59
  • adam first
    Bár megbocsáss de szánalmas ez a Wii fanboykodás a részedről. Nem mondom, hogy rossz gép lenne a Wii, de a játékkínálata szar, ha csak a hardcore közönséget nézem (tisztelet a kivételnek Zelda, Metroid). Eddig normális arcnak gondoltalak, de ezzel a buzgó Wii fansággal kiábrándító vagy. Pedig reálisan gondolkodó gamer lennél, de ez az elfogultság.(ne vedd sértésnek, tudom sértő, de nem annak szánom) A grafikával pedig egyet értek ki nem szarja le, nekem már a PS2 féle Shadow of the Colossus is elég volt, ha a Wii féle cuccoknál a SOTC vagy Resi4 grafja lenne az alap akkor már nem érdekel a grafika, csak is a játékok tartalma.
  • zola2000
    Ha a wii terjed el akkor megoldódik az üvegházhatás problémája xD
  • mikloss
    Ezek alapján egyértelmű hogy wii-t vennék.... 2év múlva ha lesz normál LCD TV biztos beruházok egyre.
  • Zenty
    mert te szakértő vagy? :D A wii még bőven nincs ki használva mind irányitás mint pedig graf terén se. E mellet az multija is kezd be indulni.
    Szal nem kell nagy kreatív, elég logikus gondolkodás ,hogy kb ugyan ez lesz az arányok esetleg valamelyik picivel jobban fog állni, és ennyi.
  • snorbi
    Ez komoly, hogy 20 Watt-nál kevesebbet???
  • avman
    és ki nem szarja le hosszútávon a szűk hc gémer réteget? mert elárulom, pénzügyileg legyen nyerő, a többi a kutyát sem érdekli a kiadóknál. erről beszélünk. az amiga is többet tudott nyújtani a játékosoknak, oszt mégis lehúzták a vécén.
  • snorbi
    A South Park WoW-os részében ábrázolták ezt nagyon jól :)))
  • cateran
    Mert a többi igen? Pár év és a pc lemossa a másik kettőt is....azért azt sem nevezném hosszú távnak....(a cell a Ps3 mellett szól,de ezen kivül semmi más...)
  • orkenyid
  • mikloss
    Én W-ba gondoltam de látom te "kissé" félreértelmezted a kérdésemet :)
  • adam first
    Filmekhez lehet hogy értesz, de konzolokat szerintem hagynod kéne. Pénzügyileg a Wii a nyerő(ez egyértelmű), de hosszútávon az igazi játékosréteg(hardcore) számára nem sokat tud nyújtani a wiic.
  • Zenty
    95 elég neki ,és olyan 100 útán 3-4 liter
  • Zenty
    az a 6 millió inkább lassan 9..
    eladás

nem full pontos ,de eddig vgchart elég picit tévedt max 500 ezer
  • mikloss
    Mennyit fogyaszt egy Wii?
  • L3zl13
    "2011-re az amerikai háztartások 30 százalékában megtalálható lesz egy példánya. Ugyanakkor a viszonylag szerényebb hardver ködbe burkolja a termék hosszú távú jövőjét."

2011 után milyen hosszútávú terveket akarnak még? Adigra már a PS3 is érett lesz egy generációváltásra komolyabb hardver ide vagy oda.
  • Axon
    Ezeket a képeket nem annyira viccesnek mondják, mint inkább bulis-nak és ezért - ha lehet- még(!) hányinger keltőbbek :-)
  • winnie
    egyértelmű, hogy a wii a nyerő. ahhoz képest, hogy mennyire leírták...

olcsó és játékélmény, még ha engem nem is izgat.
  • Cat #2
    a nintendo nyilvánvalóan arra ment rá ezzel, hogy konzollal játszva nem szemüveges kövér kockák ülnek egy sötét szobában, lehuzott redőnyök mögött.
  • Sir Quno Jedi
    Eezektől a wiiic-es reklámfotóktól mindég kihullik a hajam! :D