Félek hogy apám megcsalja anyámat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemcsak a neved van meg hanem minden adatod, képed, apád, még a nõvéreid is (jó csajok amúgy), ha geci lennék már zsarolhatnálak is szarrá, meg szivathatnám apádat... de nem vagyok ilyen csak felhívtam a figyelmedet rá
Szoval ez relativ.
Nekem nincs apam szal nem tudom mit erezhecc most 😞 Szerintem tegy ugy ahogy a szived diktal es kesz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<10éve különélnek a szülei>10éve különélnek a szülei>
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
-Szia apu, figyu, csak, ki az a nõ az iwiw-en Neked? (ha zavarba jön, tuti van vmi).
-Hogymondod kisfiam?
-Hát úgy, hogy amikor az iwiwedet belépve hagytad, elolvastam az e-mailjeidet.
-Büdös kölök, hogy mered ezt csinálni? Beleszólni más dolgokba?
De hogyha a testvéreiddel beszélsz elõbb, utána valaméknek eljárhat a szája. Ha meg anyuval beszélsz elõbb, lehet hgy azt hiszi majd, h anyukád gyanakszik, rosszul sülhet el sztem.
Hogyha meg nem szólsz róla senkinek, lehet egyszer majd nem jön haza a munkából, hanem elköltözik a Bahamákra (utóbbi télleg csak egy feltevés!) Tehát a helyzet nem kilátástalan, ha jáccol RTS-ekkel, itt is kitudsz vmi taktikát agyalni 😉
PSN ID.: Beegabor
Most, így jobban átgondolva a dolgot, ne a nõvéreiddel beszélj, hanem az apuval, mert lehet, hogy nincs semmi gáz, de ha három tesó összefog, akkor nagy kavarás lehet a dologból.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

vagy bátran -.-
sztem járj utánna
és a testvéreidnek is akkor mond el ha tudsz többet, mert így együt (tesóiddal) elkeztek variálni, és bemesélitek magatoknak hogy megcsalja a mutterotokat...
Soha sem lehet tudni, attól még hogy ronda, elképzelhetõ....Ha meg csak kamatyolnak, akkor is beválhat...
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
anyádat mindenféleképppen hagyd ki a "buliból". sokkal jobb ha õ nem tud errõl semmit!
practitioner of the forbidden arts of death