21
  • Rosco
    Ezeket a filmeket azok tudják igazán értékelni, akik egy sötét szobában egy fülessel a fejükön egy ma már kissé leharcoltnak mondható PIII-as gépen végigtolták az AvP-t. Az ember mint egy őrült dobálta a fáklyákat minden sarokba, aztán egy idő után már csak a fegyver torkolattüze adott fényt. Rettegés, félelem és a hátunk mögé tekintgetés a szobában... és besz@rtál, ha valaki benyitott a szobába :-) Na, ez a feeling kell a mozivászonra.
  • InfectedMann
    Látom eddig te is nagyon sokat a tudsz a filmről.
    Grat neked. :)
    IQ Fájter team.
  • craesh
    irtozatosan elrontották az elsörészt is. egyáltalán nem méltó a filmet az alien világba venni... sztem ez sem lesz jobb.
  • cateran
    Jó sztorival? Hát neked se lehet túl sok háttérinformációd......pont a sztori volt a leggyengébb láncszem a filmben,szvsz....Persze ettöl még tetszhetett:) Nincs is annál szebb, mint amikor töksötétben történik minden....:D
  • Griphons
    Egyetértek. Nagyon sokan zsigerből alkotnak véleményt mindenféle háttérinfó nélkül. Nekem az első rész is nagyon tetszett. Látványos volt, jó sztorival, és végig élveztem. Remélem hogy a második rész is legalább ilyen jó lesz - de tuti hogy jobb, mert hiszen tudjuk, hogy sokszor a második rész az igazi ;)
    Az első teaser után majd mindenki elkezdhet konspirálni sztem
  • InfectedMann
    Látom itt nagyon sokan nagyon sokat tudnak a filmről!
    Látom az itteni híreken/információkon kívül nem sokat tudtok a filmről.
    Nem kéne úgy fikázni, hogy egy komolyabb infót sem olvastatok a filmről.
    Jól lesz, meglátjátok.
    A Strause testvérek megtesznek/tettek mindent, hogy ne olyan hulladékot lássunk mint az első rész. Sajna a FOX fejetlensége miatt nem lehetett a jövőben a film mert féltek ugye, hogy megbukik és egy jövős film elég sokban van és annyit nem akartak/nak bukni. Pár dologban meg votl kötve a stábnak a keze, de mindent megtettek, hogy jó filmet lássunk. Még ha nem is lesz olyan mint a régi filmek.
  • alienslive
    Andrew Li már számos látványos filmeben részt vett sikerrel:
    X-Men: The Last Stand, The Chronicles of Riddick...
    Uwe meg még egyben sem:)
    Milliók meg tényleg várják, hátha ez a rész jobb lesz, mint az előző. A remény megvan.
  • Hoz_Hun
    Hát a díszlettervező lelkesedése az megvan. Ez még rendeben is lenne, de messze nem elég. Uwe Boll is lelkes és imádja saját filmjeit pedig...
  • zsoltz
    nem számít de én biztos megnézem:P:D
  • Rykov
    Egyetértek. Nem lesz már olyan Akció/Horror, mint régen. :(
  • Librarian
    Hát... amilyen szar volt az első rész (Alien és Predator filmekhez viszonyítva) szerintem nem várják "rajongók milliói"! :ppp
  • kanduhr
    Nem inkább a Starcraft tiszta Alien vs Predator? (Bár semmiben sem hasonlít rá, hála az égnek)
  • Sith
    Sajnos attól féllek hogy ez is B szintű produgtum lesz legalább is (szerintem és még sokan mások szerint is a környezetemben meg sem közeliti a nagy elődök szintját az első rész)
    sacrificial chamber vajon lesz benne? :)
  • InfectedMann
    Amúgy ez LOL
    "Minden egyes apró infómorzsa komoly értékkel bír, így mi sem hallgatunk el semmi újdonságot."
    Pedig eddig elég sok dolgot elhallgatott az SG az AVP2 -ről :D
    Na mindegy, aki AVP2 infókat akar az úgysem az SG -n fogja várni, hogy a szájába repüljön :D
  • savior
    tiszta starcraft: van alien(zerg), predator(protoss), meg ember(terran) :)
  • InfectedMann
    Azt kifelejtették, hogy valszeg az első teaser Júliusban jön :D
  • pasy01
    HIHI :) karácsonykor mki otthon nézi a Bunyo karácsonyig cimü vigjátékot, inmár 961.-edjére :D:D:D:D
  • GErYkE83
    Persze nálunk gondolom csak januárban...
  • alienslive
    Általában karácsony környékére a B szintű produktumokat szokták rakni, mert az emebrek nem iagzán mennek moziba. Illetve vígjáték/kaland filmeket. Szerinetm késöbb fogják bemutatni. Elöbb nem hinném.
  • Dakkon
    énsem.
  • winnie
    "Az Alien vs Predator 2 december 25-én kerül a mozikba."

kíváncsi vagyok, hogy ez így marad-e. valahogy nem látom sok értelmét karácsonyi mozinak betenni...