GTA: San Andreas - Liberty City 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudna adni valami linket németesítésrõl a játékhoz.
Nagyon megköszönném.
belarus
Sziasztok!Az lenne a kérdésem.A statisztikám hogy lenne a legjobb.pl:az elhizásnál a fehér csik hogyan áljon minnél több vagy kevesebb legyen benne.És igy a többi?

nekem csak ez a sziget lett benne, semmi elfoglaltsággal, és a SA rész teljes eltûnésével ..

Mit és az erő, ha nem uralod ?

,
Nem tud betölteni!!nagyendreadam Nem béna mert állandoan új játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha valaki játszik a San Andreassal és találna olyan buszt aminek a neve: "bus" és elmentené egy garázsába...és átküldené nekem azt a mentését azt nagyon MEGKÖSZÖNNÉM! Mert kicseréltem azt a buszt egy BKV buszra de sehol sem találok még egyet sem!!!<#falbav>
NAGY.KFT@FREEMAIL:HU----> ide küldjétek lécci a mentéseiteket!
ELÕRE IS KÖSZI!<#wink>

Aki segítene annak segítek a jármûmodingolásban vagy másban amiben tudok! (Természetesen a többieknek is ha képrdeztek!)
Hit Man106
én ezt a vice city-ben próbáltam. valamiért sehogy se sikerült elindítani!<#sir>

hol lehet megszerezni<#conf>
én elíndítom és alkalmazáshibát ír ki mi lehet a baj?<#confused>
hello kénne egy kis segitség ehhez a modhoz.A bajom a következõ:Nektek mennyi ideig tart a betöltés a Liberty City 2 modnál mert nálam 30-40% közt megáll a töltés de nincs hibaüzenet meg a zene is szól de egyszerüen nem megy tovább a játék betöltése.Valaki elmondaná mi a baj?

tomas10
minden meg van benne csak még egy plusz sziget került bele foci,basebol meg még sokminden vagyis kibõvített változst

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Ez a San Andreas kibõvített változata (plusz sziget) vagy teljesen át van írva a játék, azaz a korábbi szigetek, helyszínek nincsenek benne??

már a Vice City-hez is volt ilyen
bertino
hát ez sirály ki is próbálom

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!