27
-
#27 Én megnéztem a filmet, de kritikán aluli... Aki látta az első részt annak egyértelműen csalódás lesz a film.... eszméletlenül össze van csapva -
winnie #26 " mégse olyan öncélú a film, mert lehet ez egy Borat féle bemutatás is amerikának, "
nem öncélú, hiszen az első rész frankó fricska a tudatlan amerikai turistákról. amerika-kritika. -
Gatts #25 Kicsit lehiggadva és belegondolva, lehet, hogy mégse olyan öncélú a film, mert lehet ez egy Borat féle bemutatás is amerikának, hogy "Tessék, így látjátok Kelet-Európát!", de azért az ilyen lángvágós szemkihegesztések, meg ilyenek akkor is nagyon betegek... -
Gatts #24 Ez a film szerintem önmaga paródiája volt... Az első részt utálom, szerintem egy undorító öncélúan brutális film, semmi értelme az egésznek. Hogy miért néztem meg ezekután a másodikat, azt ne kérdezze senki. Mégiscsak bírom a horrort, meg ott volt azért a kíváncsiság. Hát, ahhoz képest, amire vártam, majdnem röhögtem néha :). Kb. Uwe Boll filmekhez hasonló szerintem a színvonal, bár ez lehet, hogy erős sértés :). Ha a végén levő "nagyon brutális" jelenet nem fog megjelenni a mozikban, akkor meg tulajdonképpen nem is marad sok brutalitás az egész filmre. A többihez hasonlót bármelyik Cradle Of Filth klipben is láthat az ember :).
Azért volt egy jó pontja a filmnek, a magyar néptánc zenére is hajazó hegedűs muzsikák nagyon tetszettek :D -
ace05 #23 Hát ez valami ultra karaly király zsír volt.Fix hogy sok pénzt fog hozni annak ellenére ,hogy kikerült a netre!!! -
winnie #22 a BS valóban van workprint, de az május 15-én jött ki, de már 2006-ban megvolt a premierje, a hazájában meg márciusban bemutatták, így meglepően sokáig nem is volt benne riliz. (nem csak amerikai premier létezik a világon, hiszen ilyen alapon a mr. bean vagy a sunshine sincs még bemutatva:) -
#21 Black Sheep (nagyon elmebeteg horrorfilm bárányokkal:D) is kijött nem is oylan rég, csak zene nem volt benne, a filmet meg valamikor csak júniusban/júliusban fogják adni a mozik -
braeburn #20 Ok, nem vagyok én ellensége a működőképes dolgoknak. :) Ahol én szoktam "bűnözni" ott ezt találtam, nos az is imgyenes, csak valahogy ott még nem futott fel ennyire. :) De köszi, így már nyugodtabb is vagyok kicsit, hogy mégsem lesz olyan ragyogó profitjuk egyeseknek. :) -
winnie #19 braebrun: szerintem csekkold meg jobban:) mondjuk elérhető ingyen 50 trackeren a cucc, de attól, hogy van 0/0-ás, még marad másik 49.
pár keresőtalálat. nyilván ingyenes oldalt kell vizslatni. (és ezek kétnapos adatok, tehát mindhez mehet a 5-10 ezer befejezett letöltés)
470/2843
892/3283
692/1384
1169/1504
de ha egy random regges oldalt nézek, akkor 1442/145 (4647 DL)
de ez mindegy, mert nyilván nem fog belehalni a premier. -
braeburn #18 Egy másik oldalon 82/47 az arány. Ebbe sem hal bele a premier. :) -
braeburn #17 Óriási az érdeklődés ez után a film után: 0seeders/0downloaders. Máshol biztosan nagyobb, de nem hiszem, hogy milliók rohannák meg a torrentoldalakat ezért a kópiáért. -
winnie #16 egy rakás és hozol egy példát 2001-ből? kemény érvelés:) inkább 4-5 idei példát említenél vagy tavalyit:D -
Skyline #15 Egy rakás film premier elött fennvolt a neten eddigis ezután is....
A haklálos iramban első része bő 1 hónapőpal premier elött fennvolt zene nélkül....És még lehetne sorolni...Minek ebből ekkora ügyet csinálni:))) -
#14 De a helybélieknek igencsak nem tetszett a film mert azt mondták rosz hatásal van ez szlovákiára voltak is ebböl akkoriban nagy balhék XDD -
#13 Mi személysen felkerestük haveral a poén kedvért a telepet ahol mentek a komoly dolgok!
ez volt még a film bemutatása után 1 hétel mondták is ránk hülye moteles turisták
XDDDD -
#12 egy többmilliós országban történnek szadista gyilkosságok,nemá' :P -
valaé valaé ná #11 Pedig nemrég volt hír, hogy valami hasonló tényleg történt Szlovákiában. -
kricsi #10 elolvastad a cikket? -
csige007 #9 Te ez a szitu ismerős! Nem az történt a Tigris 2-vel is?:D -
winnie #8 szerintem mi sem hisszük, hogy amerikában mindig megmentik a világot vagy szanaszét ölnek mindenkit. -
Zealot #7 A seggfejek nem tudnak Szlovákiától szabadulni, az emberek még szép lassan azt hiszik, hogy tényleg ez történik Szlovákiában... -
Hoz_Hun #6 Majd ha nem kerül be megírjuk. Olyan nagy extrára tényleg ne számíts. Amúgy szerintem nem fogják kivenni a filmből. -
winnie #5 kíváncsi vagyok, hogy a válaszoló ismeri-e a spoiler tag-et:) amúgy "semmi extra":) -
Alkarcsont #4 Mi lehet az a jelenet, ami nem kerül mozikba? -
kricsi #3 akkor irány a torrent:D -
amdrula #2 Nem vészes, van benne egy zöldhátteres rész, a telefonok kijelzőjén és egy TV-n nem véleges kép van, meg egy-két sérülésre is kell még effekt...:D -
kricsi #1 Én azért várok a normális kópiára.:)