Windowsra is megjelent a Safari böngésző
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
$2100-ert az eggyel nagyobb MacBook Pro mar ugyananyi RAM-mal jon es ugyanakkora winchesterrel, viszont gyorsabb processzorral. Ez 100 dollarral dragabb ugyan, mint az Asus, de a 3DMark06 szerint 22.5%-al gyorsabb is nala.
A MacBook Pro kijelzoje talan a legmodernebb a piacon: LED hattervilagitas, alacsony fogyasztas, joval nagyobb fenyesseg es kontraszt, tokeletesen uniform vilagossag, szeles latoszog.
Az a kis felbontaskulonbseg nem teszi jobba az Asus kijelzojet. Valojaban a Mac kijelzoje merfoldekkel veri a masikat.
Es ez csak az egyik dolog, amiben jobb a Mac. Emellett kozel dupla olyan sokaig birja az aksija, van beepitett nagyfelbontasu kameraja, sokkal vekonyabb es majdnem egy teljes kiloval konnyebb az Asus-nal. Raadasul a MacBook Pro alapbol hozza az uzleti standard feature-oket: magnesium alloy burkolat, gyorsulaserzekelok, hattervilagitasu billentyuzet, Li-polimer (robbanasbiztos) aksi, stb...
Ja, most latom csak, hogy az Asus-nak 40 gigaval nagyobb a winchestere. Na, emiatt tenyleg erdemesebb azt venni...
pcs safarit még nem próbáltam, de a maces tényleg a legesleg átlagfelhasználásra.
nameg quicktime se igazi pcn..
/*WTF?!*/
Tudom csak 1. Nem az én gépem hardware-ére van kitaálával, azaz lenne sok G.B. rendessen, 2. ahhoz hogy feltegyem ahhoz fel kell törni, akkor meg ha már így is úgy is illegális minek vegyem meg?
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Egy FujitsuSiemens vagy egy Packarbell meg csinál átlag gépeket is és így az elérhetõ a kispénzû embereknek is és a összekuporgat egy kis lóvét akkor bõvítheti a gépét.
Az autó gyártóknál is vannak olyanok akik lefedik a teljes piacot és gyártanak minden kategóriába autót. Az alacsonyabb modelleket bizonyos mértékben ki lehet bõvíteni autómata klímával, oldal légzsákkal...
Amúgy én a sajátkezû gép építésének a pártján állok.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
szóval, a macek azok LUXUSkategóriájú gépek.. és a kategóriájukban az egyik legolcsóbbak.. minõségi összeszerelés, alkatrészek élettartama, apró kényelmi funkciók-és hogy ismételjem önmagam, magas minõségérzet mindenhol... nyilván kapsz 130000-ért is laptopot, vagy jobb videókaris asztali gépet, de ha ilyenek az igényeid (ami egyáltalán nem baj), akkor nem neked találták ki, ennyi. 150k-ért amúgy ha jól emléxem, már simán tudsz venni egy macbook-ot.... igaz, itthon nehéz kihasználni.
I <3 APPLE
Blackmail the Universe
ki. Nálam el se indult a safari, ezért marad az ff
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
A minivel sok a gebasz, sokan írták, hogy zúg meg minden baja van, amit nem is csodálok, amikor minden abba a kis fosba van belesûrítve, nem is jósolok neki hosszú élettartamot, fõleg nem állandó használatra.
iMac kell a facnak:
1: Minek vegyek monitort is egybe? Jó az, ami van nekem.
2: Megintcsak õsszesûrített egybekonfig.
Szóval imlyen Mac-et vehetnék? Használt G4-es PowerMac, vagy ilyesmi kizárva.
Olyan 150 rugó körül gondoltam, annyiból már egy elég fullos PC-t össze tudok hozni.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Ráadásul a szoftvereimet sem kell lecserélni 😊
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Windows-on persze egeszen mas a helyzet. Ott az IE tragya a Firefox-hoz kepest. A Windows-os Safari meg talan megnagyobb tragya. Beta valtozat, de inkabb alfanak tunik. Ennyiszer meg nem fagyott nekem bongeszo, mint ez. Az viszont teny, hogy nagyon gyors, amikor mukodik.
Ujra elojon a "draga a Mac" tema. Pedig nem draga. Egy masik markas geppel osszehasonlitva nem draga. A MacBook egy kategoriaba esik kb a Dell Latitude D6xx szeriaval (meret, tomeg, felszereltseg), megis olcsobb nala, sot meg egy kicsit tobbet is tud nala.
Az Mac-eket nem a sufnituning gepekkel kell osszehasonlitani, mert az nem fair. Meg csak nem is az Asus vagy Acer gepekkel, mivel abszolut nem egy kategoria, bar megjegyzem, hogy azoknal sem sokkal dragabb, ha dragabb egyaltalan. Pl az Asus G1S-A1 laptop szinte millire ugyanazokkal a specifikaciokkal rendelkezik, mint az uj MacBook Pro 15", megis dragabb nala (a MacBook Pro $1800-ert megkaphato, az Asus $2000).
Az teny, hogy nincs 600 dollaros Mac notebook, de ennek csak az az oka, hogy mar a leggyengebb MacBook is jol felszerelt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De ha kifejlesztik pöpecre, talán nem lesz uninstall, mert végülis gyors és nekem az a lényeg! 😄
Alkalomadtán megnézem.
Ez a teszt tényleg jópofa. FF mióta indul gyorsabban, mint az IE7?<#idiota>#idiota>
/*WTF?!*/
Úgyhogy átjelentkeztem a Rendszergazda accountba, és tényleg mûködik úgy.
De a HTML-t azt valahogy úgy értelmezi, mint én a kínai írást...
Hiányzó szövegek, összecsuklott TD-k, össze-vissza borderek, stb
És form kitöltésekor pár karakter beírása után fagy, ezt is írták többen.
Ez Winampban is adott az Alt+L megnyomása után.
Ez a Steve Jobs nagyobb patkány, mint Billy. Nézzétek meg itt, milyen csúsztatások vannak a böngészõ tesztben...
Mellesleg egy fos az egész, de elvileg követi a w3c szabványt, tehát nem kell rá külön optimalizálni oldalakat, csak az IE ilyen kakukktojás...
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
a download-os rész nem jelenithetõ meg.. fck
A "0x6fc02917" címen található utasítás a "0x00000004" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezthetõ el a következõ mûvelet: read".
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra.
Dolgozhatnak rajta még egy darabig, hogy utolérjék az Operát. 😄
Az IEnél mondjuk jobb, de legjobb böngészõnek kikiáltani elég durva túlzás.
Ja lehet, hogy csak 129$, de azt elfelejtették közölni, hogy elõtte venned kell egy >1000$-os Mac-et is. <#vigyor>#vigyor>
/*WTF?!*/
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Egyébként ez az "odapörkölt Redmontnak" kifejezés kicsit túlzás. Nem csak az ár meg a csicsa GUI miatt vesznek az emberek oprendszert, ha nem megy rajta minden progi, egymagában szart sem ér. (egyébként tervezem én is feltelepíteni a Mac OSX Tigert, de nem hinném hogy alternatívája lenne a Windowsnak, inkább csak amolyan kiegészítõ)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
/*WTF?!*/
Egyébként nem gondoltam volna, hogy ennyire elüt a windowstól a megjelenése (gondolok itt fõleg a kék gördítõsávra)...
/*WTF?!*/
leszedtem, feltettem, oszt uninstall...
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Frissítés? Tudtommal ez új OS...
A Safarira pedig kíváncsi leszek, hányan fognak váltani. Ha hozza a PC-s QT és iTunes "minõségét", szerintem nem sokan... Én legalábbis biztosan nem, hiányoznának a FF-os kiterjesztések.
/*WTF?!*/
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Minnél több böngészöre kell majd optimalizálni az oldalakat és ez nekünk plusz munka...Bár végülis örülök neki mert végre egy olyan böngészö ami gyors szép és még talán sok sikerre is várhat<#bee1>#bee1>