A legenda tovább él
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Osztom sonicxx véleményét fognak egy 50-100 méteres kötelt meg valami hosszu sz@rt a szemétteleprõl bekötik egy motorcsonak elé és kész van a szenzáció. 100 méter elég hosszu hogy ne lássák a fodrozodását a motorcsonaknak 10km/hs sebességgel... vagy csak összekötöttek néhány skótot és azt huzták a viz alatt ki tudja 😛
Neog: skóciában élek!! egyébkéntént viccet félretéve tényleg szóval csak azokat a skótokat szidd akiket nem szeretek^^
egyébként még egy dolog ez a szörny dolog azért már eléggé régi azért ennyi idõ alatt azért már igazán megdögölhetett volna egyébként is...
Lehet hétvégén felugrok és is a tóhoz megnézem hogy hátha van valami ha nincs akkor csinálok én is valami joh kis videót vagy photoshopal összerakok valamit hogy szorakoztathassam itt az embereket az SGn vicc magazinban ugye Liblarian <#alien2>#alien2><#taps>#taps>
Neog: skóciában élek!! egyébkéntént viccet félretéve tényleg szóval csak azokat a skótokat szidd akiket nem szeretek^^
egyébként még egy dolog ez a szörny dolog azért már eléggé régi azért ennyi idõ alatt azért már igazán megdögölhetett volna egyébként is...
Lehet hétvégén felugrok és is a tóhoz megnézem hogy hátha van valami ha nincs akkor csinálok én is valami joh kis videót vagy photoshopal összerakok valamit hogy szorakoztathassam itt az embereket az SGn vicc magazinban ugye Liblarian <#alien2>#alien2><#taps>#taps>
a youtubon fent van a video. Nem tudom mit higgyjek.. de annyira nem is érdekel. Egyébként most osztottak sok sok ezer fgépet ki egy fesztivál keretében, hogy mindenki fotózzon és próbálja lencsevégre fogni az állatot, hogy végre tudományosan is bizonyíthassák..
már bocs, de a boszniai piramis az nem kitaláció,nem mondvacsinált ügy --- szerintem
Ez a video nem tudom mitõl ennyire marhára szenzációs. Ebbõl a szögbõl akár géppel úsztatott hínár is lehet. Meg úgy kb bármi, ami 10-15 méter hosszú és sötét színû. Mit tudom én: elefántfekália...
<#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz>
Ezt akartam én is mondani.
Turisztikai idény elõtt mindig:
- Skóciában lefényképezik Nessiet,
- Angliában szellemet látnak egy kastélyban,
- Egyiptomban taláálnak valamilyen új szarkofágot,esetleg Nagy Sándornak tulajdonított sírt,
- Görögországban az évszázad szenzációját képezõ antik hellén leletet,
- Törökországban: lásd mind fent, azzal a különbséggel, hogy Trója vagy Priamosz kincse
- Kínában festett agyagkatonákat találnak, esetleg ufót látnak,
- Boszniában piramist találnak,
- Argentínában legyilkolt marhákat,
- Mexikóban chupaccababrát,
stb.
Turisztikai idény elõtt mindig:
- Skóciában lefényképezik Nessiet,
- Angliában szellemet látnak egy kastélyban,
- Egyiptomban taláálnak valamilyen új szarkofágot,esetleg Nagy Sándornak tulajdonított sírt,
- Görögországban az évszázad szenzációját képezõ antik hellén leletet,
- Törökországban: lásd mind fent, azzal a különbséggel, hogy Trója vagy Priamosz kincse
- Kínában festett agyagkatonákat találnak, esetleg ufót látnak,
- Boszniában piramist találnak,
- Argentínában legyilkolt marhákat,
- Mexikóban chupaccababrát,
stb.
Kara kánként folytatom tanításom.
Baszki igazad van. megvilágosodtam.Most megyek, és mítoszálok valami legendát a helyi csónakázó tóba!Meg persze tolom ki a hotdogos kocsit!kösz Mester<#taps>#taps>
Fúha, micsoda TUDOMÁNYOS ÉS INFORMATIKAI hír 😮
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem hülyék a skótok, marhára az érdekük, hogy fellendüljön a turizmusuk 😊
nem baj, ebben a mítosz, a hit és a képzelet a lényeg... nem kell ezt kiokoskodni. Aki akar hinni benne, az tud hinni benne... és aki csak az eszére hallgat, az nem is fog benne hinni, ahogy másban sem 😊
egy dolgot áruljon el valaki, mért nem megy a video??? bejön a CNN oldala, de onnan semmi több, ötlet?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Amikor egy vidra úszik a vízen 10m hosszú vízfodrozódás van utána. Ezt 10m hosszú állatnak képzelni gyagyaság.
Ez az emberi korlátoltság gondolkodásképtelenség legjellemzõbb példája. Nem részletezem miért, csak egy kicsit utána kell gondolni.
Nem a kavics miatt van ?
Nem Jeti, Peti!!! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
SG - Tudományos Viccmagazin
Már többször átvizsgálták a tavat olyan eszközzel ami észleli a víz alatti mozgást és nem találtak semmi szokatlant.Sõt nyilatkozott egyszer az az emberke is aki részt vett az elsõ hamisítvány elkészítésében.
Az a baj ezekkel a szörnyekkel,hogy ahoz ,hogy tartósan fentmaradjanak egy nagyobb populációra van szükség,ami elég valószínûtlen ,hogy rejtve marad azok elõtt akik keresik õket.Tehát ,hogy semmi nyomot nem hagynak az eléggé hihetetlen,gondolok itt csontvázra,tetemre,bármire...Amit aztán kianalizálhatnak.
Ilyen lények pl:nessi,bigfoot,havasi jeti,csupakabrasz vagy mia franc és még hosszú a lista.
Az a baj ezekkel a szörnyekkel,hogy ahoz ,hogy tartósan fentmaradjanak egy nagyobb populációra van szükség,ami elég valószínûtlen ,hogy rejtve marad azok elõtt akik keresik õket.Tehát ,hogy semmi nyomot nem hagynak az eléggé hihetetlen,gondolok itt csontvázra,tetemre,bármire...Amit aztán kianalizálhatnak.
Ilyen lények pl:nessi,bigfoot,havasi jeti,csupakabrasz vagy mia franc és még hosszú a lista.
ja. másodra meg atomkamu. Ne viccelj már, tudod miket meg lehet mostanában csinálni??
tudod ki a rák hisz el bármit a mai szélhámos világban. Fõleg nem ilyen fos videofelvételt...
"A Loch ness-i szörny nem létezik! Aki elhiszi hülye..."
mármint aki azt hiszi el hogy létezik, vagy hogy nem létezik?
mármint aki azt hiszi el hogy létezik, vagy hogy nem létezik?
A türelem rozsdát terem.
ez tényleg egy jó minõségû felvétel egy rohadt vízfodrozódásról.
Természetesen nem akartam megbántani senkit aki skót vagy annak vallja magát<#vigyor>#vigyor>
Baszki már csillió billió éve mondják, hogy van ott valami. Ennyi idõ alatt
kimerhették volna a tavat, és akkor lenne kézzel fogható bizonyíték.
Hülye skótok<#violent>#violent>
kimerhették volna a tavat, és akkor lenne kézzel fogható bizonyíték.
Hülye skótok<#violent>#violent>
egy robot amit
néha beleresztenek a tóba, hogy növeljék a turisztikai bevételt
néha beleresztenek a tóba, hogy növeljék a turisztikai bevételt
másik videó
ez is érdekes elsõre
ez is érdekes elsõre
A türelem rozsdát terem.
Ezzel a felvétellel nem lettünk okosabbak. Volt pár tizedmásodperc mikor stöpszli tengeralattjárónak véltem...
Hattyú? Hol?
Ez vagy valami, vagy megy valahova...
ez real
Túl rövid a felvétel, de az tuti, hogy egy valami és egy élõlény.
...igen, és ügyesen rejtegeted a franciaágy méretû cipõdet. <#vigyor>#vigyor>
Egy szép nagy harcsa. Jövõre kipecázza a helyi horgászegyesület egy szerencsés tagja, és lezárhatják ezt az X-aktát. <#alien>#alien>
ez semmi.
nekem itt van a kertben a bigfút lábnyoma!
(arról mélyen hallgatok, hogy 46-os lábam van...)
nekem itt van a kertben a bigfút lábnyoma!
(arról mélyen hallgatok, hogy 46-os lábam van...)
rajzolok még 1-2 ilyen maszatot, legyen mit elemezni... ha az ufó magazinnak küldték volna a képet akkor meg ufó lenne
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
szerintem beledobtak a tóba egy nagy kígyót
de amilyen szar ez a felvétel
még so minden más is lehet
de amilyen szar ez a felvétel
még so minden más is lehet
← ElőzőOldal 2 / 2