Vakond kiírtása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
C4
RPG
(francba elkéstem.D)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Megoldás lehet terpentinnel vagy petróleummal átitatott rongycsomó elhelyezése a járatban. A vakondot elriaszthatjuk a hasindító kutyatej (Euphorbia lathyris) ültetésével, a gyalogbodza (Sambucus ebulus) levágott szárának a járatokba helyezésével.
Lehet védekezni azzal is, ha az élelemforrást megszüntetjük. A vakond ugyanis a talajban lévõ lárvákkal és férgekkel táplálkozik. Megfelelõ rovarirtó, illetve féregirtó szerekkel próbálkozhat. Ez a módszer azonban nem hatásos azonnal, csak egy bizonyos idõ elteltével
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Termit???
XD
minden üveg függõlegesen álljon,csak meg kell kicsit dûteni mindet vali irányba kicsit ,így a szél bármerrõl fúj bele talál!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
hidrogénbomba??
ez mind hatásos ellene de a legjobb a TRABANT vagy a VARBURG ezekkel könnyen ki tudod füstölni XD <#violent>#violent><#eljen>#eljen><#banplz>#banplz><#gun>#gun><#idiota>#idiota>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1901 óta
Eszmei érték 2000 Ft
Szóval ne öld meg. Egyébként is hasznos (sajna mellesleg kárt okoz, pedig õ csak azokat férgeket szeretné begyûjteni, amik a növényeidet rágcsálnák). Elûzni elûzheted, vagy kapd el a grabancát és tessékeld át a szomszédba (vagy valami közeli mezõre).
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Az egyik módszer, (csak saját felelõsségre) egy pár métere nem szigetelt drót huzalt bedugsz a lyukak környékére, azt a drótot rákötöd egy hosszabbító segítségével a fázisra, és, vagy fellocsolod a terepet, vagy valamikor reggel esõ után mikor látod, hogy dúr, akkor a hosszabítót bedugod a konektorba, de úgy, hogy arra az ágra amelyikbe a drót is van dugva, a fázis kerüljön. A közvetlenül a drót közelében van a jószág és vagy elég vizes a föld, akkor megmurdel, de ha szerencséje van akkor is messzire menekül.
A másik módszer, nekem faterom révén volt még régrõl karbidom, ez egy szürke kõ szerû anyag amit ha víz ér, akkor gáz termelõdik, (régen ezt használták a lángheggesztéseknél) szóval ebbõl tettem kicsit a lyukba, leföldeltem és vizet rá, aztán ez a gáz szétterjed a lyukban, és hogy teljes legyen a öröm valamelyik lyukra rádobtam egy gyufát és durr, picit megemelkedik a járatok fölött a föld de nem vészes. Ha nincs is a közelben a dög, a robbanáskor keletkezõ légnyomás akkor is végez vele. Persze nem tudom, hogy létezik -e még karbid, meg aztán óvatosan is kell bánni vele, mert ha vizet kap és utána lezárod, akkor asszem 2,8 atmoszféránál magától berobban.
Amúgy meg biztos vannak egyszerûbb módszerek is. 😊
sose nyomd fullba a kretént
Mondjuk általános számítógépfelhasználó nembiztos hogy kap ilyent, mert valami vegyész képesítés vagy valami ilyesmi kell hozzá😊
Ha nem jó, akkor dinamit.Legalább nem kell felásni a kertet...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
amúgy van olyan kutya is, ami kiszagolja, és elkapja😊 legalábbis mamáméknál ezt csinálta az egyik kutya😄
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
de van iyeln módszer is, pepsit veszel megiszod, üveget félvevágod, és nemtom mit kell beletenni😄 asszem szörpöt😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szeressük a zacskós tejet
itt van 1-2 ötlet
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?