51
Segítsünk együtt , Fabionak
-
#51 már kimult a topik! rooco? végül mi lett az eredmény? -
timantes #50 bese jön már az oldal , eddig tartott a topic -
#49 Ment a tízes 2x -
#48 #29 -
#47 nyomattam én is egy tizest -
#46 amúgy ha megnézitek ( link ) akkor a jelenlegi "listavezető"nél ugyanez a probléma. -
#45 részemről is megvolt, nem kerül semmibe. -
Ricco87 #44 dobtam egy 10est...aki meg utazni akart kapott egy 1est...mivel az átlagot nézi ezér rontottam:P -
#43 én is nyomtam... -
#42 én is nyomtam a gyereknek egy 10est :) -
#41 Nem értem a lényegét, de azért nyomtam egy tízest :P -
#40 nyomtan én is tizest,utazni vágyóknak meg egy nagy 1-est x) -
#39 :DD -
#38 LOL :D -
#37 megvolt -
#36 nah szavaztam én is:10 pont -
#35 jaja akkor teljesen egyetértünk. de legalább 2. helyre bekéne hozni fabiot is,hátha kap valamit ő is -
#34 persze én ezt értem, és teljesen egyet is értek ezzel, félreértés ne essék, nem sajnálom én tőlük azt a pénzt, sőt... csupán ez számomra kicsit szar érzés h két szerencsétlen beteg gyerekkel itt versenyeznek a több pontért (ill jobb átlag pontszámért). bárcsak mindkettő megkaphatná inkább azt a pénzt és segítséget amire szüksége lenne... -
#33 nyomtam én is rá egy zehn-t.gyógyuljon meg! -
#32 Nézd, nyomok én is egy 10-est a kislányra :) -
#31 végül is az a lényeg,hogy a beteg gyerekek kapják meg a pénzt,ne az utazni vágyó fiatalok... -
#30 már nem azért, de ha jól látom akkor a perpill első helyen álló kislány is beteg, és rajta is segíteni szeretnének. bár nem beszélek németül, de nekem vmi ilyesmi jött le abból amit ott írtak... szal miért is kéne a fabionak jobban a segítség mint pl annak a kislánynak? én nyomtam mindkettőre egy 10est, bár ez ugye egymáshoz képest nem sokat változtat a dolgokon...
http://www.esprit.com/forever/de/top10.php -
#29 Ment egy tizes Fabionak.
Ettől függetlenűl átverés gyanús. A delfinterápiát zárkozottság, depresszió, és egyéb lelki problémákra szokták alkalmazni. Egy génhibával született gyereken ez sajnos nem segít. :(
Kívánom a képen szereplő kisfiúnak, h teljes értékű életet élhessen.
-
#28 Köszönöm szépen mindenkinek! :) -
#27 eggyel több tízes -
#26 persze, egy 10 es a legkevesebb... megvolt -
Szabi1991 #25 -
Szabi1991 #24 ment egy tizes.. -
#23 ment a 10-es... -
#22 ha megnyeri utánna én jövökj ingyen vip mindenkinek:D -
#21 Nem kamu, hameg nem tetszik... -
gyuri12 #20 lol!:D -
#19 :D -
#18 Done :) #16 <- lol -
#17 kamu -
#16 clickclickclick for fabio -
#15 eh, de hülyeség (1. linknél rányomtam a kölökre..de a 2. linkben lévő oldalon olyan fasságok vannak és ezért kapnak pézt? me sirnak hogy NY-ba mennének stb?) -
gyuri12 #14 én már 2-őt szavaztam:D közben reklámozom mindenütt...
-
#13 én is nyomattam neki egy 10-est :) -
#12 Megvolt, reméltem nálam kerül előrébb ;)
Hajrá Fabio!!