96
  • A1274815
    "... Redmondnak: a Leopard megjelenésével és várható árával kapcsolatban elmondta, hogy az alap (Basic) verzió 129 dollárba kerül..."

Ja lehet, hogy csak 129$, de azt elfelejtették közölni, hogy előtte venned kell egy >1000$-os Mac-et is.
  • asysoft
    Ahogy gépeled be a szöveget, úgy szűri a találatot (mint a Vistában a kereső, csak gyorsabban). (Szerintem) egyszerűbb, mint a playlisteket bújni vagy külön tallózni a számokat.
  • Wittao
    Ez a Safari egyelőre elég szutyok... majd a végleges jobb lesz. Mindenesetre OSX alatt nem is használnék mást.
  • InfectedMann
    Annyira biztonságos, hogy nálam telepítés után el sem indul :P :D
  • Gerygrey
    Mitől "okos" a WMP11-ben a médiatár?

Egyébként ez az "odapörkölt Redmontnak" kifejezés kicsit túlzás. Nem csak az ár meg a csicsa GUI miatt vesznek az emberek oprendszert, ha nem megy rajta minden progi, egymagában szart sem ér. (egyébként tervezem én is feltelepíteni a Mac OSX Tigert, de nem hinném hogy alternatívája lenne a Windowsnak, inkább csak amolyan kiegészítő)
  • InfectedMann
    Marad az FF Windows alatt :) Igaz "MAC-esítve" van a windowsom, de azért a kedvenc böngészőmtől nem válnék meg :P
  • Unreal1942
    Szintén :) marad az ff még sokáig szerintem.
  • asysoft
    Alighanem maradok a WMP11-nél, az egyetlen dolog, ami az iTunes-ban megfogott (az okos médiatár), az bekerült ebbe is:)
  • asysoft
    Nem, a vicces az, hogy már hibát találtak benne. (Persze tudom, még béta.)
    Egyébként nem gondoltam volna, hogy ennyire elüt a windowstól a megjelenése (gondolok itt főleg a kék gördítősávra)...
  • neevous
    Az OS X-es Safarihoz is elég sok plugin van, szal csak meg kell majd találni az altenatívákat;) A Windowsos iTunes-hoz meg próbáld ki a multi-plugint.
  • Fisch
    a vicces az, hogy a saf bétája teljességgel működésképtelen jelenleg... :P

leszedtem, feltettem, oszt uninstall...
  • AtomHeart
    "Viccesen hozzátette, hogy várakozásuk szerint a legtöbben az ultimate verziót választják majd - mindez persze csak tréfa, hiszen egyetlen verzió jelenik meg az operációs rendszerből."
  • asysoft
    "a Leopard kódnevű, októberben megjelenő Mac OS X frissítés"
    Frissítés? Tudtommal ez új OS...
    A Safarira pedig kíváncsi leszek, hányan fognak váltani. Ha hozza a PC-s QT és iTunes "minőségét", szerintem nem sokan... Én legalábbis biztosan nem, hiányoznának a FF-os kiterjesztések.
  • Voronyezs
    egész jól hangzik ez a safari
  • Torrent911
    ff hez van safari skin
  • jety91
    Egyre jobb...
    Minnél több böngészöre kell majd optimalizálni az oldalakat és ez nekünk plusz munka...Bár végülis örülök neki mert végre egy olyan böngészö ami gyors szép és még talán sok sikerre is várhat