Queens Park Rangers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
13. lett a csapat. pfff STabil köépmezõnyben a fiúk 😄, de a Newcastletõl csak 0-1re kaptak ki hazai pályán <#buck>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

sajnálatos😞 már vagy 3-4 éve itt van Ecclestone és Briatore mint tulajdonos és még mindig nem jutott fel a csapat a Premier ligába:S nem tudom amennyi pénzt hoztak ide elvileg régen fel kellett volna frissíteni a keretet

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
18. a csapat, vérgyönge ez az idény pff...

Zenszkij
Igen felfüggesztették a "hülye" edzõt...Helyes, Buzsáky az egyik alap húzóembere a csapatnak...

a.carkey
Ritka nagy idegbeteg hülye állat lehet ez az edzõ. Amit a QPR PL kiesése óta végigélt, az lótök ahhoz képest ami idén megy. Fel kell fogni:
1. elõször is kell egy jó edzõ
2. ha nincs változás elõször tényleg drága és profi védõket kell leigazolni majd ha ez sem hoz sikert egy tisztességes középpályás sort
3. aztán le kéne szokni arról is, hogy folyamatosan DIV1es szintben számolnak, mert így örökre ottmaradnak

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

már kiderült, hogy az edzõje le is fejelte:o

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

a.carkey
Zenszkij
Ki is kaptunk 2-0. Node a Coventry elleni mostani hazai 2-2 se valami fényes. Még fogjuk a tabellán az 5. helyet. Buzsáky Ákos is lõtt gólt a 69. percben....

Zenszkij
Következõ meccs Doncaster ellen 21-én idegenben. Buzsáky Ákos eddig hat gólos. Kaphatna õ is több szerepet a válogatottban! Nála csak Jay Simpson lõtt eggyel több gólt a csapatban.

Zenszkij

OSZTÁLYOZÓS HELYEN A CSAPAT! Hajrá fiúk, idén meglehet a feljutás!

Zenszkij
Scunthorpe - Q.P.R. : 0-1

QPR vs. S'ampton (még szeptemberbõl):

http://www.magyarugar.com/qprotthon.html
Buzsáky Ákos kb 6-9 hónapig biztosan nem fog játszani miután megsérült a MU-UTD - QPR ligakupa meccsen😞((( ez nem jó hír

lassan már az lesz a becenevük hogy sofõrök😄 az indai (Force India csapat tulajdonosa) India 65. leggazdagabb embere is befektet a csapatba...ugyhogy a lóvé jön ide dögivel😄 és az autós üzletemberkék is jöjjenek csak a Forma 1-et imádom ugyhogy a QPR-kot is szeressük😄

Zenszkij
A csapat leigazolhatja a 26 éves lett védõt Kaspars Gorkssot a Blacpool csapatától. Szükség is lenne rá, hiszen a védelem tavaly egészen sérülékeny volt, és egy esetleges osztályzó kiharcolásához megfelelõ védõsor sem ártana 😉.

Zenszkij
Buzsáky Ákos ki fogja hagyni a 2008/09-es szezon elején mivel bokamûtéten esett át a napokban. A gyógyulás idõtartama 12 hét. a cikk..

Zenszkij
Buzsáky Ákos éves statisztikája a Q.P.R.-ben: 28 meccs (3 cserével) 10 gól. Ebbõl a Fa kupában 1 alkalommal szerepelt, de nem lõtt gólt. Ugyanakkor 6 db sárgalapot gyûjtött be. Szép teljesítmény, reméljük jövõre még jobb lesz és az osztályzó is meg lesz. Go Go Q.P.R.!!!

Zenszkij
A végsõ helyezés: 14.hely 58 pont, 12 pont kellett volna az osztályzóhoz.

Zenszkij
14. helyen álla csapat 58 ponttal a tabellán A feljutás ugyan nem sikerült, de stabilan bentmaradt a klub. Van még ugyan két forduló,de az már mindegy a tabella alakulása végett. Majd jövõre, hajrá Buzsáky, gyerünk fiúk...

Zenszkij
Nah a régi nagy öreg feljuttatná a klubot ismét a Premierbe...nagy szó lenne!!!

a.carkey
Kaplan
Ha rákapcsol a QPR még lazán odaérhet a rájátszásba. 7 pontra van asszem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Japep

Szenzációs! Figo Buzsáky csapattársa lehet!

Nem semmi, jól járnának vele! Én örülnék neki, és annak is, ha a közeljövõben feljutna a QPR.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fsgh
olyanyira hogy ma már gólt is lõtt😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a.carkey
Zenszkij
Nah majd összeszedi magát és akkor ismét formában éesz, Hajrá Ákos!!

Bokasérülést szenvedett...
Mije sérült Ákosnak?

jólvan akkor bocs töröljétek...
gabber_saviola
mindenki látta már az oldalad, köszi elég lesz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kérdezz Buzsáky-tól!!!! Részletek itt: Queens Park Rangers Hungarian Fansite
Rolka
Kieran Lee (Manchester United) ?
Gavin Mahon (FC Watford) 375.000
Matthew Connolly (FC Arsenal London) ?
Hogan Ephraim (West Ham United) 375.000
Patrick Agyemang (Preston North End) 525.000
Fitz Hall (Wigan Athletic)

Be indult a gépezet<#hehe>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
*Hayes

A medve nem játék.

a.carkey
Én akkor figyeltem fel rájuk, amikor eladták Seamant és Ferdinandot kurva sok pénzért, mert tudtam mennyiért vették õket (meg még Lee-t a Haystõl - valami 15.000 fontért hármukat). 😊

A medve nem játék.

banok
2-4 lett a vége. A 4. gólt Buzsáky szerezte.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Szépen lassan, de biztosan kivégzi a QPR a Watfordot. Szünetbe 0-3 a QPRnek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

http://queenspr.extra.hu/news.php qpr fansite oldal most nyílt oldalunk nézzétek meg
Kaplan
Ahogy nézegettem eddig Buzsáky góljait a QPR-ben, csak nagy gólokat lõtt kivéve az utolsót. Nagy lövõ a srác. 😊

Kaplan
Összedobtam egy bannert, ha van rá igény rakjátok be!

Zenszkij
A gyerekek nagyon gyengélkednek...reméljük jövõre azért jobb lesz a team, kár, hogy másodosztályú meccs alig van a Tv-ben, sõt egy sincs 😞.

gabber_saviola
uficsálé, hogy Francesco Guidolin az angol Queens Park Rangers vezetöedzõje lett.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zenszkij

RAY JONES

1988 - 2007

Zenszkij
Ray Jones, a Championshipben szereplõ Queens Park Rangers tizennyolc éves csatára motorbalesetben életét vesztette. A tragédia miatt elhalasztották a 25.-ei, Burnley elleni mérkõzést. Nyugodjon békében.

Zenszkij
Jó lenne, ha összejönne ez a Briatorés biznisz, kikapunk a Cardifftól is otthon 0-2re.

Zenszkij
Én is hallottam, ezévben a bentmaradás a cél, majd 40-50 millió fontot akar invesztálni a klubba

gabber_saviola
Flavio Briatore másodosztályú angol futballklub elnöke lesz?

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=150553

báj enesóka

Zenszkij
2-2 lett a Bristol City ellen a meccs. Megvan az elsõ pont ezévben!!