Safari

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Érdemes az apple oldalát nézegetni vele. Ott nem láttam hibát. 😊
Nem véletlenül béta még.
Ráadásul az egyik legnagyobb elõnye a gyorsasága sincs még meg. Lomha. De tudom hogy milyen lesz mivel Mac Os-t is használok úgyhogy nem féltem. <#kacsint>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ability
Hát tényleg jó bugos. Az oldalak hibásan jelennek meg, amiket kipróbáltam mindnél volt hiba. Olyanon is, amit én csináltam, teljesen valid, és tudom, hogy jól van összerakva. Bár azon minimális hiba volt csak. 😛 Ha rámentem a könyvjelzõknél a sor elején arra a könyv ikonra, akkor szépen le is áll a program hibát észlelve. Szerk.: sõt, több helyzetben is elõjön a hiba!

Viszont nem tudom mennyi létjogosultsága van. Aki professzionális "mindenttudó" programot akar, annak ott van Opera. Aki minél egyszerûbbet annak ott van FireFox. FireFox ráadásul nem csak az egyszerû felhasználó igényeit elégíti ki. Sok bõvítmény van hozzá, teljesen jó tartalomszûrõ és egyebek. Minden olyan, ami kellhet. Safariban nem láttam ilyet, viszont van cleartype font, meg néhol szép animáció. <#idiota>
Zsoltika 007
Az idei 2007-es prezentációján Steve Jobs bejelentette hogy a Mac Os alatt népszerû böngészõjének legújabb változata Windowsra (Xp és Vista)is jön.

Egy béta változat már el is érhetõ ITT.

Jelenleg elég bugos rengeteg oldalnál de ha elkészül elég kellemes lesz.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

← ElőzőOldal 3 / 3