Vágó István is bedobta a törölközőt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg most is az van, hogy egy szûk kisebbség dönti el, hogy mit nézz.
Hattyú? Hol?
mint ahogy azoknak az életét sem akarom megrendszabályozni, akik ponyvarirodalmat olvasnak zabhegyezõ (HAHA) helyett, vagy akik kodályt vagy no thanxet hallgatnak handel helyett. és azt sem, aki focizik (muhaha), ahelyett, hogy sakkozna. vagy go-zna.
nyilván örülnél, ha én mondanám meg, hogy mit nézz.
iszonyú nagy szereptévesztésben van az, aki
1. tévével akar mûvelõdtetni. LEHET, de nem muszáj. ha valaki mûvelõdni akar, akkor mûvelõdik. ha szórakozni akar, tévét néz. nem kéne visszasüllyedni a kommunista idõkbe, ahol központilag mondták meg, hogy mit akarunk. szabad akarat. ez van, nehéz elfogadni.
2. rendszabályozni akar. hogy jön ahhoz egy kisebbség, hogy rákényszerítse az akaratát egy többségre. enyhe messiáskomplexus, vagy mi.
Nézzétek meg az ellenkezõjét! Ha lehet hülyíteni/süllyeszteni az embereket Gyõzikével, Mónikával, Balázskával, FókuszAktívval, Blikk-kel, stb-vel, akkor járható a fordított út is!
Sok embernek nincs kábelje/mûholdja (szegénység, feleslegesség, vagy földrajzi adottság miatt) , ezért fontos a földi sugárzású tévék megrendszabályozása!
Hattyú? Hol?
Blackmail the Universe
az benne a szép, hogy aki nem tévét néz, az más hülyeséget csinál, szóval baromira nincs mire büszkének lennie.
Én például olvasok. Ha tetszik, ha nem, büszke vagyok rá - kihalófélben lévõ tevékenységnek érzem.
Az a baj az egészben, hogy nem oránként vannak reklámok, hanem féloránként. Csak a kedvedért megmérem a 4 "reklámblokk ( ez 2-3 reklámot takar)" idejét és a féloránkénti 2 reklámblokk hosszát. Mindkettöt müsorajánlokkal együtt. Szerintem egyértelmû melyik a rövidebb. Engem marhára fel tud b*szni hogy ha nézek netán egy értelmes filmet eset a rötölö klubbon, akkor negyed orát kell várnom hogy folytatodjon, és 10 percet csusznak a kezdéssel. Bár a müsoridöpont megváltoztatásának jogát minden ado fenntartja.
Szóval 100 szonak is egy a vége, reklámok nélkül nincs tv, de azért az elég gusztusos, hogy 2 kávéreklám közé bekevernek egy tampon, vagy budipapir reklámot. Azt nézze az ember ami neki tetszik függetlenül attol, hogy melyik csatornán van. Nincs harag.
( csak juliusban tudom lemérni a reklámidöt, mert most is épp egyetemrö irok, és az albiba nem akartam hogy hozzanak tv-t. Mellesleg tanulok ezerre.)
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
nem mondtam, hogy sz*rok az ismeretterjesztõcsatornák, csak hogy ott is vannak gyenge filmek, ennyi. mint a nagyobb tévéken. sport dettó. tanult kollegám szerint igen érdekes, ha valaki tévén nézi a sportot ahelyett, hogy mûvelné - de ott is akad nb2-es bajnoki, horgászmûsor, 0-0-ás gagyi meccs vagy bowling.
és persze ugyanúgy van bulvát. a sporttévébe is meghívják a bulvársztárokat heti helyzetezni (vagy mi), bulvársztárok közvetítik a pókert, stb.
"Csak a reklámok miatt ne nézzek tv-t?"
dehogyis, isten ments. ha nem lenne reklám, nagy gáz lenne. akkor tévé sem nagyon lenne vagy fizethetnénk érte.
az benne a szép, hogy aki nem tévét néz, az más hülyeséget csinál, szóval baromira nincs mire büszkének lennie.
Vágót nem bánom, hogy lekeverik, elég volt már ennyi belõle.
Hattyú? Hol?
Szerinted. Mivel egyben nyereményjáték is szigorúan ellenõrzik. A másik peedig, hogy mivel vezeti a nézettségi listát a mûsor nem meglepõ az eredmény. A nézettséget is kétségbe lehet vonni, de az azért hamar kibukna ha azzal simliznének.
De persze jó magyarként mindig könnyebb az összeesküvés-elméleteknek hinni😊
Meg amúgy is általában ilyen magasságú értelmes kérdéseket teszenek fel, mint pölö.: Szokott Ön szarni? Igen/Nem
Sejteni sem lehet a végeredményt...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a tévé nem neked készül, hanem a tömegeknek. ld az említett F1.
a szappanoperákra nem szokás. az amerikaiak is 40-50 éve mennek. azok meg tudnak újulni.
nem mellesleg addig jó, míg nem unnak rá, mert mi lesz, ha nézõs mûsor kerül napiba a helyére? jobb így, hogy nem "kell" nézni a tévét akkor.
Hát, a BK-ra is ráunhatnának már.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de mindkettõ 50ezer forintos kérdés. ha 10 milliós lenne, nem handel lenne, hanem valaki sokkal kevésbé ismertebb (de ugyanolyan elismert). (meg nehogy már csak híres emberek ismerete tartozzon a mûveltséghez.)
amúgy meg nem én kardoskodtam a mûveltség mellett, ha megnézed - a millimos sem azért lett sikeres, hanem mert szórakoztató volt. amúgy természetesen az rtl klub, mint minden nagyobb tévé nyilván bõven szolgál általános mûveltséggel kapcsolatos témákkal és értékes mûsorokkal, de ez már más téma. (csak nyilván van adó, ahol kisebb az arány és van, ahol nagyobb)
ha visszaemlékszel a kezdetekre, rögtön z elsõ adásban volt egy 3-4. barátok köztös kérdés.
de. ezeknek idegnis helye van. mert egy dolog, hogy reklám, de a bulvár és az entertainment igenis része a mûveltségnek. (ami nem csak operáriákból és handel barokk oratóriumaiból áll)
ööö, ez most egy kis ellentmondás. amiket felsoroltál sokkal több moslékot adnak, lévén 3,5-szer annyi a mûsoridejük. plusz a reklám is jóval több. sport 1-2 ?hír Tv?? natgeo? ne légy nevetséges. vagy csak ilyen ironikus komment akart lenni?😊
Amúgy az utóbbi idõkben egyre több volt a fos kérdés (rtl önreklám). PL. gyõzike kedvenc állata, jáksó kedvenc hobbija, a szökés és a lost alapsztorija (honnan szöknek, hová zuhantak), stb.
Szerencsekerék visszajöhetne. 😛
ha nem nézték volna, nem ér meg 1000+ adást. nagyon népszerû volt, de annyira senki nem zombi, hogy ne unjon meg valamit, amit egy kertévé 6-7 éven át adagol az agyába.
btw én szerettem a mûsört ;(
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
http://laslow.hu/blog
Ez a milliomos szerintem meg sem közelíti ezeket, nem is tudom, hogy bírta ennyi évig. Mindent vagy semmit vagy Kerék bár rulez.
2.: adja az Ég, hogy ez a sutyerák eltûnjön örökre a képernyõkrõk!! kevés ember fejét unom és utálom annyira, mitn vágóét omg..
Blackmail the Universe