Stílust diktál a Motorola

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chat az origo vendégszobában, interjú az sg.hu-n... miért nem bírják odaírni hogy ez mind csak rohadt reklám?
Igencsak kell igyekezniuk, mert ha nem, akkor lenyomja oket a Samsung.
http://biz.yahoo.com/ap/070611/motorola_market_share.html?.v=1
Egy marha nagy (X) hianyzik a cikkbol.
Ezen meg csag kacagni tudok, ha meg en lennek a Nokia, beperelnem a fickot:
"Más iparágakra is jellemzõ, hogy a top márkák nem piacvezetõk - ha a minõség a szempont, a mennyiség háttérbe szorul."
szerintem nem rosszak a motorolák, ezért si van a barátnõmnek, meg nekem 4 motorolánk. V3, V3X, V550, timeport. nameg egy mitac mio 701. a navi miatt. én meg vagyok velük elégedve. hibái, pedig minden telefonnak van. meg fõleg azoknak furcsa, akiknek elõtte más márkájú telefonjuk volt.

samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...

A V9/RAZR2 nagyon bejövõs lenne nekem, akár csak a V3 volt. Sajna induláskor biztos nagyon drága lesz.
Mondjuk még a Z8 is jónak tünik.
A telók tényleg szépek, ezért is van v3i-m. De kb. 2 napos teszteléssel meg egy kis odafigyeléssel olyan hibákat kerülhettek volna el, ami miatt a pokol fenekére kívántam sokszor a gyártót...
Jah, és mi a büdös fenéért nem tudnak nyamvadt wifi-t rakni ezekbe a hiper moderneknek nevezett telefonokba? Akkor a köv telefonom is lehet ilyen lenne, de addig álmodozok az n95-rõl...
de mikor jönnek ki az új telefonok?

u.i.: a motorolás fickó tök jól megmagyarázza, hogy miért xar a motorola..😊
u.i.2: ennek ellenére én szeretem a márkát, mert tényleg xépek a teloik 😊

Blackmail the Universe