Németh Szabolcs

Postal 3 - Postal Dude visszatér

A Postal sorozat mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Vannak a piacon színtelen, szagtalan termékek, de a Running With Scissors alkotásáról mindenkinek megvan a maga véleménye. A kritikusok a földbe döngölik, a média darabjaira szedi, a vásárlók pedig megvesznek érte.

Amikor a Postal megjelent a piacon, a brutalitás új mércét öltött a programban. Pestiesen szólva, lebrunyálhattuk az embereket, szétloccsanthattuk az agyvelejüket amikor és ahol csak kedvünk támadt. Néhány országban még a megjelenés előtt betiltották a programot. A média minden próbálkozása ellenére a Postal élt és virult, és a videojátékok megrögzött ellenségeinek legnagyobb bánatára az Akella a RWS-vel már egy ideje fejleszti a folytatást, a Postal 3: Catharsist.

A történet a második rész kiegészítőjéhez, az Apocalypse Weekendhez kapcsolódik. Postal Dude barátunk a földdel tette egyenlővé szülővárosát, Paradiset. A rend őrei, és a politikusok ezt nagyon nem nézik jó szemmel ezért a főhősnek azonnal menekülnie kell, mert nem szeretne börtönkoszton élni. Hol máshol találna menedéket magának Mr. Dude, ha nem Paradise testvérvárosában, Catharsisban.

Klikk ide! Klikk ide!

Igen ám, de a rendes élet nem fekszik neki, ezért új otthonában is azonnal összetűzésbe keveredik a védelmezőkkel. A programban nagyon sok korábbi PlayBoy Playmate is szerepel majd, ami valószínűleg az egekig emeli az eladott példányszámot. A fejlesztést vezető úriember szerint a Postal 3 a sorozat legviccesebb, legbrutálisabb, szarkazmussal és fekete humorral megáldott epizódja lesz. A játék eddig az Epic motorján futott, ám (szerintünk) szerencsére a harmadik rész már a csodálatos megjelenítésre alkalmas, és a mai elvárásokhoz idomuló Source-ra fog épülni.

A kínok kínjait ezennel már egymással is megoszthatjuk majd. Azt egyelőre nem tudni, hogy a többjátékos módot hogyan kell elképzelni, de annyi bizonyos, hogy szorítanak helyet neki a programban. Szinte érthetetlen de sajtóértesülések szerint egészen 2008 őszéig el szeretnék húzni a fejlesztést. Hogy mit is lehet több mint két éven keresztül szöszmötölni egy programon, aminek a motorja ráadásul másfél év múlva már elavulhat, nem tudni. A készülő projektből mindössze két képet közöltek a fejlesztők.

A Postalok lelőhelye

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mczolly #30
    Szpojer veszély: A 2-ben is volt már multiplayer.
  • plcdfa #29
    Áááá, gyerekek, nem értitek. A Postal egy qrva nagy poén és kész. Nem kell komolyan venni és akkor nem fog zavarni az igénytelen megvalósítás. Amúgy én nem azért játszom hogy fejlődjön a személyiségem.
  • Oblivion 5 #28
    király! Postal 3 már várjuk!
  • who am I 7 #27
    "Ez az egész Postal sorozat okádék. Hülye, tuskó "vérpistikék" igénytelen játéka. Egy igazi sz*r. "

    Ott a pont.És ez nem teljesen szubjektiv.Hanem normális emberi szemmel nézve is egy rakat f0s ez a ganyé.Tipikusan tényleg azokat az alultáplált degeneráltakat köti le akik, nem tudnak érvényesülni az életben.Kiváncsi vagyok alien47re hogy ezt, h cáfolná meg.Mennyire is hat a szem.fejlődésre ez a játék..vagy mennyire rombolja?ok rombolja.és ennyi elég is róla. :)

    Hogy ON is legyek qva mind1 milyen grafikával jön ki :D:D:D
  • Tekken5 #26
    Imádtam a második részét!
  • shatanka3300 #25
    Postal powa !!!

    Nagy a feelingje amikor részegen haverokkal hajnali 3 kor betöltöm a 2 őt és gyilkolásszuk a tagokat...
  • Morden23 #24
    1. számú szubjektív vélemény: a Postal tényleg egy low-category marhaság, amit az adott el, hogy a sok monitor előtt pöffedő geek hatalmas lázadásnak érezte, ha lapáttal fejbeb*sz, vagy lehugyozik valakit a képernyőn.

    2. számú, már kevésbé szubjektív vélemény: aki szerint csak akkor van jogom kifejteni a nemtetszésemet, ha én már csináltam az adott témában jobbat, az nemes egyszerűséggel retardált. (Kíváncsi vagyok: te esetleg minden "szar" film kritizálása előtt gyorsan rendezel egy remake-et, és csak akkor nyitod ki a szád?)
  • archkoven #23
    Alien, nézz szembe a ténnyel:
    Ez a játék botrányosan gyenge. Talán csak az olyan kis butuskák mint te tudják élvezni, de ők is csak addig amíg nem áll fel a kuki, mert onnantól találnak maguknak tartalmasabb elfoglaltságot:Ð
  • alien47 #22
    Akinek nem tetszik az ne játszon vele.

    Sonance és társai akkor fikázz ha jobbat tudsz alkotni ha nem akkor meg jatssz a kicsi pocsoddel.......

  • sonance #21
    Ez az egész Postal sorozat okádék. Hülye, tuskó "vérpistikék" igénytelen játéka. Egy igazi sz*r.