895
... a nadrágosok meg nem! Lányok! Miért utáltok szoknyában járni?
-
#92 bázz de megdugnám -
Wolfsnack #91 ne miniszoknyára gondolunk elsődlegesen amikor szoknyás lányokat akarunk látni
aki minit hord az általában szolizott cicababa, én a normális csajokra gondolok, ők miért nem hordanak? -
#90 1. A felesegem altalaban szoknyaban jar, kb. eddig 3x lebbent fel a 4 ev alatt, azt is en kezdemenyeztem :)
2. Vagy csak olyan - nem szuk - fazonu, ami egy kicsit nehezebb anyagbol van (pl farmer), es ter fole er.
3. Nem tudok olyan munkahelyrol, ahova nem lehetne terdig ero szoknyaban bemenni. -
#89 Nem az zavar, ha megnéznek, hanem az, ha BUNKÓN beszólnak.
Aranyos beszólást aranyos mosollyal fogadok, de egy olyat, hogy "az a poncsó jó lenne az ágyamon lepedőnek" azzal viszonzom, hogy "ok, tied a poncsó, de jobb lesz neked egy guminő, mert az nem szól vissza, ha paraszt vagy!". -
#88 Van amék beszólónak tényleg le kell rúgni a fejét, de valóban nem jó túlzásba vinni az ilyesmit. -
#87 miért nem rögtön szigonypuskával vadászod az esetlegesen rádnézőket? -
#86 tipikus amazon... -
#85 Ez így van.
Nem hordok minit, mert sok a baromarcú.
Bár, egyszer azért is beszóltak, mert poncsó volt rajtam, farmerral. :O Nem gyengén meglepődtem, hogy még arra is be tudnak szólni, de hát találékonyak a mai kőbunkók.
Ezeket annyival kell kezelni, hogy visszavág neki a leányzó, olyan beszólással, amitől köpni-nyelni nem tud. (S bár nekem nagy a szám, nem hordok minit, mert keményebb fellépés is szükséges lehet, és azt miniben nem lehet kezelni.) :D -
#84 A napokban beszéltem éppen erről egy lánnyal, atom jó lábai vannak, mégse hord szinte soha szoknyát, mert...
1. iszonyatosan zavarja annak a lehetősége, hogy járás közben fellibbenhet,
2. amelyik nem libbenős fajta, az vagy piszok szűk, vagy bokáig ér, mindkettőben rémálom menni,
3. komoly munkahelyen dolgozik, ahová nem lenne illendő szoknyácskában belejteni, illetve amikor szemben ül a hallgatósággal, akkor nem szerencsés egy felcsúszó szoknya. :) -
Aspyrin #83 Az útépítések nagy százalékánál, sengédmunkásnak, lapáttámasztónak jók. -
G_ArchAngel #82 gondolom lebarnult, megszálkásodott a láma és csincsilla terelgetéstől és most európai lányokra vadászik, mint délamerikai macho:) -
#81 Minek jöttél haza.
:) -
G_ArchAngel #80 "főleg a brazilmagyar testvéreink, akik az utakat túrják vagy építkeznek"
nekem ez nem stimmel...
dolgoznak?
hol láttál ilyet? -
Szeszmester #79 Igen, a reklámoknak (és a jóalakú modelleknek) pedig az a célja, hogy bűntudatot ébresszenek a hölgyekben!
Meg a nők után fordulás sem egy elítélendő dolog, én pl a csajok nagy százalékának utána fordulok: informatikát hallgatok és a karon nem szoktam hozzá a látványhoz... -
Aspyrin #78 -
#77 Látjátok ott mindenki a szoknyára eskülszik:D -
#76 a brazilmagyarok külön kategória.
szerintem az a normális ha örülnek neki a jányok, ha dícsérik őket.
sajnos a mai "belénkvert-szépségideál" miatt a lányok többsége szégyenli a külsejét, és elszégyenli magát amikor dícsérik :\ -
#75 Mivel lóájkjú brazilmagyar testvéreinket nem számítom az emberi fajba, ebből kifolyólag a férfiak közé sem, ezért ők máris kiestek a felmérésből! :D A kutyáim is imádják beletolni a pofájukat az ember seggébe, de nem lehet rájuk haragudni, hiszen csak kutyák, nem akarnak rosszat, ilyen a természetük. -
Szeszmester #74 :D -
#73 Gondolom tangában! :D -
G_ArchAngel #72 nem szoknyában, peruban nyomul...
-
#71 Aki tahócövek, az tahócövek, a zellen nem véd. Maradjunk az átlag kultúrembereknél. -
#70 Naugye. Így kell hozzáállni. Ha meg valakit zavar a népszerűség, még mindig álcázhatja magát. Olyankor nem segít a műköröm, a műhaj, a smink és a kúrvás cuccok ám... -
Aspyrin #69 Szoknyában vagy nadrágban tolod? :D -
#68 Egyetértek! :P
Én ugyan hordok szoknyát/ruhát (sőt szinte csak azt), de hosszút, illetve térdig érőt. Iszonyatosan utálom, ha bámulnak/beszólnak, annak ellenére is, hogy persze meg sem közelítem az itt mutogatott topmodell lánykákat, a falatnyi kis szoknyácskáikban. ;-))))) De sajna még az ilyen tonna donnáknak is beszólnak, ha nagyon mutogatják magukat, főleg a brazilmagyar testvéreink, akik az utakat túrják vagy építkeznek... :-)))))))))))))
[Megjegyzem, én 17 évesen - akkor még jó alakkal - sem díjaztam, ha bámulnak, így miniben akkor sem jártam, inkább hosszú ruha/szoknya már akkor is. :))] -
Aspyrin #67 A nagy átlag nemcsak bámul. -
Szeszmester #66 Hehe.
Pasi vagyok, sötétszőke, kék szemű, fehér bőrű és az átlagnál kicsit magasabb. Itthon nem számítok egy kirívóan jó pasinak, de voltam Peruban. Ott gyakorlatilag egy szépségideált testesítek meg. És kurvára mindegy volt, h mit vettem fel vagy mit csináltam.
Azok a csajok is utánam fordultak, akik a pasijuk karján lógtak. Nem zavart különösebben, h minden korosztály engem bámult és folyamatosan kaptam az ajánlatokat.
Ezt most jó volt leírni. -
Aspyrin #65 Dehogy, csak konzervatív racionalista vagyok :p -
#64 Nem is nézném valszeg.! :DDD -
#63 No persze bámulás és bámulás között is ÓRIÁSI különbségek vannak. Lehet azt csinálni kultúráltan is, nem kell tolakodónak lenni. Minden nőnek jólesik, ha megnézik és megdícsérik a kűlcsínjét/ruciját, még ha le is tagadja. -
#62 de sztem, ha az agyádba lenne, azt néznéd utoljára :DDDD -
#61 Figyuláljál! Beszólogatásról hol volt szó? -
#60 jaj de feminista itt valaki ^^ -
Aspyrin #59 g.) nem érdekli a primitív, nyálcsorgató fériak beszólogatása mert magasabb az iq-ja 90-nél, ezért kultúráltan öltözködik -
#58 A nők mozgása, illata, kinézete, hangja mind azért olyan amilyen, hogy rávegyenek minket a párzásra és megküzdjünk értük. Amelyik ivarérett nőt ez zavarja, az vagy:
a.) frigid
b.) félretájékozott
c.) leszbi
d.) hülye
e.) ezek együtt akár
f.) egyik sem, csak eltévedt
Ebből fakad, hogy ha zavarja, hogy bámuljuk, akkor az zavarja, hogy nőnek teremtette a JóIsten, minket meg férfinak... -
Ricco87 #57 mer szted nadrágba nézzük a picsájukat?:D fehér nadrág rulzzz...:P -
#56 1 percig hülyén néztem magam elé aztán 3 percig röhögtem -
G_ArchAngel #55 (az elképzelés rövid leírását, elkezdett témafeldolgozás szemléltetésére néhány képet)
A három testőr mindig győz. Ha akar a jetiből levest főz!
Nem iszom többet, de kevesebbet sem.
-
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló.
- nem is szines a nevem
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari!
Egy lapát, két lapát, három lapát, legyőzzük a kommunistát.
"Filozófikusak!" by Donatello :D. "Wangoballwime?" by HP:D
én meguntam, gyűjtsétek Ti tovább...
-
#54 Gyüjtsünk aláírást! -
#53 nadrágkosztüm nem bejövős :C