139
Kertészek életét megkeserítő rágcsálok
-
#19 lágszoro? :D
amúgy van olyan kutya is, ami kiszagolja, és elkapja:) legalábbis mamáméknál ezt csinálta az egyik kutya:D -
peter31 #18 Ilyen volt nekünk is volt füstölő elektromos riasztó minden. Viszont ami bejött az a legolcsóbb volt a piszuárba szoktk rakni fertőtlenítő tabletákat olyat tegyél a lukba majd átmennek a szomszédba. Nem látnak jól de a szagláuk kiváló és nem bírják. -
el bruja #17 -
#16 a klasszikus módszer
-
#14 van a sarkon egy bolt menj el oda és vegyél ilyen hogyishivjákot amit bele kell szúrni a földbe, és nem jön oda:D
de van iyeln módszer is, pepsit veszel megiszod, üveget félvevágod, és nemtom mit kell beletenni:D asszem szörpöt:D -
#13 Önsd ki. Sósavval. -
#12 amugy előtte vettünk minden szart ilyen füstölő izét ami megfullasztja vagy kikergeti vagy mittomén, meg sörösüvegeket dugdostunk a lyxukakba h a szél által kelltett hangtol elmennyn, semmit se érnek... -
zoolee #11 Fogod, kiviszel egy kempingszélet, egy m16 os amcsi puskát, és beállsz a túrás fölé...Xd.
-
#10 Egyszer már én is kikaptam a kapával, éppen túrt. Köcsög:D -
#9 Nekünk is fel szokta túrni egyszer aztán elkaptuk de annyira cuki volt hogy kivittem a gecibe a kukoricásba azt elengedtem :D azóta se jött vissza (kopp-kopp-kopp)
-
#8 Köszi, elgondolkodtató. Csak az együtélésben nem szerepel az hogy szó szerint kiássa a növényeket... -
Reyes #7 Megelőztél:) -
#6 XD -
Dave John #5 atomot nekik! -
gyuri12 #4 sörétes puska?:) -
Emmegki #3 http://www.nsz.prim.hu/cikk/351624/
itt van 1-2 ötlet -
Emmegki #2 Betonozd le az egészet akkor nem tud fölásni :O -
#1 Üdv! Van egy gyönyörű kertünk, és rengeteg vakondtúrásunk. Sírni tudnék. A friss harmatos gyepen feltúr, tönkreteszi a fákat, bokrokat. Rendszeresen. Gondolom másnak is akad hasonló problémája. Ez már nem ilyen csapdás-rágcsálóírtós dolog, hanem kész háború!Kérnék szépen véleményeket.