14
  • Neerpelt
    #14
    Szerintem túl sok Nemere-könyvet olvasol, azok ilyen áltudományos olcsó gagyik...
  • roliika
    #13
    Uri Geller a 80-as években képes volt pusztán koncentrációval megzavarni egy IBM számítógépet.

    Ma már annyra aprók és ezzel érzékenyek a chipek, hogy erre ma már bárki képes lehet. Egely ott téved hogy szerinte az élő anyag körül forgatónyomaték jön létre...szerintem nem forgatónyomaték, hanem egyszerűen energia jön létre...koncentrált energia ami lehet hogy elektromágneses, lehet hogy részecske természetű valamiféle anyaghullám, de lényeg, hogy hat a környezetünkre, és semmiképp sem forgatónyomaték.

    Ezt kijelenteni olyan mintha azt mondanánk, hogy a gőz nyomása csak forgómozgást hozhat létre /egy ideig azt gondolták hogy munkára nem fogható a gőz mert csak tágul és forgató mozgásra semmiképp sem jó, dehát mégiscsak megjelentek a gőzgépek/.
  • roliika
    #12
    Nyár végére tervezem az Egely kerék megoldását digitális formában megvalósítani, és ezzel pontot tenni arra, hogy a cuccot a hő mozgatná, és bebizonyítva hogy az emberi tudat is képes bármilyen anyagban elemi változásokat előidézni.
  • roliika
    #11
    Az ember képes előidézni mások álltal is látható képeket, akár 3d-s mozgó képet is bizonyos körülmények között, ezt nevezik rendkívűl ... hmmm ... régies módon szellemnek. Az az érdekes, hogy ahol lekapcsolják az elekrtomosságot, vagy megszűntetik a sugárzást, megszűnnek a szellemek működni, van hogy nem, de ez pár rendkívűl erős emberi tudatnak tudható be akik annyira félnek, hogy előidézik ezen jelenségeket. Nem a szó szoros értelmégben hologramm. annál több ennél, rendelkezhet intelligenciával is...egy ideig...pl poltergeist is csak akkor jön létre ha megvannak a megfelelő körülmények és egy élő ezt előidézni képes erre fogékony ember akit rendszerint médiumnak neveznek, valójában az elektromágnesességre túlérzékeny és egyfajta erősítőként működik.
  • pepe003
    #10
    A Home 1.0 elavult. Kívnánja frissíteni?
  • BiroAndras
    #9
    Az addig rendben van, hogy az elektroszmog bizonyos kürülmények közt okozhat halucinációkat, meg még pár érdekes jelenséget, de a hologrammoknak ehhez semmi köze. És a bluetooth meg wlan teljesítménye ehhez édeskevés (de én is úgy vagyok vele, hogy a kevesebb sugárzás biztosan nem árt).
  • hpteso
    #8
    Ti hisztek a szellemekben?
  • UnnameD
    #7
    MIVAN??? Fogalmad sincs az elektromágnesességről..
  • hpteso
    #6
    Ugy van .. hogyne .. szellemek:))ezt honnan hallottad? vagy talan te is szellemeket szoktal keszitgetni a szobadba?sztem alj le a droggal:)
  • cateran
    #5
    hallucináció, ami kinetikus energiával rendelkezik? és mások is látják? :DD bocs,de tudod mi az a hallucináció?:D Vagy te nem tudod,vagy én vagyok nagyon eltévedve:D
  • benczurzs
    #4
    Tessék ?
    Erről tudsz valami linket mutatni ?
  • roliika
    #3
    Lehet semennyi....wlan, bluetooth...ám ha "szellemek" jelennek meg ilyen helyeken akkor nem kell nagyon csodálkozni.

    Azért mert a magas elektromágnesen sugárzás eléggé megviselheti az emberi agyat amitől hallucinálni kezd, és olykor mások számára is látható hologrammot állít elő /szellemet/ ami kinetikus energiával is rendelkezhet...nem feltétlen jó dolog ha tele van kábelezve a ház, vagy túl sok az elektromágneses adó.
  • karcsi
    #2
    eszis ety naty kunzt hoty indelikkens hasz had esz semi ety indellikenzs rentort mutasadok majt atol lehitalog bisztos
  • waterman
    #1
    lehet én vagyok csak maradi, vagy inkább úgy mondom, hogy kis igényű, de nekem nem kéne egy annyira inteligens otthon ahol még a kávéfőző is a hálózatba van kötve. mondjuk ez még egy elviselhető fajta "inteligensedés". a legutóbbi ilyen cikkben (a kapcsolódó linkek közt az első) leírt adatok pl visszataszítóak.. abban a házban volt 25 kilometernyi kábel. ebben vajon mennyi?