118
Hogy tervezed az ideit és milyen volt a tavalyi?
-
#118 -
#117 Strand a buzikkal
-
#116 a "Kelet Európai Szuperhős", cica ;) -
#115 Ahahh, előbb még túl kellene élni a vizsgaidőszakot! :) -
F1re #114 az kerul annyiba -
#113 komolyan? :0 -
Pemack #112 tavaly teljes punnyadás volt :S
idén megyek Volt fesztiválra a többi majd kiderül, remélem kicsit pörgősebb lesz ,mint tavaly :) -
#111 Syasztok
Én dolizni fogok ebben a 2 hónapos nyári szünetben a Meló-Diák-nál
már egy éve(plussz,minusz egy hónap)tag vagyok,csak azzal lehet gond,hogy mindenki dolgozni akar,és nem lessz hely,mert akkor zsúfoltság lenne a diákok körében ha minden dolgozni vágyót beküldenének dolgozni
-
F1re #110 dagadt New Yorkos sapiba ha jol latom :D es West Side-ot probal mutogatni kezeivel XDDDDD -
#109 a gokarttábor hol van? -
F1re #108 ha erdekel amirol ti beszeltek az a bacardi breezer -
Abruzzi #107 Nekünk befigyel egypár kempingezős sátorozós buli a haverokkal, ha meg nem ilyenre megyünk akkor hétvégente mindig buli, ez alap :)
Munka meg megy majd a hegyen a szőlőben, meg még máshogy is segítek szüleimnek. Nyaralni sztem msot nem megyünk, de valahogy most nem is lenne kedvem, aszem jó lesz ez a nyár :) -
Szeszmester #106 Kieg.: mélységi mámor sem rossz ;) -
Szeszmester #105 Én Horvátországban búvárkodom egy hetet aztán megicsnálom az El Caminot, legalábbis így tervezem, ha hazaérek addigra, Szigetre is kinézek.
A tavalyi nagyon zsír volt, 1 hét Horváto. merülés aztán 1 hét Amszterdam züllés meg voltam még vmi napos helyen. Voltam még Balatonon meg vmi faluban is, vkinek a nyaralója. Jó móka volt a tavalyi nyár.
A zözi tényleg jó, de a pia mégjobb! A varázsgomba meg elég súlyos, főleg az Equadorian, ha 30 gramm. És nem vagyok szűz. -
#104 végre...
-
#103 jézusatyaúristen >_< -
#102 nade Ádi :c -
#101 te melyik vagy a képen? a dagadt,vagy az alpunci? -
#100 rofl. már csak a tág pupillák meg az Xtra miniszoknyás k*rvák hiányoznak a képről :D
btw.: Gyerekeid? -
gyuri12 #99 loál!!!! -
#98 -
#97 Ehh.. Gyerkőcök. Kb. egy korban vagyok veletek... de az én sulimban semmi ilyen még nem volt. drog,füves cigi, b@**ás.. ájj. Most szeretném leszögezni az itt szörnyülködő felnötteknek, hogy egyáltalán nem szégyen vagy ciki az, ha valaki még szűz. sőt meg is szólják, ha már nem az. Tudommal a sulimban 1 khölök van aki nemigazán szűz(lány), szo-szo egész helyes és nyílván korán kezdett viszketni és megvakartatta... alkohol meg se fordul a kis nép fejében. Cigi az már van(nem egyszer volt, hogy kora reggel füst szaggal jöttek suliba...), bár én a cigit se preferálom. A csaj az rendben van. Nálam is.. Elvégre kamasz kor vagy mi... és azt én se értem, hogy a pia & a csaj hogy fér össze... -
#96 7,de 8 lennék,csak késtem -
gyuri12 #95 a kis alkoholista... -
#94 melózok idén is...tavaly is melóztam, de szokás szerint a hétvége az italé...whiskey powaaa -
gyuri12 #93 6 hejj és te? -
#92 lassan +fav lesz a topik:D:D
am te gyuri hanyadikos vagy?
HEJJ -
gyuri12 #91 amúgy énse tom... -
#90 nem azé,csak kivi vok hogy hol lehet megnézni -
gyuri12 #89 még elég új vagy itt,nem kaphattál...(az előbb is tanácsoltam,nem szemétkedtem...) -
#88 ha már itt tartunk:D hol lehet megnézni hogy hány bünti pontyom van eddig? -
Antrax #87 ebből bünti lesz :\ -
#86 kuss makáj geci -
gyuri12 #85 a kukacoskodására értettem... -
#84 -
#83 -
gyuri12 #82 ezt sztem fejezzed abbafele,nem csípik az ilyent itten(tapasztalat) -
#81 nem mer 489:D:D -
#80 bacardi sima üdítő 500 ft-ér :| -
#79 hát jah,én ugyan még csak 14 vok,de rokonnál keresnék valami órabéres melót, pl.: dinnye pakolgatás,kitakaritás,autó lemosás stb...:( kell a zsé ps2-re:D