24
  • Anteris
    jó hosszú bemutatót mellékeltek a filmhez...
  • winnie
    na, ez újdonság. nyilván azért lett akkora siker.
  • bippo
    Kivétel ez alól a Chicken Little. Azt nem szerették a gyerekek.
  • Derapo
    Nekem bejött a kockásfülű nyúl,meg a Spejbil és Hurvinyek is :)
  • HUmanEmber41st
    Ha a 3 lökött szakács figuráját kicsit még felturbózták volna, igazi fergeteges vígjáték lehetett volna. Így a könnyen kiszámítható sztorival tényleg nem volt 1 nagy durranás. Sőt...még 1 puki sem..
  • Wittgen
    Ez a Pipő fim elég gyenge volt, talán csak egyszer nevettem el magam az egész játékidő alatt.

A Terkel viszont nagyon ász.
  • Conflict
    Beszállnék a licitbe:

A Nagyon Vadon és a Verdák is jó volt. :)

Egyébként a gyerekeknek a legtöbb animációs film tetszik, függetlenül a mi véleményünktől.

:-)
  • kristo p
    Táncolo Talpak , Pirosszka szánalmasan gyengék a Shrek ér vmit az összes animácios film közül.
  • tungi52
    A táncoló talpakkal csak az volt a gond, hogy a végén először drámai irányba fordult a történet, majd ebből lett egy happy end. Hát...
    A Pirosszka és a Shrek-ek egyébként az elmúlt évek legjobbjai, és nem gond hogy animáció.
  • Hoz_Hun
    Artur és a Villangok az csúcs. Persze ha valaki a szarrá vágot amcsi verziót nézte annak elhiszem, hogy nem tetszett.
    A Táncoló talpakat nem bírtam végignézni, annyira gagyi.
  • winnie
    "Hát nekem a Pirosszka nagyon nem tetszett. Az elvitte a viz semleges. A túl a sövényen meg aranyós volt."

kéne egy mese, amiben mindenki megegyezik,hogy jó volt. hmm. passz.
  • Griphons
    Hát, egyszer nézhető ez a mese, de ennyi. Jáksó szinkronja egyszerűen csapnivaló! Valaki lője már le azt a szerencsétlent! Egy gyenge meséből nézhetetlenül gyengét csinál a vacak érzelem és hangsúlyozásmentes sinkronjával.
    Egyedül az Argoban tetszett, az jó szerep volt neki :P
    Pirosszka nekem bejött, a sövényen túl is. A Shrek3-at még nem láttam, de jókat hallottam.
  • 0Hanga
    Hát nekem a Pirosszka nagyon nem tetszett. Az elvitte a viz semleges. A túl a sövényen meg aranyós volt. De akor is kedvencem habár régi a Mackó testvér.
  • Praetor
    Ezt a cím magyarosítást... Pipő.
    A napokban néztem meg. Van benne pár poén, de a karakterekből közel sem hozták ki a maximumot. Szerintem a flushed away sokkal jobbra sikerült.
  • sandor4
    hát igazábol az animácios filmek királya a terhelt terkel
    bár leeht, hogy csak neekm tetszett, mert amikor a moziban voltam, én és a haverjaim hangosan röhögtünk, mig mások kussolva ültek az összes poénnál
  • Teppik Amon
    Akkor beszálok énis a licitbe :) Pirosszka igenis jó volt, a táncoló talpak meg borzasztó akárcsak a sövnyes dolog.
    (mindenkinek más az ízlése, meg az aktuális hangulat is nagyon beleszól a film értékelésébe! Dehát ettől a változatosságtól szép a világ! Mi lenne a barna meg a fekete nőkkel ha mindenki a szőkéket szeretné?)
    Meg kell jegyezni hogy nem egyezik az ízlésünk a cikk írójával és a továbbiakban így olvasni :)
  • winnie
    Rossz volt az elvitte a víz? Nekem tetszett, aranyos film, jó poénokkal.

szerintem az arthur nem túlértékelt, az általánosan gyenge. dettó a pirosszka is. a sövény korrekt.
  • blitzy
    Rossz volt a túl a sövényen? Nekem tetszett, aranyos film, jó poénokkal. Talán nem annyira poénos, mint a Pirosszka, vagy a többi, de aranyos. Ami tényleg "kaka" volt az utóbbi években: Elvitte a víz, Hangyaboy, és a túlértékelt Arthur és a villangók.
  • 1Obi1
    Már megint egy 3d-s hülyeség(IMHO)..
  • NEOreg3
    Shrek-ek jók, a többi nem annyira.
  • tntcoder
    Melletted állok aRoma, nálunk is nagy kedvenc a Pirosszka!
  • aRoma
    túl a sövényen, na, az tényleg kaka volt
  • aRoma
    mi baja van ennek a Pirosszkával?! nekem is tetszett, gyerekeimnek is. :)
  • startmenu
    Táncoló talpak igenis jó volt, és még igazából kis köze is volt (bár gyerekek lelkivilágához igazítva) a Pingvinek vándorlásához...