Nyári szünet, Vakáció

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LPKENJI
<#wow1><#action><#szomoru1>

Prince of Máté
Strand a buzikkal

joebacsi
a "Kelet Európai Szuperhõs", cica ;)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ivjoe
Ahahh, elõbb még túl kellene élni a vizsgaidõszakot! :)
az kerul annyiba
sweech
komolyan? :0

tavaly teljes punnyadás volt :S
idén megyek Volt fesztiválra a többi majd kiderül, remélem kicsit pörgõsebb lesz ,mint tavaly :)

Tarajos Sül
Syasztok

Én dolizni fogok ebben a 2 hónapos nyári szünetben a Meló-Diák-nál
már egy éve(plussz,minusz egy hónap)tag vagyok,csak azzal lehet gond,hogy mindenki dolgozni akar,és nem lessz hely,mert akkor zsúfoltság lenne a diákok körében ha minden dolgozni vágyót beküldenének dolgozni
dagadt New Yorkos sapiba ha jol latom :D es West Side-ot probal mutogatni kezeivel XDDDDD
Zsolti9014
a gokarttábor hol van?

Hajrá Magyarország!

ha erdekel amirol ti beszeltek az a bacardi breezer
Nekünk befigyel egypár kempingezõs sátorozós buli a haverokkal, ha meg nem ilyenre megyünk akkor hétvégente mindig buli, ez alap :)
Munka meg megy majd a hegyen a szõlõben, meg még máshogy is segítek szüleimnek. Nyaralni sztem msot nem megyünk, de valahogy most nem is lenne kedvem, aszem jó lesz ez a nyár :)
Kieg.: mélységi mámor sem rossz ;)

Én Horvátországban búvárkodom egy hetet aztán megicsnálom az El Caminot, legalábbis így tervezem, ha hazaérek addigra, Szigetre is kinézek.

A tavalyi nagyon zsír volt, 1 hét Horváto. merülés aztán 1 hét Amszterdam züllés meg voltam még vmi napos helyen. Voltam még Balatonon meg vmi faluban is, vkinek a nyaralója. Jó móka volt a tavalyi nyár.

A zözi tényleg jó, de a pia mégjobb! A varázsgomba meg elég súlyos, fõleg az Equadorian, ha 30 gramm. És nem vagyok szûz.

The FlashBack
végre...

PJack
jézusatyaúristen >_<

Pain is inevitable. Suffering is optional.

nyamiag
nade Ádi :c

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

HUNtalicska93
te melyik vagy a képen? a dagadt,vagy az alpunci?<#boxer>

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Chrystopher
rofl. már csak a tág pupillák meg az Xtra miniszoknyás k*rvák hiányoznak a képrõl :D

btw.: Gyerekeid? <#banplz>

loál!!!!

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Chrystopher
Ehh.. Gyerkõcök. Kb. egy korban vagyok veletek... de az én sulimban semmi ilyen még nem volt. drog,füves cigi, b@**ás.. ájj. Most szeretném leszögezni az itt szörnyülködõ felnötteknek, hogy egyáltalán nem szégyen vagy ciki az, ha valaki még szûz. sõt meg is szólják, ha már nem az. Tudommal a sulimban 1 khölök van aki nemigazán szûz(lány), szo-szo egész helyes és nyílván korán kezdett viszketni és megvakartatta... alkohol meg se fordul a kis nép fejében. Cigi az már van(nem egyszer volt, hogy kora reggel füst szaggal jöttek suliba...), bár én a cigit se preferálom. A csaj az rendben van. Nálam is.. Elvégre kamasz kor vagy mi... és azt én se értem, hogy a pia & a csaj hogy fér össze...

HUNtalicska93
7,de 8 lennék,csak késtem

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

a kis alkoholista...

whiskeyman
melózok idén is...tavaly is melóztam, de szokás szerint a hétvége az italé...whiskey powaaa

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

6 hejj és te?

HUNtalicska93
lassan +fav lesz a topik:D:D
am te gyuri hanyadikos vagy?
HEJJ

amúgy énse tom...

HUNtalicska93
nem azé,csak kivi vok hogy hol lehet megnézni

még elég új vagy itt,nem kaphattál...(az elõbb is tanácsoltam,nem szemétkedtem...)

HUNtalicska93
ha már itt tartunk:D hol lehet megnézni hogy hány bünti pontyom van eddig?

ebbõl bünti lesz :\

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

HUNtalicska93
kuss makáj geci

a kukacoskodására értettem...

HUNtalicska93
<#gunyos1>

Rockynhooo
<#wilting>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ezt sztem fejezzed abbafele,nem csípik az ilyent itten(tapasztalat)

HUNtalicska93
nem mer 489:D:D

sweech
bacardi sima üdítõ 500 ft-ér :|

HUNtalicska93
hát jah,én ugyan még csak 14 vok,de rokonnál keresnék valami órabéres melót, pl.: dinnye pakolgatás,kitakaritás,autó lemosás stb...:( kell a zsé ps2-re:D

HUNtalicska93
hát az én átlagom a suliban jónak számít,uyganis az osztályban a fiúk közt nekem van a 3. legjobb átlagom 11 fiú közül,úgy hogy 3 igazgatóim van...kurva szar suli amúgy

tigeroo
Rockynhooo
hát érted... ez sok mindentõl függ... nem mind1 milyen kemény suliba jársz, meg milyen szintû ott az oktatás stb stb

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

16 éves kortól én úgy tudom!! én 15 vagyok és a diákmelónál mondták hogy 16 év alatt nem dolgozhatok!

dienesoft
15 éves kortól (ha jól emlékszem) lehet diákmunkát vállalni ("csomagold ezt, vidd ide azt, öntözd meg ezt" típusú munkákat). Én még gondolkodom rajta, végül is korom miatt már mehetnék, de gondolkodom, megéri-e.

hi! hány éves kortól lehet nyáron dolgozni?:) és miket? kösz

LES FORZA INTER
már csak 1 kérdés "nagy emberekhez" így 7-8adik környékén hogy lehet 3,4es átlagot csinálni? Egész általánosba nem tanultam itthon, minden házit óra elõtt, vagy óra elején csináltam meg és 4,5 körül voltam. Waz általánosba nem kell tanulni. középsuliba már jobbnak számít ez az átlag, deott se jó. <#mf1><#lama> IQban is visszaesés van?

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

de haggyuk nem akarok vitatkozni ien fassagokon nem ez a tema :D
te erted felre :D mert ez "úgy értettem,hogy ha már 13 évesen ittam aaakoholt,akkor 14 évesen igazán lehet csajom:)" ez a 2 dolog meg mindig nem fug ossze :D az hogy csajozol meg az hogy alkoholt iszol :D
HUNtalicska93
félre érted XD
úgy értettem,hogy ha már 13 évesen ittam aaakoholt,akkor 14 évesen igazán lehet csajom:)

#61: én 7.es vok,de 8.-os lennék mer késtem,amúgy meg az elõzõ évekhez képest ez a 3,5 egész pofás,de jövõre belehúzok,legalább egy 4,0-re fel akarok javulni.

Oldal 1 / 3Következő →