91
-
#11 EZ pont a wii fanoknak való. Akik attól is bexartak, ettől el is fognak élvezni. Vilinger. Én inkább ásítozok... -
#10 Ez is 95%hájp és 5%valódi technológia. Akárcsak a web2, az ájfón, meg a hasonló parasztvakítások. Persze jól lehet rajta maszatolni és képeket rendezgetni, meg hasonló baromságok... -
#9 Hat en a kozepso muvitol voltam total kiakadva. Eskuszom reg nem neztem tatot szajjal valamit :D -
#8 Meg lehet kérdezni, hogy mi ebben az új??? A szaros moziban is tácsszkrínes moncsin üzemel a pénztáros és mi is böködhetünbk rá, de az MDA-m a zsebemben is hasonló fícsörökkel bír. Ebben csak a display mérete, orientációja és max. a szoftver irányíthatósága új, de talán az sem nagy durranás. Ez a (közel)jövő nyilván, mert ez nem igényel infós ismereteket a konkrét felhasználótól és kényelmes pöcsölésez, vásárláshoz, társasjátékhoz, vagy akár internetezéshez. -
#7 table pc kicsit upgradelt változata? -
#6 Nekem nagyon tetszett, foleg a bankkartyas-fizetos resz es a telefonos-fajlcserelos ;) -
izb #5 az ára 5000-10000 körül alakul.
ha majd a kínaiak is ráharapnak akkor lesz olcsóbb.
reméljük minnél hamarabb -
#4 Most akartam megnyitni ,de megelőztél.
Rengeteg lehetőség van benne,remélem nem lesz túl drága a technológia. -
Inquisitor #3 Azért pár cég (Sony, Apple) laborjában volt már ilyesmi, de azok (még) nem jelentek meg a piacon. Kérdés, hogy EZ ilyen ár mellett mennyire lesz sikeres. -
izb #2 érdekesnek érdekes, csak egy kicsit drága bár nem tudom hogy igazán mi az ok..
hardver adott, szoftver lenne a magas ár oka? -
#1 Nos kerem alasan. Sokan lathattunk mar ilyen dolgokat filmekben es mesekben. Viszont most egy eve eloben is bemutattak es lam lam most meg is alkottak... kerdeses hogy a "csoda" milyen szinten lesz erdekes.
Addig is ismerteto :
MS SURFACE