30
  • mczolly
    Szpojer veszély: A 2-ben is volt már multiplayer.
  • plcdfa
    Áááá, gyerekek, nem értitek. A Postal egy qrva nagy poén és kész. Nem kell komolyan venni és akkor nem fog zavarni az igénytelen megvalósítás. Amúgy én nem azért játszom hogy fejlődjön a személyiségem.
  • Oblivion 5
    király! Postal 3 már várjuk!
  • who am I 7
    "Ez az egész Postal sorozat okádék. Hülye, tuskó "vérpistikék" igénytelen játéka. Egy igazi sz*r. "

Ott a pont.És ez nem teljesen szubjektiv.Hanem normális emberi szemmel nézve is egy rakat f0s ez a ganyé.Tipikusan tényleg azokat az alultáplált degeneráltakat köti le akik, nem tudnak érvényesülni az életben.Kiváncsi vagyok alien47re hogy ezt, h cáfolná meg.Mennyire is hat a szem.fejlődésre ez a játék..vagy mennyire rombolja?ok rombolja.és ennyi elég is róla. :)

Hogy ON is legyek qva mind1 milyen grafikával jön ki :D:D:D
  • Tekken5
    Imádtam a második részét!
  • shatanka3300
    Postal powa !!!

Nagy a feelingje amikor részegen haverokkal hajnali 3 kor betöltöm a 2 őt és gyilkolásszuk a tagokat...
  • Morden23
    1. számú szubjektív vélemény: a Postal tényleg egy low-category marhaság, amit az adott el, hogy a sok monitor előtt pöffedő geek hatalmas lázadásnak érezte, ha lapáttal fejbeb*sz, vagy lehugyozik valakit a képernyőn.

2. számú, már kevésbé szubjektív vélemény: aki szerint csak akkor van jogom kifejteni a nemtetszésemet, ha én már csináltam az adott témában jobbat, az nemes egyszerűséggel retardált. (Kíváncsi vagyok: te esetleg minden "szar" film kritizálása előtt gyorsan rendezel egy remake-et, és csak akkor nyitod ki a szád?)
  • archkoven
    Alien, nézz szembe a ténnyel:
    Ez a játék botrányosan gyenge. Talán csak az olyan kis butuskák mint te tudják élvezni, de ők is csak addig amíg nem áll fel a kuki, mert onnantól találnak maguknak tartalmasabb elfoglaltságot:Ð
  • alien47
    Akinek nem tetszik az ne játszon vele.

Sonance és társai akkor fikázz ha jobbat tudsz alkotni ha nem akkor meg jatssz a kicsi pocsoddel.......

• sonance
    Ez az egész Postal sorozat okádék. Hülye, tuskó "vérpistikék" igénytelen játéka. Egy igazi sz*r.
  • archkoven
    Kevés játék volt amit gyorsabban távolítottam el a merevlemezemről mint a Postal 2. Nagy reményekkel telepítettem fel mert nagyon tetszett az alapötlet, de maga a játék annyira gagyi, szar, hogy azt képtelen vagyok szavakba foglalni.
    Pár óra szenvedés után mérgesen letöröltem, majd egy hét múlva újra feltettem mert mindenki áradozott róla, de újra meg kellett állapítanom, hogy egy ez egy szánalmasan gyenge program.
    A nagyon rossz kritikák (pl. Gamespot: 4.8 pont, gyenge) nem a játék brutalitása miatt születtek, hanem a szánalmasan gyenge megvalósítás miatt. Én még ezt a "gyenge" minősítést is túl kedvezőnek tartom, szerintem a program minősíthetetlen, nehezen tudom elhinni, hogy ezzel a borzalommal bárki szívesen leül játszani és jó szórakozik közben.
    Mégegyszer mondom: nem a játék brutalitásával volt bajom (az ugyanis tetszett) hanem a minden képzeletet alulmúló megvalósítás miatt.
  • neoG
    háááát, nem XT volt a 9600
  • gforce9
    Nem igazán függ ez a motortól. Ha jól van összerakva majdnem tökmind1. Lásd GTA.. még az SA is a régi motorral jött ki és mégse lett kurvaszar játék :)
  • gforce9
    Jah ha ti 4200-ról meg egy mezei 9600-asról van szó akkor oké :) DX8-ban tényleg gyosabb.
  • MEdievil
    2009 ben azért ez a graf kevés lesz.. source meg pláne.. azért akkora már bőven 5 éves motor már nem valami vicces lásd most milyen egy unreal 2k4
  • neoG
    ja nem. csak 8840et.sorry
  • neoG
    Nem kötözködni akarok, csak pont nemrég történt, hogy haver lefuttatott egy 3d mark2001-et a 9600asán.Kapott majdnem 6000pontot.Egész addig semmi baja nem volt
    amíg meg nem mondtam neki,hogy az én Ti4200asom meg 9 ezer felett kapott.
  • kicsitkiraly
    nem tudtam pontosan milyen volt, de csak a félreértések elkerülése végett mondtam, h abból a generációból való, mivel az első kommentekben mindenki kritizálta, h a source nem jobb mint az u3 :D
  • Doink
    "Mivel Gef4 erősebb mint 9600..."
    Ezt gondold át még1x.
  • NeoMaN
    Mivel Gef4 erősebb mint 9600...
    :))))
    HW DX8-ban természetesen.
  • Sadist
    Nem teljesen Unreal engine 2 volt, inkább ilyen hibrid az alap UT és az UT2003 motorja között.
  • pilsner
    "A játék eddig az Epic motorján futott, ám (szerintünk) szerencsére a harmadik rész már a csodálatos megjelenítésre alkalmas, és a mai elvárásokhoz idomuló Source-ra fog épülni."

na azért ne má'!!! az UT2k4 motorja igenis überfasza(a maga nemében). sourceval sincs semmi bajom de nem az ugyanaz a kategória
  • kicsitkiraly
    az epic motor alatt nem az U3-at értették, hanem az u2-t, mert arra írták a postal 2-őt
  • Balumann
    Alapjában lehet, hogy ugyan az a motor, de azért a játékhoz átkell alakítani egy kicsit.

Source motorral belül is van például half life 2, amit Geforce 4 -el tudtam játszani, és tudtommal ott van a Dark Messiah (mármint ugyan avval a motorral), és azt már Ati 9600 -al sem tudom játszani. (bár az már inkább memória miatt).

Most néztem az egyik kapcsolódo cikket, már 2003-ba bejelentették ezt a 3. részt. És 2008-ig elakarják tolni. Én mondjuk nem félek attól, hogy elavulna a motor addigra. De azért jó lenne ha előbb kijönne.

/természetesen tudom, hogy gépet kell újítanom/
  • neoG
    Miért nem tudjuk?Van pár játék ami használja -bár nem a véglegeset- ,és pöttyet azért szépek!
  • n0k0m
    Teljesen oke a source motor. Jol skalazhato, fut minden gepen. U3-rol meg nem tudjuk meg hogy milyen lesz, szoval arrol nem szolnek.

Teljesen el tudom kepzelni a postal folytatasahoz. Ha ezt 2009-re akarja befejezni az viszont nem olyan fasza.
  • Szefmester
    talán drágább. és akkor valóban minőséget kellene adni a népnek.. de remélem ebben a részben a sebzést kicsit realisztikusabbra csinálják.. rühelltem hogy egy tár is kellett valakinek a fejébe mire eldőlt... akármelyik fokozaton..
  • sirtomi
    Epic jelenlegi Unreal3 engine-jével mi a gond? Szerintem jobb mint a Source.
  • atix2
    Jah...kicsit elnézték hogy milyen képet adnak ki. :P
    Mit akarnak rajta 2008ig elhuzni!?Ezek szerint várhatunk rá...