Queens Park Rangers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. elõször is kell egy jó edzõ
2. ha nincs változás elõször tényleg drága és profi védõket kell leigazolni majd ha ez sem hoz sikert egy tisztességes középpályás sort
3. aztán le kéne szokni arról is, hogy folyamatosan DIV1es szintben számolnak, mert így örökre ottmaradnak
A medve nem játék.
A medve nem játék.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A medve nem játék.
OSZTÁLYOZÓS HELYEN A CSAPAT! Hajrá fiúk, idén meglehet a feljutás!
http://www.magyarugar.com/qprotthon.html
A medve nem játék.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szenzációs! Figo Buzsáky csapattársa lehet!
Nem semmi, jól járnának vele! Én örülnék neki, és annak is, ha a közeljövõben feljutna a QPR.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A medve nem játék.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gavin Mahon (FC Watford) 375.000
Matthew Connolly (FC Arsenal London) ?
Hogan Ephraim (West Ham United) 375.000
Patrick Agyemang (Preston North End) 525.000
Fitz Hall (Wigan Athletic)
Be indult a gépezet<#hehe>#hehe>
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
A medve nem játék.
A medve nem játék.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=150553
báj enesóka