Teknősök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami ugyanolyan árkategoriában alacsonyabb de nagyobb területü 😄
<ö is abban nevelte>ö is abban nevelte>
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
nem is az a lényeg hogy milyen mély hanem hogy mekkora az alapterülete, mert bõven elég neki 10cm mély víz, csak legyen vmi mozgástere azért
egyik osztálytársamnak a párizsitõl(vagy parizer,kinek h tetszik) döglött meg.van egy teknõsös könyvem,direkt arról szól,h h kell gondozni,na,abban is benne van,h mit ne adjunk neki,és ott volt bizony a felvágott is.
ya,meg vegyszerektõl tartsd távol
ReaL MaDRid x siempre
érdekes...kezdjük ott, mit adsz neki? 😄
gyümölcsöt-zöldséget-hust elvileg mindent eszik :S
fantasztikus érzés volt..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
ja és miért nem akar enni?(semmit nem eszik)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a teki fateromnál van azért nincs rajta(lent)
szoktam néha sétáltatni,de sztem már alig várja,h újra vízben legyen 😄
régen nagyon szerettek sétálni,mára viszont már csak össze-vissza kószál,ha kiveszem.
apropó vízmélység:te próbáltad már úsztatni mondjuk kádban,fél méteres vízben?
ReaL MaDRid x siempre
mindég a vizmelegitö mellett kucorgott, sosem volt jobb dolga, valszeg mindég fázott (?).
A vizmélység asszem irtam, nem számit, lehet jo mély, de az #1-é még kisteknös, tehát nem feltétlenül tolerálja, ha elsüllyed 😄
És amit még irni akartam érdemes néha kivenni a vizböl/akváriumbol, hogy szaladgáljon egy sort a lakásban 😄
jo dolog vele foglalkozni, energikusabb lesz.
van neki benne egy napozó,azt csá -.- a víz meg mindig jó mély,õt nem zavarja,meg 5°C-os vízben is elvan.most kint van szabadon,ilyenkor jó neki,mert sokat napozhat,meleg van,szánsájn meg miegyéb.
ReaL MaDRid x siempre
nekem is kettõ volt,másfél éve már csak 1 van,mert a másik elpusztult 😞(
7 éves az én Louie-im 😊
ReaL MaDRid x siempre
Vizszinttel kapcsolatban annyit, hogy kb akkora legyen, hogy a fejét ki tudja dugni a vizböl, de ha mélyebbet csinálsz, mindenképp kell száraz terület, (ekkor viszonylag nagy/sok).
vizmelegitö+szüröt mindenképp tegyél bele.
növényeket nagyon ne eröltesd, egy kevéske diszitésnek jo, de belegabalyodhat a teknös és akkor....
aljzat (kavics) is jo ha van, természetességet kölcsönöz.
És abba az akváriumba rakod, amelyikbe jolesik.
Bár ki tudja, talán neki ennyi is elég.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
van 1 tök pici teknõsöm (a páncélja 4cm) és van egy 10 és egy 25 literes akváriumom. Szerintetek melyikbe rakjam be?és hogy rendezzem be az akváriumot?(mennyi víz stb..)(van vízszûrõm meg vízmelegítõm,növények is aljzatom is van a halak után)