UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
basszus, elolvastam a cikket és én még bedõltem neki, el is szomorodtam mert és is a bizonyos 25+ vagyok aki annak idején sok-sok kellemes órát töltött a sorozattal <#email>#email>, és reméltem, hogy felidézhetem. Mellesleg épp az Afterlight-ot nyomom az sem egy rossz darab, ez az uccsó After rész egész jól sikerült. Még jó hogy a fórum hozzászólásokba is beleszagoltam, így kicsit már más a kép <#taps>#taps>.
Az a cikk legnagyobb baja, hogy teljesen elveszi az ember kedvét még a kipróbálástól is... <#gun>#gun>
Ha kibróbáltam visszaszólok, hogy kinek van igaza. <#whatever>#whatever>
ha az olyan stratégiát szereted ahol legyártok 200 egységet és jobb klikk valahova az ellenség bázisa közelében miközben a 200kg hdr+shaderekben gyönyörködsz akkor messzirõl kerül az ufót ha hc stratégia kell akkor viszont nagy hiba kihagyni <#alien2>#alien2>
F
Itt a changelog: Ufo: Extraterrestrials patch 7.0530 readme
Ez itt nem mûködik, vagy felületes volt a teszt?
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Kérdésem: Miért pont te írtad meg ezt a cikket, te kütyafülû...?"
Baromi ronda ez az új dizájn!
Szóval azért védjük meg a mundér becsületét kedves jégfej:
1- megírtam érthetõen, hogy nem a negatív vélemény rakta ki a biztosítékot, hanem a brutális tárgyi tévedések. Pl.:a medikit fogyóeszköz, újdonság a gépesített egység stb... (H.G.Wells bakiról ne is beszéljünk)
2- írok cikkeket, nem keveset, de nem játékokról, hanem zene cd-krõl, szóval sajna talán akkor mégis mondhatok véleményt cikkíróról??? (ciki)
3- Csak akkor mondhatod pl. egy kocsira, hogy szar, ha már csináltál jobbat??? (ostobaság a köbön)
4- olyan játékról írt cikket védesz, amit nem hogy nem ismersz, de még magát a stílusát is utálod...
Szóval <#violent>#violent>
Komolyan mondom, többet érnek, mint maga az írás! Písz <#worship>#worship><#taps>#taps><#pias>#pias>
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Komoly cikkírói vénámmal talán én is vihetném valamire... Bár a legutolsó cikkem a Commodore Világ fingomnincshanyadik számában jelent meg 😊
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Azt azért nem értem, ha valaki ennyire elfogult egy játékkal szemben, akkor minek ír róla cikket? Én végignyomattam a legelsõ UFO szériát, és bátran állíthatom, hogy az egyik legjobbra sikeredett játék volt még a 90es évek elején. Visszatértünk a gyökerekhez? Nagyon helyes. Ahogy kivettem a cikkbõl, egy nagyon jó kis game lehet. Remélem tényleg az elsõ részre hasonlít.
Olyan lett mitn az index.hu ott is ami filmet fikáznak tuti hogy qrva jó! 😊
Na most azért én félve jegyzem meg, nem egy cikket írtam már játék újságokba, igaz nem most hanem vagy 10 éve.
576Kbyte és PCUltra, Guru.
Emléxem amikor a Csokonaiban kitaláltuk mi legyen az új újság neve és gondoltuk a két legelterjedtebb játégra alkalmas gép memóriáját összeadva lett 576kbyte a cyme.
Mindegy régen volt.
De fikázni akkor sem fikáztam olyat(iagzából semiit sem) amni nem tetszett legfeljebba végén odaírtam hogy a szerzõ egyéni értékelése szerint.
Igaz akkor még Internet mint olyan nem nagyon volt mindnapos, és ennyi fikázó okostojás sem volt aki legalább semmihez sem értett de azért írja tutikat.
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Viszont az igaz, hogy egy cikket nem lehet szubjektíven megírni.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
ettõl majd megnemtörténtté válik a baki. biztosan. persze...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Azóta, hála néhány igen képzett barátnak, kiképezte magát. Az újságíró feladata, küldetése az, hogy amit ir, az emberekhez kerül. Emberekhez, akiknek ég és föld az egymáshos képesti viszonyuk, értékelésük. A cikk irás, egy objektiv kép lefestése. Hibák, elönyök felhozatala, kapcsolatok keresése, kifejtése.
Nem az, hogy ha neki valami nem tetszik, akkor azt leírja és publikálja. Azt tudod minek nevezik? Forum reagnak. Mert oda való. Ez a Dani gyerek, legalábbis ezen egy cikkje alapján (nem ismerem a többit, biztos tett le értékelhetõt is az asztalra) maradjon meg fórumozónak. Nem tudom mi a szakmája, de ha újságíró, akkor nagyon pályát tévesztett. Sajnálom, de van, amikor ezt el kell ismerni. Nem kell feladni, csak tovább képzenie magát.
A cikkbe sok igazságot leírt. Tényleg. Kb a cikk felének errõl is kelllene szólnia, talán csak más hangnemben. A baj ott van, hogy hiányzik a másik fele. Anélkül pedig ez csak egy hatalmas trolloskodás, semmi több.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ezt annyira nagyon meg kellett jegyezni, hogy kb egy 10-12 éves gyerek szintjére lealacsonyította magát a szememben.
a fentebbi pártfoglaláshoz meg csak annyit, ha tényleg rühelli az ilyen játékokat, akkor aztán neki végkép nincs alapja sem megítélni a játékot, sem a cikk védelmére kellni, hogy ez volt aztán egy olyan cikk, ami akár Pulitzer díjat is kaphatna.
A barát meg nem csak azért van az embernek, hogy kiáljon melette, hanem azért is, hogy oda álljon elé és meg merje mondani, ha valamit bizony rosszul csinál.
Lehet, hogy Neked oda kéne állnod elé, mert tudod: nem zörög a paraszt...vagy haraszt...?<#conf>#conf>
Írtad hogy ez felháborít:
"Minden egyes megszólalásodból az derül ki, hogy halvány fingod sincsen a klasszikus UFO-ról"
Oks.
De akkor most azok helyébe gondolj bele, akiknek a munkájáról írt Dani sokkal durvábbakat. Azt meg nem értem, az hogy jön ide , h Te sem szerted az ilyen játékokat. Attól még nem bizti, hogy igazad van...
Üdv:
Papa01
ui:
Jó éjt neked is!
mellesleg én ruhellem az ilyen és hasonló játékokat mert FPS párti vagyok.
Neked hogy esne, ha évekig csinálsz valamit és lehulladékozza egy olyan ember, aki még arra sem veszi a fáradságot,hogy megismerje?
Ez nem õszinteség, hanem bunkóság. Bocsánat.
Bocsika, kissé elfogult vagy, nem? Én elhiszem, hogy a legjobb barátod, de ez nem lehet ok arra, hogy ész nélkül védd. (Ne hari, nem akartalak megbántani), de úgy gonodolom elég nagy felháborodást keltett ez a cikk, hisz nem csak én írtam le a véleményem ezügyben.
Írtad, hogy írjak jobbat, mert csak fikázom a "cikket"..
Nos szerintem Dani volt az aki fikázott, és talán akkor Neki kéne letenni valamit az asztalra, mondjuk egy jobb UFO-os játékok.
És ha erre a cikkre mondod, hogy ez az, amire büszke lehet háááááát..., mint mondjak??? Kissé vissza kéne varni az arcából. (És õt sem akarom megbántani.)
Üdv:
Papa01
Ilyen stílusú (szóhasználat, hozzáállás, tárgyismeret) cikket amúgy egy amatõr is tud írni, szóval miért is nem látszik meg az a sok munka, amivel megdolgozott a "szakmai tudásáért"?
Jaj, neee, nem akartam tudni. Már hogy csak erre a célra van nektek.
Fényezzen minden olyan játékot ami azt a szintet sem üti meg hogy a kezedbe fogd a telepítõjét????
Iammaer:
A fikázóktól sem elfogadható ez a hozzáállás elvégre a cikkíró is ember de itt úgylátszik ez nem számít....mert mitképzelmá'a cikkíró hogy lehúz egy játékot....szíve joga.....ha nemtetszik nem kell elolvasni ez ilyen egyszerû. Amúgy ne felejtsük el de senkinek sem egyforma az ízlése de ennek kultúráltan is hangot lehetne adni nem eszeveszetten fikázva....
Néhányan - köztük én is - konkrétan rámutattunk bizonyos tévedésekre a cikkében. A "ha nem tetszik csináld jobban" szöveggel pedig soha nem tudtam egyetérteni, bármirõl is legyen szó, mivel attól, hogy valaki nem csinál valamit, másnak még nem kell azt rosszul csinálnia. Én például nem az én ízlésemhez igazodó cikket vártam volna, hanem egy korrekt cikket. Én nem olvastam olyat senkitõl, hogy "a cikkíró meg hülye" lenne, de te biztos olvastad... tévedések viszont voltak bõven a cikkében.
"Dani megdolgozott a szakmai tudásáért"
Ez bizonyára így van, de miért nem látszik meg a cikkén?
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Talán ez lenne a helyes hozzáállás egy cikkíró részérõl.