egyébként ha jól emlékszem utolsó sárkányos probálkozás a 2029: a tüz birodalma címü film volt és nem volt egy nagy szám :S reméljük ez jobb lesz

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
effektek, nem maga az ötlet 😊
Dragooon
de vannak😊 .... 😮
fasza kis film lesz😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

PíszLávJuniti
egy mese valósághû ?😮OOOO

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

mér szented vannak??

uHs Gerzson
Csak úgy hullanak az Apache helikopterek ^^

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

LasDen
nem nézki rosszul.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Törölt felhasználó
A bemutatóig még lehet váétoztatnak rajta!
precision

Ez a kép nem rossz, a trailer sem. Megnézem majd az biztos 😊

Bazinga!

cenobite
LOL! 😄

gamertag: kenobita

Rage47
nem rossz, bár néhol sztem lehetnének valósághûbbek az effektek
tigeroo
sárkányok nincsenek is
Törölt felhasználó
Ez szerintem durván jó film lesz!