Félek hogy apám megcsalja anyámat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha ilyen jól meg tudod beszélni magaddal, akkor legközelebb megkímélhetnél minket.

trogerzsiger
Na rájöttem hogy vater, nem ilyen köcsög eszébe se jutna ilyet tenni...

trogerzsiger
Köszi

arra próbáltam finoman célozni, meg minden más zseninek is hogy ennel a kurva tetves iwiwnel a világon nagyobb önkibaszás nem létezik
nemcsak a neved van meg hanem minden adatod, képed, apád, még a nõvéreid is (jó csajok amúgy), ha geci lennék már zsarolhatnálak is szarrá, meg szivathatnám apádat... de nem vagyok ilyen csak felhívtam a figyelmedet rá
trogerzsiger
nos mégis kint van a nevem, de attól még nincs ismerõsöm regelve itt..

phalanx
fogadj fel egy magándetektívet <#vigyor2>

Sajnálattal hallom Marci, hogy mit mûvel Imre...
Sephi
Nem tudom milyen kapcsolatban vagy a feterral de en odmennek hozza es megkerdenem. Aztan vagy elszegyeli magat es befejezi vagy epp hogy jol megfenyeget hogy kuss es kapsz egy 1000-est fagyira...

Szoval ez relativ.

Nekem nincs apam szal nem tudom mit erezhecc most 😞 Szerintem tegy ugy ahogy a szived diktal es kesz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ThisZip
Elolvastam összes hozzászólást, és hát sztem az a legrosszabb, hogy most mindenki elkezd taktikázni..... Odamész mutterhoz, te ezt találtam. Megkérdezi faterod, hogy mi az ábra, utána már õ döntenek, hogy hogyan tovább. Nehogy halogatózva legyenek a dolgok, mert az a legrosszabb, saját családi tapasztalat(!) Ennyi..... (Igaz, hogy most így egy normális családban ez szörnyû, de akkor minél elõbb legyetek túl a válságon...)

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

trogerzsiger
Kezd eltünni a gyanakvásom, nemtudom miért de már ne félek

trogerzsiger
Nem nem az üzenõfalon láttam.

Sephi
Bisztos vagy benne , Jozsi?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ember , en nem akarok okoskodni de amikor beleptel IWIW-re akkor nem veletlenul az UZENOFALON lattad ezeket az irasokat? Mert azokat mindeki irja egymasnak es sokszor semmit nem lehet erteni beloluk ha nem vagy egy csoporba. Nekem is isrnak azon egy cosmoan de nekem kifejezetten nekem szol hanem mindekinek a gruppbol.

trogerzsiger
A nevem nincs a profilomban, ééés rokonaim se barátaim sincsseneke az sgén regelve..

<#wilting> Csak így nyitni egy topikot ennek. Ilyen nyíltan világgá kürtölni mindenkinek?! Mi lesz, ha valami rokonod erre jár és meglátja vagy a szomszéd vagy akárki ismerõs és pár nap múlva már mindenk ezen fog csámcsogni. Ez nem volt túl bölcs dolog a részedrõl....

az bizony😊

Apus
Szerintem készülj lelkiekben a legroszabbra, legfeljebb kellemeset csalódsz. De ha beadod faternak az ukázt, hogy mindent tudsz, azzal legfeljebb annyit érsz el, hogy lebasz amiért kukkolod a leveleit, vagy szimplán letagadja. Szerintem maradj csendben egy ideig, muternak, tesóknak pláne ne szólj. Ha nekik öntöd a bilit akkor tuti tányérdobálás lesz. Egyébkéntmeg sajna ez elég gyakori manapság.
<10éve különélnek a szülei>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

trogerzsiger
Hazajön mindennap szinte, megnézni mivan itthon, de van hog néha nem, mert nem tud hazajönni.. :-((((

ruffirant
sztem elöször vateroddal beszélj hivd be oda ahol a gép van mutasd meg neki a leveleket és kérdezz rá hogy mi ez.Mondjuk :Apu , ez mi?és mutass a monitorra.ha ideges lesz akkor megcsalja anyádat ha normálisan elmondja hogy ki akor semmi gáz nincs.Vagy kiderül hogy örökbe fogadtak és õ az igazi anyád.(bocs ezt nem lehetett kihagyni)

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

csgery
Az aggódás és gyanakvás magában még nem is bûn, csak nem szabad túlzásokba esni! Ha a fatert kérdezed meg elõbb: (példa)
-Szia apu, figyu, csak, ki az a nõ az iwiw-en Neked? (ha zavarba jön, tuti van vmi).
-Hogymondod kisfiam?
-Hát úgy, hogy amikor az iwiwedet belépve hagytad, elolvastam az e-mailjeidet.
-Büdös kölök, hogy mered ezt csinálni? Beleszólni más dolgokba?

De hogyha a testvéreiddel beszélsz elõbb, utána valaméknek eljárhat a szája. Ha meg anyuval beszélsz elõbb, lehet hgy azt hiszi majd, h anyukád gyanakszik, rosszul sülhet el sztem.
Hogyha meg nem szólsz róla senkinek, lehet egyszer majd nem jön haza a munkából, hanem elköltözik a Bahamákra (utóbbi télleg csak egy feltevés!) Tehát a helyzet nem kilátástalan, ha jáccol RTS-ekkel, itt is kitudsz vmi taktikát agyalni 😉
trogerzsiger
nos ezt nem akarom de arra gondoltam hogy írok neki levelet, ismeretlenként hogy láttam és iwwien követném a levelezését a nõvel, de ez elég gerinctelenség...

Seth
de ha csak hétvégén van itthon....hát nemtudom, most ha magamból indulok ki , nem biztos hogy kibírnám egy kis hétköznapi etyepetye nélkül 😄

PSN ID.: Beegabor

ijessz az apádra,hogy mindent tudok! és akkor ha megijed,akkor megcsalja,ha nem,akkor nem😊

Atkamon
mwekkora egy **** vagy te
ez kurvára nem volt vicces

trogerzsiger
Csak én kicsit aggódos és gyanakvó vagyok, probálok róla valahogy leszokni, de sajnos nem megy.

csgery
A levél végén, amit a faterod írt, h "Szeretlek", az néhány dolgot elárul. Pl azt, h nem munkatársa, hanem valami közelebbi. A nõ ír még egy sms-rõl is. Mikor édeaspád itthon van, kutass bele a mobiljába (nem szép dolog, de néha vállalni kell a kockázatokat) - hátha vmi értékes infóra bukkansz. Mellesleg szvsz nem nagyon kellene aggódnod, vagyis azt akarom kihozni ebbõla mondatból, h nem szabad pánikba esni😊. Lehet hogy csak egy fellángolás mindkettõ részérõl, vagycsak télleg egy barát. Ha meg több,...
laslandes
képet, vagy meg sem történt.

trogerzsiger
nincs semmi baj nem bántottál meg.

minigirl
Akkor bocsi, remélem, nem bántottalak meg.
Most, így jobban átgondolva a dolgot, ne a nõvéreiddel beszélj, hanem az apuval, mert lehet, hogy nincs semmi gáz, de ha három tesó összefog, akkor nagy kavarás lehet a dologból.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

trogerzsiger
Az biztos, mert arról mi is tudunk. Például a helyi rotary clubbot is õ alapította, ombk vagy mi a tökömben is sokat segíte, néha már elege is van belõle

kulabácsi
azé ilyet nyílt fórumon megkérdezni😮O

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ha kitálal és elválnak akkor pont hogy nem õ hanem te, a tesóid és az anyád fogtok egy hatalmasat szívni szal a helyedben mélyen kussolnék az egészrõl és reménykednék hogy nem borul a bili

trogerzsiger
csõ

minigirl
Nem akarok szemét lenni, de biztos vagy abban, hogy munka mellett vállal sokmindent?

retard
szerintem se, na télleg megyek
bye

trogerzsiger
nem vagy vicces

trogerzsiger
Van egy fékezõtényezõ miszerint apa nagyon sokat dolgozik, és a szabidejét is általában iotthon tölti velünk. plusz a munka mellett sok mindent elvállal. hétvégén itthon van.

retard
nah én mára eleget segítettem itt, majd visszanézek hogy mi lett
addigis bye bye mindenkinek!

minigirl
az:S

retard
bunkó -.-

ezen a kanapén csinálják <#idiota>

retard
de ezt a "csalást" kicsit nem jelentetted ki elõrre??
vagy bátran -.-
sztem járj utánna
és a testvéreidnek is akkor mond el ha tudsz többet, mert így együt (tesóiddal) elkeztek variálni, és bemesélitek magatoknak hogy megcsalja a mutterotokat...

trogerzsiger
Vater volt hogy telefonhívásnál mindig elvonult, modnjuk ez érthetõ, de egyszer mentem slozira és olyan fura nyávogós hangon beszélt vagy nemtudom de nem úgy mint egy munkatársnak se barátnak..

trogerzsiger
neki nem akarom megmondani, mert ha igaz akkor vaterra háruljon a feladat, ha már kicsesz az egész családdal akkor szívjon szerintem.

Harly18
Ez a levél, amit beírtál nem egyértelmû, simán baráti is lehet.
Soha sem lehet tudni, attól még hogy ronda, elképzelhetõ....Ha meg csak kamatyolnak, akkor is beválhat...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

retard
itt a megoldás
egy 50 éves pasi
összejön egy bánykrémmel?? 😊))

Megtisztelõ hogy a vadidegen sg-sek véleményét elõbb kérdezted mint a saját nõvéreidét.

Frosty01
De ha tanácsolhatok valamit, akkor ezt jól jegyezd meg!
anyádat mindenféleképppen hagyd ki a "buliból". sokkal jobb ha õ nem tud errõl semmit!

practitioner of the forbidden arts of death

retard
az én családom rendben van 😊

trogerzsiger
Mondjuk a hölgy szerintem rohadt ronda, szóval nemhiszem hogy összeálna vele vater