Először ötvöztek szilícium-nanodrótokat élő sejtekkel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Az meg hogy genetikailag kiküszöböljük a hibákat nem olyan nagy baj, mert persze amig egy ember egészségesnek születik és hibamentesen (köszönet a természetnek) addig nem érzi ezt magán, de miheylst õ születne hibásnak mindjárt megváltozik a helyzet.
Amit meg te mondasz az részben igaz, na de mai példánál maradva, attól még hogy meglátok egy tarajos vörös-kék hajú punkot, az orrában kilós vassal meg agyonpiercingelve meg tetotálva én még nem fogok rohanni a fodrászhoz meg a tetkoshoz hogy én is ilyen szeretnék lenni. Másik példa a szem, akinek nem tetszik az ma is hordhat akár hupikék kontaktlencsét is és máris más a szeme szine, de azért mégsem ez az elterejdt. Ez végsõ soron csak egy újabb módszer a reportárban amivel tudunk magunkra hatni, akár jó akár rossz irányba, de ez már egyéni kérdés.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Egy kicsit engem is zavar, hogy beavatkozunk az evolúció folyamatába ilyen módon.
Ugyanakkor szerintem a civilizáció már alapból jóformán megszüntette a testi evolúciót azáltal, hogy ellensúlyozza a testi hátrányokat, még az ilyen über upgrade-ek nélkül is.
Pl egy születésétõl beteges gyereknek a civiizáció elõtti idõkben zéró esélye lett volna az életben maradásra, ma bezzeg mindent megteszünk, hogy normális életet élhessen, beleértve a családalapítást is. Ez persze neki jó, de a faj genetikai állománya szempontjából már kevésbé.
És a kiátkozás sem olyan elrémisztõ hatású, mit annó.
A találmány elsõre haszontalannak tûnik, de annak tartották a kereket is korai eleink...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Vagy ha fél kezed van, fél lábad van, vagy rákos vagy stb stb. Persze mindezt senkisem értékeli addig ,amig azt nem mondja neki a doki hogy uram fél éve van hátra... akkor hirtelen mindenkinek sürgös lesz...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
(ly-ok szándékosan nem szerepelnek a szövegben)
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
Ideg implantatumok.
Gondolok itt pl a latokeregre valo fizikai csatlakoztatasra, amelynek pl jlenleg a legnagyobb hibaja a felbontasa, amelynek forrasa az alacsony kapcsolodasi pontszam a sejtekkel, de ezt meg lehetne tovabb is ragozni, a terulet akkor is ertelemszeruen az idegi kapcsolodas megoldasa.
NB: az agymukodes felterkepezeseben is sokat segithet ez az eljaras - serult teruletre ilyen nanocsovek + ossejtek
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Szerintem a sejtek és a gépek nem összevalók Isten nem teremtett belénk nyomtatott áramkört,nemértem akkor az ember miért akar.<#confused>#confused>
Mondj egy olyan dolgot amit csak jóra vagy csak rosszra lehet fordítani?
Jelenleg kb annyi haszna van, mint amikor egy fakír átszúrja a karját egy tûvel.
Látványos, de ettõl még nem kell azon dolgozni gõzerõvel, hogy benne is hagyhassa a kezében, vagy hogy minden ember használhassa ezt a dolgot.
A hírben szereplõ nanodrótok egyszerûen csak tüskék, amelyeket a sejt körbenõtt.
Hogy fel lehet-e majd használni ezeket valami módon az kérdéses. De biztosa nem az foglalkoztatja most a tudósokat, hogy mi lesz a tüskékkel a sejt halála után.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
arra is kíváncsi lennék hányan voltak magyarok a kutatók közül
Felhasználó? Most már mindenki egyszerûen csak "felhasználó"?
"A kísérletek során emlõsök élõ sejtjeit használták fel és a szilícium-nanodrótok semmilyen kárt nem okoztak a sejtekben."
vs.
"A tudósok még választ keresnek arra a kérdésre, hogy a nanodrótok miként befolyásolják a sejtek mûködését, illetve hogyan hatnak a DNS-re."
...
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Csak vicc volt,am nagyon érdekes dolgok ezek,és legalább fejlõdünk.Csak aztán nehogy úgy járjunk eccer mint a Terminátorba h a madzagos-sejtekbõl kialakult full-metal cyborgokat kell lõni<#gun>#gun><#violent>#violent>
Okos dolgok ezek amiket csinálnak😉
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Mert legalább küszködnek vele és pénzt fordítanak rá, lehet hogy ez egy kezdetleges kissé semmitmondó cikk, de legalább arról informál minket hogy idõt fordítottak rá.
Jah,és nem akarok felnõni. 😊
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Bocsesz, nem bírtam kihagyni <#vigyor5>#vigyor5><#zavart2>#zavart2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De az elsõ 10 hozzászólásban 100%, hogy lesz olyan aki ilyet ír.
"Ismét egy kritikán aluli cikk 😞"
"Marha érdekes..."
satöbbi.
Still Alive
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Ki gondolta volna? Valahogy engem is kevésbé zavar, ha egy injekcióstût szúrnak belém, mintha egy vasrudat...
én inkább vmi olyasmit vettem ki az eredeti angol cikkbõl, hogy a nanocsövek hatására egy egérnek az õssejtjei egy zölden fluoreszkáló fehérjét bocsátottak ki...
http://pubs.acs.org/cgi-bin/sample.cgi/jacsat/2007/129/i23/pdf/ja071456k.pdf?sessid=6607