Mindenki győztes a konzolháborúban
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Filmekhez lehet hogy értesz, de konzolokat szerintem hagynod kéne. Pénzügyileg a Wii a nyerõ(ez egyértelmû), de hosszútávon az igazi játékosréteg(hardcore) számára nem sokat tud nyújtani a wiic.
95 elég neki ,és olyan 100 útán 3-4 liter
az a 6 millió inkább lassan 9..
eladás
nem full pontos ,de eddig vgchart elég picit tévedt max 500 ezer
eladás
nem full pontos ,de eddig vgchart elég picit tévedt max 500 ezer
Mennyit fogyaszt egy Wii?
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
"2011-re az amerikai háztartások 30 százalékában megtalálható lesz egy példánya. Ugyanakkor a viszonylag szerényebb hardver ködbe burkolja a termék hosszú távú jövõjét."
2011 után milyen hosszútávú terveket akarnak még? Adigra már a PS3 is érett lesz egy generációváltásra komolyabb hardver ide vagy oda.
2011 után milyen hosszútávú terveket akarnak még? Adigra már a PS3 is érett lesz egy generációváltásra komolyabb hardver ide vagy oda.
Ezeket a képeket nem annyira viccesnek mondják, mint inkább bulis-nak és ezért - ha lehet- még(!) hányinger keltõbbek :-)
egyértelmû, hogy a wii a nyerõ. ahhoz képest, hogy mennyire leírták...
olcsó és játékélmény, még ha engem nem is izgat.
olcsó és játékélmény, még ha engem nem is izgat.
a nintendo nyilvánvalóan arra ment rá ezzel, hogy konzollal játszva nem szemüveges kövér kockák ülnek egy sötét szobában, lehuzott redõnyök mögött.
← ElőzőOldal 2 / 2