93
-
Aspyrin #93 Digitális képformátumok.
-
#92 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1032624484 -
#91 Hy! van itt valaki aki gyakran használja a raw formátumot? Szeretnék többet tudni a raw-ról, hogy hogy célszerű használni, és mit állítgassak a kész (ill.félkész) raw képen utólag. szóval a rawról bővebben plíz!! thx -
Inquisitor #90 Nem tudja valaki, lehet csinálni fix állvány nélkül HDR képet, vagy ez majdnem lehetetlen? -
#89 Jah mail:[email protected] -
#88 Hello.Ha már itt tartumk az én Fujim is eladó:):):).Sürgössen nagyon.Többi privátba -
#87 Az enyém vagyis fateré is eladó!!! :) -
vadászcsiga #86 Ja az ára 59000 Ft teszvesz.hu/item241642596_fujifinepix_s5600_8_honapos_garis_karcmentes.html vagy vadaszcsiga kukac gmail pont com -
vadászcsiga #85 Gépváltás miatt eladó:
Fuji finepix s5600
Magyarországon vásárolt,8 hónapos, még több mint 1 éves garanciával, dobozával, kábelekkel, 3486 expós, megkímélt, karcmentes
Adok hozzá: Cirkuláris Polár szűrő, Gumi napellenző, 256Mb Xd kártya -
#84 Használd max. zoom-mal a makró módot és úgy rá tud fókuszálni a témára rendesen. -
#83 Nekem is ilyen van. Nem egy csúcsminőségű eszköz (szeret becsillanni), viszont egyszer-kétszer már nagyon jól jött, s mégiscsak megfizethetőbb, mint egy Hoya:) -
#82 Megrendeltem a géphez ezt a polár szűrőt. Majd ha megjön beszámolok. -
Aspyrin #81 Tegnap kísérleteztem egy kicsit, hát mint mondjak, nem vagyok elragadtatva. Remélem "éles" helyzetben működni fog. -
Ersiman #80 Lehet bizony, de ha használod a zoomot is makrózás közben, akkor a minimum határ is kitolódik ahonnan az autófókusz működik. -
#79 nosza hajrá, próbáld ki!! -
Aspyrin #78 Bevallom még sosem próbáltam a manuális fókuszt, sőt, el sem olvastam a használatijában de most már érzem a szükségét :) -
#77 öhhm, nálam akkor nem szokott sikerülni, ha rajta van a zoom makrónál... pedig elvileg lehet akkor is makrózni... nah mind1 lényeg az hogy én manuálisan szoktam fókuszálni olyankor ha nem sikerül neki
-
Aspyrin #76 Na igen. De azért elváránám a masinától, hogy egy szitakötőt eltaláljon 15-20 cm-ről legalább 20-ból egyszer! A régi kompaktom fele ennyi tudással simén elkapta volna, annyira sajnálom, hogy nem jött össze. -
#75 Akkor használd a manuális fókuszálást. én mindig azt használom, ha nem sikerül neki fókuszálni... -
Aspyrin #74 Nem tudom ti hogy álltok makrózás terén de én egyszerűen képtelen vagyok normálisan fényképezni közelre, hiába a makró beállítás, nem találja meg a z autofókusz az ideális pontot :/ -
Aspyrin #73 Sajna nem, bizonyos okok miatt most még várnom kell vele :| -
#72 Megvetted a szűrőt?
Ha igen lécci számolj be nekünk hogy pontosan milyet, hol, mennyiért vettél és hogy meg vagy-e vele elégedve. -
Aspyrin #71 Erről a konverterről mesélhetnél picit bőveben :) -
Aspyrin #70 Ersiman és Asysoft: köszönöm, ma délután beszerzek egyet :) -
#69 2. Mondtam, én, hogy nem, vagy hogy ez baj? -
#68 D1? -
#67 értem, te D1 mániás (o:
de van akinek csak erre telik, vagy beéri ennyivel is, ahoy én is. úgysem fogok jobban érteni ehhez, így tökéletes az 50k-s koNpakt is... -
#66 Nem érted az iróniát. :C -
#65 ennyire hülye nem lehetsz, pont te nem... ><
nekem raynox dcr-250-es makró konverterem van hozzá, nagyon jókat lehet vele csinálni! -
#64 Én lineár polár szűrőt vettem, s semmi gond nincs vele ilyen téren (más kérdés, hogy nagyon tükröződik, de így jár, aki hamát vesz).
#54: szerintem az inkább előtétlencse lehet, mintsem szűrő. -
Ersiman #63 A cirkuláris polár szűrőket főleg a tükörreflexes gépekhez javasolják. Az S5600 nem az, jó hozzá a lineáris polár szűrő is és még olcsóbb is valamivel. -
Aspyrin #62 Te nagyon hülye, a túrabakanccsal fogsz fényképezni? Állítsd le magad, privátban már elmondtam mindent. -
#61 Értem, ha S5600-am van és el szeretnék menni vele kirándulni a Tátrába, akkor itt érdeklődjek, hogy milyen túrabakancsot kell hozzá vennem? -
Aspyrin #60 Nekem 5600-om van és szeretnék hozzá kiegészítőket venni, elég világos? -
#59 Amúgy nem értem, ezeknek mi köze az S5600-hoz? -
#58 dioptriát? -
Aspyrin #57 Más kérdés: makrokonverternél mit jelent az 1d, 2d stb. jelölés? -
Aspyrin #56 Időközben megtaláltam, cirkulár szűrő kell hozzá. -
Aspyrin #55 Ja és mégvalami ami nem tiszta:
Azokhoz a fényképezőgéphez amik féligáteresztő tükröket vagy prizmákat használnak a belépő fénysugarak szétosztására, az expozició és a tárgtávolság meghatározására, azokra a
Circuláris Polár szürőket javasoljuk az expozició vagy élességállítási hibák elkerülésére.
Namost akkor ez kell ehhez a masinához? -
Aspyrin #54 Nagyon köszönöm. Én egy egészen speciális fajtát keresek igazándiból, ami azt teszi, hogy a középponttól távolodva összehúzza a képet.