Fuji FinePix S5600
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
\"De egy Atombomba elronthatja a napod\"
Fuji finepix s5600
Magyarországon vásárolt,8 hónapos, még több mint 1 éves garanciával, dobozával, kábelekkel, 3486 expós, megkímélt, karcmentes
Adok hozzá: Cirkuláris Polár szûrõ, Gumi napellenzõ, 256Mb Xd kártya
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
/*WTF?!*/
http://www.panoramio.com/user/518310
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
Ha igen lécci számolj be nekünk hogy pontosan milyet, hol, mennyiért vettél és hogy meg vagy-e vele elégedve.
http://www.panoramio.com/user/518310
de van akinek csak erre telik, vagy beéri ennyivel is, ahoy én is. úgysem fogok jobban érteni ehhez, így tökéletes az 50k-s koNpakt is...
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
nekem raynox dcr-250-es makró konverterem van hozzá, nagyon jókat lehet vele csinálni!
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
#54: szerintem az inkább elõtétlencse lehet, mintsem szûrõ.
/*WTF?!*/
Azokhoz a fényképezõgéphez amik féligáteresztõ tükröket vagy prizmákat használnak a belépõ fénysugarak szétosztására, az expozició és a tárgtávolság meghatározására, azokra a
Circuláris Polár szürõket javasoljuk az expozició vagy élességállítási hibák elkerülésére.
Namost akkor ez kell ehhez a masinához?
/*WTF?!*/
Nem mintha bármi gondom bajom lenne vele, de nem használom. Csak van és hasztalan.
A gép fél éves. Problémamentes teljesen újszerû állapotban van! Doboza,garlevele még 1,5 év garanciával,Magyar leírása,16mb os xD kártyája megvan.
Ezen felül adok hozzá egy táskát amit külön vásároltam hozzá.
Egy 512 mb os Olympus high speedes xD kártyát. És két teljes garnitúra tölthettõ akkut! Az ára mindössze 40 ezres! Tekintettel arra, hogy újonan igaz a felsorolt + tartozékok nélkül is 42 ezerért megvásárolható!
Aki viszont nem tud vagy nem akar + ban költeni a szükséges kiegészítõkre annak ez ideális vétel lehet! Bõvebben priviben beszélhetünk róla!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Az árak szépen esnek. :)
Mondhatnám, ha már minden mobilnak, meg vganak van külön topicja, akkor elfér ez is... Igazából kevesebb látogatottságot generálhat, mivel kevés hardverspecifikus téma/kérdés jöhet ide, de sztem így is elfér...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nekem tavaly februárja óta van ilyen kütyüm és imádom (:
/*WTF?!*/