UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mindezt falusiasan mindva: segget csináltál a szádból)
valahogy furcsa, hogy a rossz kritikánál fújnak a rajongók (mert valaki másképp vélekedik), ha meg jó a kritika, akkor jönnek az utálók, hogy fizetett a forgalmazó.
épp erre vannak a kommentek, hogy ne a cikkírót f*kázza valaki (hoppá, a user sem jobb a deákné vásnánál), hanem, hogy leírja, hogy szerintem miért jó. értem?😊
félelmetes, hogy valakinek más is lehet a véleménye, mint a tied. f*káztál már játékot? gondolom igen. és eszedbe jutott, hogy más valakinek meg az a kedvence? az változtat a véleményeden?http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1115988903
egyedül tán az emberek nincsenek megcsinálva 3d-ben, de az összes élien és tereptárgy 3d-s..ehhez képest elég jól néz ki..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Egyébként szerintem lehet az lenne a megoldás, ha az összegzés független lenne a többi kategóriától, tehát elvileg kaphasson itt 5 csillagot egy olyan játék is aminek tragikus a grafikája, ha attól még baromi jó(bár ez kétlem, hogy akár ilyen értékelés mellet is sokkal jobban szerepelt volna). Pl egy táblás játék is attól függetlenül jó, hogy milyen szépen van megfestve a tábla (persze jó, ha szép, de a játékban nem sokat oszt szoroz).
iniben átírod és máris megy <#mf1>#mf1>
Kedves cikkírónak javaslom olvassa végig a játék topikját és akkor sok problémájára megoldást talált volna persze akkor nem fikázhatta volna ennyit. Igaz nem tökéletes és igen ufo 1-2õt semmi sem tudja überelni de ez egy remake és nincs jobb remake perpill szal az igazi ufó rajongók akiket ismerek mind örülnek a kis morzsának is ha nincs más.
F
<#ejnye1>#ejnye1>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
mondjuk ez mirõl beszél ? mert a klasszikus körökre osztott ufo-ból volt 3 rész, feldolgozásból egy picit grafikailag tuningolt ufo2000, van egy UFO : Alien Invasion meg ez.. az after-sorozatot nem venném ide, mert nem körökre osztott és így teljesen más stratégia kell hozzá..(már ha kell hozzá...nekem beálltak az embereim benne 1 helyre, és lelöttek auton minden arra járó élient..)
szóval a cikkíró ezen állítása is erõs tulzás..jó, a grafja nem egy 2007-es csoda, de ahogy lentebb is írták, ez egy kis csapat által "házilag" összebarkácsolt gém..és a negatívumaira tényleg van a modok által orvosság..
remélem amúgy a cikkíró olvassa a kommenteket, és az, hogy leszóljuk, legalább olyan jó érzéseket kelt benne, mint bennünk (akik szeretjük az ufo:et-t)az õ cikke...és legközelebb tán nem csak futólag ül le egy olyan játék elé, mely olyan alapjátékon alapszik, melyen õ valszeg az életében nem játszott...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Látogass el a 3. hsz-ben lévõ fórumra és ott meglesz! 😊
Ja, egy srác a magyarosítást is készíti!!!
Ezúton is köszi a munkáját!!! 😊
Üdv: A Papa
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Itt rengetek forum szól a módokról. Személy szerint én a Bmans módját ajánlom, megtalálod, ezt a nevet kell keresni. 1.9.5-ös verziónál jár ha jól tudom. A játékon belül egy saját beállítás ablaka van, ahol finomhangolhatod az egészet.
(pl mennyivel gyorsítsa a golyó vagy embereid sebességét, a katonák milyen nehezen vagy könnyedén haljanak meg véglegesen, legyen e elhalálozás súlyos seb álltal a visszaúton, használjon e az ellenfél gránátot vagy ne, mennyi idõpontba fájjon ha kézbõl földre pakolsz, vagy éppen az övbõl, hátizsákból veszel ki cuccokat, stb..)
Hja és az SG-n belül is van forumja a játéknak. Visszaolvasva sok érdekes dolgot találhatsz ott is.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az, hogy egyeseknek a szellemi képességeit meg meghaladja a harci irányítás, az sajnálatos. Minden akcióból jobb-klikkel ki lehet lépni (pl a célzás).
Az afterfosok nem voltak ilyen hangulatosak, sõt azokat 1 órányi játék után uninstalláltam is. Ez viszont itt figyel és nyomom, mint állat.
Kmarha: honnan lehet az ilyen mod-okat beszerezni/letölteni?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Meg a másik..., hogy lehet egy ismertetõ cikkben valaki munkáját csak úgy, le hulladéktelepezni???? Félelemetes.... nah mindegy...
Szerintem szar napja volt és ezen a játékon töltötte ki a kedves cikkíró...
http://www.steampowered.com/v/index.php?area=news&id=1027
Ez a játék 2007-es, és ahhoz képest valami eszméletlenül igénytelen. A lövést nem lehet leállítani, ha már céloztál (legalább is nekem nem sikerült), a vezérlés úgy ahogy van, siralom.
Szerintem a 2/5 egész helytálló értékelés.
A régi UFO szerelmese vagyok. Felrakok a játékhoz egy HUD kiegészítõ, egy normál fejlesztés, termelés módot, egy base defense módot, katona kirúgás-felvétel, halál mód, AI fejlesztõ mód, és olyan régi Xcom hangulatot kapok vissza, mint a csoda! Persze gáz hogy a fejlesztõk nem voltak képesek alapból jó beállítást csinálni, de hála az egyszerû programozásának, könnyedén alakítható és fejleszthetõ.
Minden szempontból megérte számomra ez a játék!
A többieknek meg jó szórakozást az afterszarokhoz 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
" ....olyan elfuserált elemet adott hozzá, ami még viccnek is rossz. "
Ne haragudj, de cikkíró létedre (Ha már annak csúolod magad), hogy írhatsz le ilyen kategórikus kijelentést???
Érdemes ide elnézni, mert nagyon sokan rajonganak a jétékért:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1115988903
Nagyon bosszantó, h vajon hány embernek vetted el a kedvét a játéktól, ezzel a remek cikkel??
Üdv:
A Papa
hát ez lol ez a gépigény ieeet
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w