Mindenki győztes a konzolháborúban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az arányokról még elvitatkozhatnánk egy sort, de minek? Rengeteg játék van konzolon, amit nem adnak ki PC-re, mert nem tömegtermék, de attól még nagyon is jópofa kis játékok.
CivIV? Arányokról volt szó, nem arról, hogy konzolon minden van, PC-n meg semmi.
Összeadtam, ezért írtam, hogy nem volt jó a példád 😊
"PC-n igenis más az arány."
Nem vagyok róla meggyõzõdve. Esetleg lebonthatnánk genre-kre a játékpiacot, és akkor valószínûleg lenne, amit a konzol visz, és lenne, amit a PC visz, de az arányok nagyáltalánosságban nagyjából megegyezhetnek.
Konzolon is jön állandóan az 'Érdektelen, klisés játék Episode 123', szóval ennyit errõl. Egyébként is, ami olyan kurvanagy durranás, azt az esetek túlnyomó többségében úgyis oda-vissza konvertálgatják.
Konzolon mikor CivIV-ezhetek? (persze tudom, ha ilyen igényem van, akkor b*sszam meg)
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Tucatszemét alatt a tévémûsor nagy részét kitevõ tartalmat értettem.
PC-n igenis más az arány.
B és C kategóriás tucatszemét? Ez valószínûleg annak tudható be, hogy a PS3-on még a tucattal is gond van játékok terén😊
PS2-re, X-re tucatnyi értékelhetetlen szemét jön/jött ki. Még abban is kételkedem, hogy a PC-s játékokhoz képest az értékes/értéktelen alkotások >aránya< más lenne - egyszerûen konzolra több minden jön ki, és nagyobb energiát fordítanak a reklámozására is (ez persze érthetõ).
Gondolom, a "tucatszemét" kifejezés alatt az egyediség/kreativitás/játékélmény dolgokat értetted, nem a technikai megvalósítást, mert bugos szemét konzolon is van (Oblivion, például).
Moziban kapsz távirányítót a csatornaváltáshoz, illetve akkor nézel mást (adott idõpontban), amikor akarsz?
Egy PC-t arra csináltak, hogy mindenféle feladatot végre lehessen hajtani rajta mindenféle szoftver segítségével.
Egy konzolt meg arra, hogy játszani lehessen vele és passz.
Hogy a francban lehet ezeket összehasonlítani.
Konzolon meg adott a HW, és abból kell kihozni, amit csak lehet, és ezt fokozatosan egyre jobban megtanulják. (Lásd elsõ PS2-es játékok, és a mostaniak. De ha valaki emlékszik/van mire emlékeznie, az elsõ C64-es játékokat össze sem lehetett hasonlítani azzal, amit mondjuk 5 évvel késõbb csináltak. Ma már sokan el sem hinnék pár akkori játékról, hogy összehozható volt egy 1 MHz-es procival, stb.)
Azért az a 2GB jó lesz 6-700MBnek is.
Másrészt meg az a hülye, aki hómjúzerkedéshez lewarezolja/megveszi az Ultimate-et, csak azért, mert Ultimate (ebben igazad van, tele van olyan marhaságokkal, amiket egyszeri user életében nem fog még csak megnézni sem, nemhogy használni).
Mi köze a játékok minõségéhez ahhoz, hogy az új OS alapból megeszik vagy 2GB RAM-ot, meg a számítási teljesítmény jelentõs részét felzabálja, mert pl be vannak kapcsola olyan az átlagemberkének nagyon fontos szolgáltatások, mint hálózati nyomtatás stb. Hát ezért kell a min 2X akkora teljesítményû HW!
Amúgy annyira még nem húzott el a PC, egyelõre a többségnek, még nincs az X360 vagy a PS3 CPU-jával összemérhetû teljesítményû proci a gépében, és még évekig nem is lesz. Lehet hogy a te gépedbe már minden fullos dolog benne van, de te is max azokkal a progikkal jáccol, mint jancsika a Tecsó gazdaságos PC-jén. És lehet, hogy a te gépeden is ugyan ott fog beszaggatni, mert szar a kód. PC-n kiadják így, konzolon nem!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gondolom FSAA.
A "852x480-as sima lcd tv"-k egyátalán nem jók, sõt a lehetõ legrosszabbak. A leggagyibb LCD panel van bennük, a fekete szürke, no kontraszt, vacak színek, bizsergõ kép.
PC-n egyre látványosabbak a játékok, de hol a hangulat? És az értelmes árszintû konfigon miért kisfelbontásban, lebutíva kell játszani, hogy nem képregény legyen?
Ha valakinek van egy 960p-s lcd-je, akkor a 480p-s kepet tokeletesen fogja latni, meghozza ketszeres FAA-val. De a 852x480-as sima lcd tv-k is jok es azok meg olcsoak is (hd adas meg ugy sincs). Nem hdtv-hez valo a kis gep, de a mai eladott lcd tv-k jo resze meg csak hd ready, azaz legfeljebb csak 720p-t tud.
Szerintem a pc technika tul gyorsan huzott el a konzolok mellett. Ha sikerul a microsoft-nak a vista-t keresztulnyomni, akkor szinte minden kozepes pc hozni fogja a mai konzolok teljesitmenyet. (ami a microsoft-nak is erdeke, mert a pc-ket es az xbox360-at egy szintre akarja hozni es kozos jatekokat kiadni ra)
A
Nem is tudtam, hogy a Sony, Nintendo és a Microsoft éppen az Atarikkal, NES-ekkel és ezer éves Segákkal vívnak háborút. Harmadik generáció, mi?!
Attól, hogy 3 típus van PS-bõl, még nem azt jelenti, hogy a PS-el kezdõdött a konzol-gyártás. Jó, hogy nem úgy írja már, hogy "pléjsztésön után 13-ban".
És a "nem értetted, mit kell csinálni"-ra annyit, hogy sosem játszom verekedõs és autóversenyzõs játékokkal, sokkal inkább stratégiai, kaland- és szerepjátékokkal. Ennyit az elméletedrõl 😛
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
A vitátokhoz annyit fûznék hozzá, hogy igaz, én is Nintendo-párti vagyok, de csak a Zelda meg a Metroid miatt. Lehet, sõt biztos, hogy a PS3-ra sokkal több játék lesz, de azok nagy többsége olyan is lesz. 20 perc szórakozás, utána kuka. Ezzel szemben az általatok felsorolt játékok többsége 20+ meg 30+ játékidõt ígér, és ezt úgy adják meg, mintha tudnánk, hol mit kell tenni. Én inkább választom a kevés _tartalmas_ játékokat, mint a sok hulladékot, amit az emberre próbálnak sózni. Mindig is ez volt a bajom a PS2-vel néhány japán stílusú RPG-n meg korábbi franchise-on kívül gyakorlatilag nincs egy komoly játék rá. És akkor visszaérkeztünk oda, hogy kb ugyanannyi jó játék van mindegyik konzolra.
A vii-nél legalább valóban benne lehetsz a játékban. Az meg pusztán elhatározás kérdése, hogy mikor tesznek bele pár számmal nagyobb/gyorsabb/stb vasat. És miért ne tennének bele olyat pár éven belül?
A másik én nem ítélkeznék egy gamen amig még ki nem jött.
És harmadik befejezésként 😄 lehet szar lesz minden lehet nem , a wii egyébként is ilyen mindet vagy semmi alapon müködik szal ezen kár görcsölni.
Project hammer, No more heroes,Metroid Prime 3,Sadness ezek mióta lennének portok?
És ez a wii féle anti portozás szöveg is szánalmasmár elnézést, de akkor az összes xbox 360 meg ps3 gamet kukába lehet dobni ,mert azt is az elözõ generácion kezték el a fejlesztést ,és csak az új gépen kapott egy ránc felvarást... Szal kicsit higadtan ,és némileg reálisan gondolkodni. Ne sülyedjünk le gamer 365 szintre annál nincs szánalmasabb oldal ilyen térõl 😞
"Szal nem kell nagy kreatív, elég logikus gondolkodás ,hogy kb ugyan ez lesz az arányok esetleg valamelyik picivel jobban fog állni, és ennyi."
Ez meg azt jelenti ,hogy a konzolok közt az arányok nem lexnek eladásba, ebben a generációban nagy különbségek, ahogy a hírbe is benne van.
Wii grafikája annyira tragikus lenne már most el bukott volna.
épp egy 2. világháborús oldalnézetes (kis) játékon dolgozok egyik brátommal
de kéne olyan ember aki segíteni tudna nekünk
a lényeg hogy tudjon rajzolni(pl
MSN címem: [email protected]
A
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Szal nem kell nagy kreatív, elég logikus gondolkodás ,hogy kb ugyan ez lesz az arányok esetleg valamelyik picivel jobban fog állni, és ennyi.