24
-
Anteris #24 jó hosszú bemutatót mellékeltek a filmhez... -
winnie #23 na, ez újdonság. nyilván azért lett akkora siker. -
bippo #22 Kivétel ez alól a Chicken Little. Azt nem szerették a gyerekek.
-
Derapo #21 Nekem bejött a kockásfülű nyúl,meg a Spejbil és Hurvinyek is :) -
HUmanEmber41st #20 Ha a 3 lökött szakács figuráját kicsit még felturbózták volna, igazi fergeteges vígjáték lehetett volna. Így a könnyen kiszámítható sztorival tényleg nem volt 1 nagy durranás. Sőt...még 1 puki sem.. -
Wittgen #19 Ez a Pipő fim elég gyenge volt, talán csak egyszer nevettem el magam az egész játékidő alatt.
A Terkel viszont nagyon ász. -
Conflict #18 Beszállnék a licitbe:
A Nagyon Vadon és a Verdák is jó volt. :)
Egyébként a gyerekeknek a legtöbb animációs film tetszik, függetlenül a mi véleményünktől.
:-) -
kristo p #17 Táncolo Talpak , Pirosszka szánalmasan gyengék a Shrek ér vmit az összes animácios film közül. -
tungi52 #16 A táncoló talpakkal csak az volt a gond, hogy a végén először drámai irányba fordult a történet, majd ebből lett egy happy end. Hát...
A Pirosszka és a Shrek-ek egyébként az elmúlt évek legjobbjai, és nem gond hogy animáció. -
Hoz_Hun #15 Artur és a Villangok az csúcs. Persze ha valaki a szarrá vágot amcsi verziót nézte annak elhiszem, hogy nem tetszett.
A Táncoló talpakat nem bírtam végignézni, annyira gagyi. -
winnie #14 "Hát nekem a Pirosszka nagyon nem tetszett. Az elvitte a viz semleges. A túl a sövényen meg aranyós volt."
kéne egy mese, amiben mindenki megegyezik,hogy jó volt. hmm. passz. -
#13 Hát, egyszer nézhető ez a mese, de ennyi. Jáksó szinkronja egyszerűen csapnivaló! Valaki lője már le azt a szerencsétlent! Egy gyenge meséből nézhetetlenül gyengét csinál a vacak érzelem és hangsúlyozásmentes sinkronjával.
Egyedül az Argoban tetszett, az jó szerep volt neki :P
Pirosszka nekem bejött, a sövényen túl is. A Shrek3-at még nem láttam, de jókat hallottam. -
#12 Hát nekem a Pirosszka nagyon nem tetszett. Az elvitte a viz semleges. A túl a sövényen meg aranyós volt. De akor is kedvencem habár régi a Mackó testvér. -
Praetor #11 Ezt a cím magyarosítást... Pipő.
A napokban néztem meg. Van benne pár poén, de a karakterekből közel sem hozták ki a maximumot. Szerintem a flushed away sokkal jobbra sikerült. -
sandor4 #10 hát igazábol az animácios filmek királya a terhelt terkel
bár leeht, hogy csak neekm tetszett, mert amikor a moziban voltam, én és a haverjaim hangosan röhögtünk, mig mások kussolva ültek az összes poénnál -
#9 Akkor beszálok énis a licitbe :) Pirosszka igenis jó volt, a táncoló talpak meg borzasztó akárcsak a sövnyes dolog.
(mindenkinek más az ízlése, meg az aktuális hangulat is nagyon beleszól a film értékelésébe! Dehát ettől a változatosságtól szép a világ! Mi lenne a barna meg a fekete nőkkel ha mindenki a szőkéket szeretné?)
Meg kell jegyezni hogy nem egyezik az ízlésünk a cikk írójával és a továbbiakban így olvasni :) -
winnie #8 Rossz volt az elvitte a víz? Nekem tetszett, aranyos film, jó poénokkal.
szerintem az arthur nem túlértékelt, az általánosan gyenge. dettó a pirosszka is. a sövény korrekt. -
blitzy #7 Rossz volt a túl a sövényen? Nekem tetszett, aranyos film, jó poénokkal. Talán nem annyira poénos, mint a Pirosszka, vagy a többi, de aranyos. Ami tényleg "kaka" volt az utóbbi években: Elvitte a víz, Hangyaboy, és a túlértékelt Arthur és a villangók. -
1Obi1 #6 Már megint egy 3d-s hülyeség(IMHO).. -
#5 Shrek-ek jók, a többi nem annyira. -
tntcoder #4 Melletted állok aRoma, nálunk is nagy kedvenc a Pirosszka! -
aRoma #3 túl a sövényen, na, az tényleg kaka volt -
aRoma #2 mi baja van ennek a Pirosszkával?! nekem is tetszett, gyerekeimnek is. :) -
startmenu #1 Táncoló talpak igenis jó volt, és még igazából kis köze is volt (bár gyerekek lelkivilágához igazítva) a Pingvinek vándorlásához...